2016 Aralik tup bebek

Kızlar ya o pit pit Nasıl bisey bende var mı yok mi ayırt edemedim Yaa her hamilede olur mu illa ben oglumda hic hatırlamıyorum öğrendiğimde 5 haftalıktı oglum :)
gerçekten herşey para tüp bebekte kimi zaman diyorum kendime acaba böyle sorunlarımız olmasa ben 2. Çocuğu istemiydim böyle .. zor diye daha kıymetli geliyor sanki :)))3 çocuk hiç istemezdim bekarken falann şimdi inş ikiz olurda 3 çocuğum olur diyorum :)
Kızlar ya o pit pit Nasıl bisey bende var mı yok mi ayırt edemedim Yaa her hamilede olur mu illa ben oglumda hic hatırlamıyorum öğrendiğimde 5 haftalıktı oglum :)
Herkeste aynı olmayabilir ben çok kendimi dinliyorum belkide yada ilaçlardanda olabilir malum hepimiz bu dönemde ilaç komasına giriyoruz :) ben ilk tüp bebekte transferin 8. Günü adet olduğum için onda hiç bşy hatırlamıyorum diğer ikiside tutmuştu ikisindede benzer şeyler olmuştu

Kızlar transferin 6.günü 28 8.günü 96 bugün 11. Gün 486 artışlar nasıl sizce yarın druma haber vericem ne zaman geliyim diye
Cokk guzell canimm sonu ölçüm çok artmiss ikiz olabilirr ilk ölçümlere göre bna ikiz gelmemişti ama 486 çok iyi maşallah 1 haftaya cagrrr seni dr

Ben ewlenmedenn önce de 4 çocuk istiyordum şimdi de isterim Rabbim sağlık versin

Kızlar transferin 6.günü 28 8.günü 96 bugün 11. Gün 486 artışlar nasıl sizce yarın druma haber vericem ne zaman geliyim diye
Oooo cok guzel cnm Yaa 11. Gun değerin :) hadi bakalım haftaya kese görürsün ins :)
Dimi ya ilaclarr çabası zaten.bukadr parayı napcaklarr bizim merkez çok kalabalık.bir de dikkat ettiniz mı yaş ortalaması hiç yüksek değil.gecen annem de farkettii herkes çok genç diorr
Aynen cnm ya bende esime söyledim hep gençler var dedim ya ..çağın vebasi kızlar eskiden derlerdi ya su kısırlık yapar bu kısırlık yaparmış simdi simdi cikiyor ortaya .. sadece benim ailemde uc kisi tup yaptı kuzenlerim erkek inferlitesinden

S Sece44 aynen cnm bende 4 cocuk derdim bekarken de :) iki kız ikinerkek derdim hep ama daha ikinci de zorlandık Rabb'im verirse hala da istiyorum insaallah maddi zorluğumuz yok hamdolsun.. vatana millete hayırlı Hakkı'yla 4 evlat yetiştirmek cok isterim :) Rabb'ine kul Habib'ine ummet yavrular insaallah

Ya bnm eşimin kötü hiç alışkanligi da yok ,sonradan varikosel çıktı Tansel ille de ameliyat bile demedi.Martta 64 miyon çıkan sperm mayısta 8 milyon çıktı haziranda 0 çıktı ya biz anlamadik hicbisey sonra yine çıktı az az şükür

Ben ewlenmedenn önce de 4 çocuk istiyordum şimdi de isterim Rabbim sağlık versin
İnş cnm Çifter Çifter doğurursun 4 evladın olur :)
Malesef benim etrafımda acayip tüp yaptıran var eskiden hiç duymamıştım bile tüp bebek yaptıran okdr uzak geliyordu bana.. şimdi 4. Tüp bebeği yaptırıyorum. İlk geceden yada istediği ay hamile kalanlar nkdr şanslı kıymet bilmeselerde çok şanslılar çok isterdim adetim geciktiginde acaba hamilemiyim diye test yapmayı:)

Ahh canım keskeeeee çok istiyorum

Aminn canimm çok tatlısının:)

İkizmi diyorsunuz kızlar heyecan yaptım iyice hadi bakalım acaba progestan iğne fitil ilaçlar Aynı şekilde devam edicekmi artık yer kalmadı heryerim mosmor

İkizmi diyorsunuz kızlar heyecan yaptım iyice hadi bakalım acaba progestan iğne fitil ilaçlar Aynı şekilde devam edicekmi artık yer kalmadı heryerim mosmor
Muhtemelen eder canım bazen 12.hftya kadar dewam diyorlar morluklar bile guzelll

Malesef 3 aylık olana kdr kullanılıyor cnm pozitif olduktan sonra kullanmak koymuyor ama okdr kullanıl negatif olunca insan üzülüyor keyifle vurun :)

Sorun sebebsiz infertility ilk denemem 5.gun embiryosu 2 tane transfer edildi. Bu gun transferin 6.gunu test yaptim iki cizgi biri silik cikti canim :)) insallah yanilmiyorumdur
Ne kadar erkencisin maşaAllah benim gozum anca testi 12 gunden 10 cekmeyi kestirdi. Insallah test dogrudur ben cok korkuyorum idrar testlerinden Rabbim kucağına almayida nasip etsin. Kan tahlilini ne zaman yapacaksın?
Kızlarrrrrr. .. bişey sorucam karnınızla kasık arası yani hafif parmak ucu gibi seyrimeler oluyo bugün. Kimsede oldumu 6. Günüm...
Evet canim genelde sol tarafta ve cimcikleme gibi ama bazen sag kasıgımda oluyor bugun 5. Gunm bitti dun asırı bel agrısı olmustu.
Bende kasıkda damar gibi kasılma oluyor bide
benfe hepsi oluyor yaa saka gibi

Malesef 3 aylık olana kdr kullanılıyor cnm pozitif olduktan sonra kullanmak koymuyor ama okdr kullanıl negatif olunca insan üzülüyor keyifle vurun :)
Canım benim karnım çok kötü herkesin böylemi bilmiyorum birde davul gibi karnım patlayacakmış gibi ondan bu iğneler zor geliyor

Eklentiler

• IMG_1574.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 70
E emiratam kıyamam sana ben ya benim karnımdaki morluklar var ama böyle deil ya senin acayip kötü olmuş doktora gösterdinmi igne batmaz kız bu göbeğe öyle acır üzüldüm valla içim cız etti

Canım benim karnım çok kötü herkesin böylemi bilmiyorum birde davul gibi karnım patlayacakmış gibi ondan bu iğneler zor geliyor
Ay çok kötü kız bende hiç morluk olmadı canım ya ağrırda o şimdi neyse bebiş için katlanıcan

Sormayın kızlar sağolun claxene karından yapılıyor yarın bi dr a gidiyim diyorum bi baksın 5 aylık hamile gibiyim göbeğim gördüğünüz gibi rabbim bebeklerimize sağ salim kavuşmamızı sağlasında razıyız napalım hepiniz dualarımdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…