2016 Aralik tup bebek

O iğne ne için pekii.Rabbim yardım etsin cidden çok morarmis

Kızlar çatlama iğnesini yapcam yarın içinde havada var hemşire direk vur havale dedi sizde öylemi vurdunuz sanki havası alınıp vurulmalı gibi geldi bana :)
Ben bugun yaptım iğneyi. Aman ha çok hava var içinde. Havayı bas. Sıvıyı sona kadar getir öyle vur

Ya bencede hava çıkmalı öyle vurmalı hemşire hiç karışma direk vur dedi iğnenin prospektüsünü okudum oda direk vur diyor
Valla kabarır bence. Diğer iğnelerde az bi hava kalıyodu içinde sinek ısırığı gibi kabarıyodu benim. O hava ne gibi bi fayda sağalayacakki ?

Ya bencede hava çıkmalı öyle vurmalı hemşire hiç karışma direk vur dedi iğnenin prospektüsünü okudum oda direk vur diyor
Canim catlatma onleyiciyi 4 gundur kullaniyorum ondada cok hava var bende direk vuruyorum igneyi oan pek bir aci olmuyor ama sonrasinda sizlama oluyor bende...

Ben 2. Denememde onu kullandım koldan yaptım sende yapabilirsin

Benimde hiç olmadı sanki hiç iğne göbekten olmadım gibi

direk vurun demiyor ki, hemen enjekte ediniz yazıyor. Hazır şırınga olduğu için hava boşluğu bırakmışlar ki yukarıdan baskı alırsa sıvı boşalmasın diye bence.

Ben de öyle okudum rapor alan arkds yazmış kasım topicindee
Evet var canım 3 yıl sigortanın primi işlemesi gerek üzerine evlatlık yada kürtaj vs olmaması gerek 3 yıllık evli olman gerek ayrıca aşılama istiyolar ama eşin azospermi ise aşılamaya gerek kalmıyor eşine sorun yoksa şayet kadının türlerinden 1 tanesi en azından kapalı olması gerekiyor. Ben özel hastane de rapor çıkarttım yeni bu devlette de geçerli prosedür böyle

Tüp bebekte 2. Deneyimi olana arkadaşlar sorum sizlere....
Tutmadığna dair bi belirti olmuyomu mesela bi kan veya başka bişey yada herşeyarın normalken testte çıkmıyo mu
Merhaba canim benim 3 negatif sonuclu denemem var. Ilk ikisinde test gununden 1 gun once adet oldum hemen kan testi yaptim negatif cikti. 3. Denememde test gunune kadar hic kanama olmadi bende cok umutlanmistim ama malesef o da negatifti. Anliycan hic kimsenin belirtisi bir olmuyo hatta her denemede kendinde bile farkli oluyor. Hakkimizda hayirlisi ne diyelim...

Sağolasın cnm hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…