- 16 Ağustos 2015
- 323
- 258
- 103
Hayirli olsun canim. Kaliteli, sana tutunacak yumurtalar nasib etsin mevlamSelam kızlarr. yarın Opu ya gidicem. dua edin kaliteli ymuurtalar toplansın döllensin. @KuzumaHasretim 21.12.2016 opu olarak benide güncellermisin
Hayırlı olsun cnm benimde diğer gün heyecan dorukta :)Selam kızlarr. yarın Opu ya gidicem. dua edin kaliteli ymuurtalar toplansın döllensin. @KuzumaHasretim 21.12.2016 opu olarak benide güncellermisin
bantlar bende vardı canm. transfer günü yapıştırdık bir hafta sonra değiştirdik totalde 2 hafta bantlı bantlı dolandımBenim tranferden sonra hiç gelmedi önce yatak ta bile geliyordu fazlası vücut ihtiyacı kadarını alıyor bence kalanı atıyor şişkinlik bendede var çok sıkıntılıyım bide bant yapıştıran varmı
şimdi site yönetimine bir mesaj gönderdim dikkate alınırmı bilmem listeyi düzenleme yetkisi birisine verilsin diye. bunu üstlenmek isteyen arkadaş varmı ?Listeyi kim yeniyor kızlar kimse ekli değil güncel değil olmadı yeni liste yapalım yada sayfa açalım
Hayırlı saglıklı yumurtalar olur insaallahSelam kızlarr. yarın Opu ya gidicem. dua edin kaliteli ymuurtalar toplansın döllensin. @KuzumaHasretim 21.12.2016 opu olarak benide güncellermisin
Kizlar bi sure girmicem sayfaya listeyle ilgilenmek isteyen olursa devam ettirsin benim kafami toparlamam lazim kusura bakmayinn opuyorum hepinizi
Suyla yıka bol bol bide ben peçete koyuyorum o sıvı fitilden sonra krem gibi bembeyaz geliyor sık değiştiriyorum günlük ped bende kaşıntı yaptı nemli kalıyor ondan heralde bide bana minumum 30 dk yürü dedi altı olursa birikir zararlı dedi etki etmezmiş yayılmaz dediKızlar birde bu arada bende akıntı geliyor oda cok kasıntı yaptı NE yapsam Kı Yaa kaşıntım var sızım var biraz
Hazir misin guzel habereNe kadar heyecanlı ya ben cesaret edemiyorum tebrik ederim yarın guzel haberini bekliyorum insallah
EveetttttttttttttttyHazir misin guzel habere
Arkadaşım hayırlı olsun darısı bizlere inşşşHazir misin guzel habere
Hayirli olsun canim cok sevindim boyle guzel haberler alinca ben de umutlaniyorum Allah kucağına almayi da nasip etsin bizlere de dua ettttHazir misin guzel habere
Evet murat hocanın hastasıyım 15 transfer oldum sende varmı belirti sende ağrı sızı vszge83 İlk transfermi senin? Gop Murat beyin hastasımısın?
benimde 13 aralıktı transfer yani tam bir hafta önce ama hiçbi belirti yok ağrı-sızı sancı ilk 3-4 gün vardı sanki bişeyler sonra hepsi kayboldu gitti .Evet murat hocanın hastasıyım 15 transfer oldum sende varmı belirti sende ağrı sızı vs
Ya rabbim nasip etsin inş hepimize ilaç ne kullanıyorsun benim ayaklarım ısınmıyor 2 tane çorap giydim biri termal çorap ısınmıyor bugün akşamda çorluya dönüyorum bakalım inş 29 test günüm senin ne zaman kaçıncı gün embriosu konuldubenimde 13 aralıktı transfer yani tam bir hafta önce ama hiçbi belirti yok ağrı-sızı sancı ilk 3-4 gün vardı sanki bişeyler sonra hepsi kayboldu gitti .
merhaba. biz bir senedir evliyiz. yaştan dolayı hemen çocuk istediğimiz için doktor kontrolünde olalım dedik. çatlatma ve aşılama denedik. doktor bizde hemen istiyosanız tüp yapalım dedi. eşim doğal yolla olsun istiyor diye bekleyelim dedik. kendiliğimden hamile kaldım. 9 haftalıkken kalbi durdu. neticede 8 ay geçmiş oldu aradan. zaman kaybı olmaz dersen bekle ve dene. doktorundan memnun değilsen başka bi doktora daha görün. Doktora güvenmek önemli. uzun bi süreç neticede. etrafında bebek sorunu yaşayan arkadaşların varsa konuş fikir al. Yaşayanların tecrübeleri de çok aydınlatıcı oluyor.merhaba arkadaşlar sizlerden fikir almak için buraya yazıyorum biraz hikayemden bahsedeyim de bana fikir verin ne olur..2.5 sene oldu evleneli ilk sene kimyasal gebelik yaşadım aradan 7 ay geçti tekrar hamile kaldım ama bu sefer dış gebelik oldu. ameliyat oldum 3 ay korunmanın ardından hsg çektirdim tüplerim açık çıktı ancak sağ tüpde biraz sıkıntı olduğunu söyledi doktorum ama çok önemli bir durum değil dedi hatta filmi çeken doktorda da çekim bittikten sonra tüpler açık herhangi bir sıkıntı yok demişti .. doktorum tüp bebek doktoru bana hsg den sonra 3 ay içinde hamile kalamazsan gel tüp bebek yapalım dedi..şimdi ben bu ayda hamile kalamazsam 3 ayı doldurmuş oluyorum.. eşimde bende bir bebeğimiz olsun çok istiyoruz.. eşime kalsa hemen tüp bebek istiyor. ama banada bu süreç çok sıkıntılıymış gibi geliyor nedense
-şimdi size sormak istiyorum doktorun bana hiç bir problem yokken 3 ay içinde gel olmazsa tüp bebek yapalım demesi sizce ne kdar mantıklı?
-öncesinde neden hiç bir tedavi yöntemine gitmiyor aşılama vs.
-hamile kalabildiğim için sanırım bilmiyorum ama şimdiye kadar bana hiç bir tahlil yapılmadı yani hiç hormonlara baktırmadım.
- kafam çok karışık sizce ben ne yapmalıyım hemen tüp bebek tedavisine başlamalımıyım sizce yada biraz daha sabretmem mi gerek?
- ve beni bu kadar ümitsizliğe sokan doktorumu sizce değiştirmelimiyim?
Ben transferden hemen sonra 2 saat hastanede dinlenip ,Çorlu ya döndüm yaklaşık 2 yıldır Çorlu da yaşıyorum.İlk kızımı gop ta dünyaya getirmiştim ve Murat beyde kuzenim tedavi olup geçen ay doğum yapınca bende şansımı bi deneyeyim dedimYa rabbim nasip etsin inş hepimize ilaç ne kullanıyorsun benim ayaklarım ısınmıyor 2 tane çorap giydim biri termal çorap ısınmıyor bugün akşamda çorluya dönüyorum bakalım inş 29 test günüm senin ne zaman kaçıncı gün embriosu konuldu
Hafif sarı alırsan olgundur yeşil sert olur içi çok sarı olursa erimiş olur kivi c vitamini deposu hücre yenileyici özelliği var oyüzden c deposu zengini kivi ye arkadaşım tazesini yarasın bebişler tutunsun sımsıkı
Ben uzun sunnetleri oturup farzlar ve kısa sünnetleri ayakta kildım bugun 5.gunum bugün hepsini ayakta kildim. Artik tutunduysa tutunmustur diye. Ama bu konudaki tam fetvayi bilemicem bizim gonlumuz boyle rahat etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?