2016 Aralik tup bebek

yerleşmede ateş düşer sonra çıkar canım

Kızlar benim opu cmt günü oldu.
Göğüslerim şişti ağrı yapıyor.adet gününe yakın olduğumuz dönemde olur ya aynı öyle.
Sizinde oldumu böyle?

NeOlurBiSabah canım kan verdin mi? Ben şimdi sonucumu aldım ilk 68.17 idi. Şimdi 92.62 çıkmış. Biraz az yükselmiş bir sıkıntı yoktur di mi?

peki taze transfer olsaydı atıyorum 3. gün embriyosu yada 5 gün embriyosu adet olacaktı o arkadaş o zaman...saçma değilmi öyle olması...belki söktürücü verilmiştir dicem ama o bile 10 günden önce etki etmez ki :S

dilfeza seninle benim aynı gün oldu sanırım trasnfer 25 aralıkta öğreneceksin sende dimi bugün transfer günün saymazsak benim de 4. günüm vucudunda değişimler var mı?

Kızlar benim opu cmt günü oldu.
Göğüslerim şişti ağrı yapıyor.adet gününe yakın olduğumuz dönemde olur ya aynı öyle.
Sizinde oldumu böyle?

oluyor canım benimde şişti birde progesteron jel felan verdiyse kullan diye oda yapıyor...

dilfeza seninle benim aynı gün oldu sanırım trasnfer 25 aralıkta öğreneceksin sende dimi bugün transfer günün saymazsak benim de 4. günüm vucudunda değişimler var mı?
Benim de aynı gün valla bende transfer olduğundan beri sag kasigimda agri var bu ne ağrısı bilmiyorum fazla ayakta kaldığım zaman ortaya çıkıyor yatarken bir şey yok onun haricinde gögusler de hassasiyet var bir de arada burnum tikaniyor eyvah diyorum hasta olacağım sonra geçiyor. Bunlar belirti mi bilmiyorum ama ilanlarında bir sürü yan etkisi varmış. Bakalım artık hayırlısı. Sende var mı değişiklik?

o kasık agrısı ayaga kalkınca bendede oluyor canım..birde sağ kasıgımda bazen tatlı tatlı bazende şiddetli batmalar oluyor...birde sağ gögüs ucumu sanki sıkıyolar iğne batırıyorlar gibi...ama belirtimi yoksa dediğin gibi ilaçların etkisi mi bilemiyorum cnm...hamile kalmadım ki kıyaslıyım

Canım inşallah ikinci denemede tutar nolur umutsuz olma. 5. 6. Denemede tutanları goruyoruz canım çıkmadik candan ümit kesilmez üzme kendini sukur ki yanında eşin var sevdiklerin var

Cnm üzüldüm nedesem boş şimdi yılmak Yok olurmu bak 4. Yü deniyorum 2. De benim tutmuştu .. hiç üzülme olcak sen maddi manevi kendini topla bidaha başla

Cnm bundan sonraki günlerde ölç zaten 8-9. Günde Yükselmeye başlıyor daha erken yükselmez şimdi

NeOlurBiSabah canım kan verdin mi? Ben şimdi sonucumu aldım ilk 68.17 idi. Şimdi 92.62 çıkmış. Biraz az yükselmiş bir sıkıntı yoktur di mi?
Canım daha almadım malum burdaki merkez biraz yavaş çalışıyor akşama doğru dedi yine. bence endişelenme sonuçta artış sağlanmış. bundan sonra hormonlar malum bir aşağı bir yukarı. ama sen yinede doktoruna göster en kesin bilgiyi o verir.

oluyor canım benimde şişti birde progesteron jel felan verdiyse kullan diye oda yapıyor...

Evet canım jel kullanıyorum.
Birde kabızlık oluştu bende.tedaviden önce çok düzenliydim ama kabızlık için şurup kullandığım halde işe yaramadı

Transferden sonra da böyle olur diye çok korkuyorum

bol bol su iç maydonoz harici yeşillik ye sebze ye...kayısı bagırsakları güzel çalıştırıyor birde acı dayanabilirsen.. ben kabız olmadım...beslenmene dikkat edersen olmaz

inşallah güzel haberler alırız canim

Amin canim. Hic uzulme, herkesin vucudu farkli farkli insaallah gec de olsa guzel sekilde gelisir yumurtalarin. Mutlu sona hayirlisiyla erisirsin. MEVLAM yardimcin olsun.
Canım üzülme bende 9 gün vuruldum herkez bir olmaz kimi 5 gün kimi 10 gün hiç takılma valla bak ben iğnşer biticek opu günü nezaman diye sabursızlanırdım. . Şuan tranferimin 6. Günü Rabbim herşeyi yaşatıyor yeterki hayırlar versin.

bol bol su iç maydonoz harici yeşillik ye sebze ye...kayısı bagırsakları güzel çalıştırıyor birde acı dayanabilirsen.. ben kabız olmadım...beslenmene dikkat edersen olmaz
Canım bende jel kullanıyorum kabızlık bende de var ilaçlar yapıyo zorlama kendini sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…