2016 Aralik tup bebek

Anlaşılıyor demek ki hareketlerimizden cok sevindim cnm embriyonun iyi olmasına

Evet aynen canim..
Benim 2012'de bir kizim oldu cok sukur.. Kizima dogal yollarla hamile kaldim.. 3 asila 2 taze tup bebek 2 dondurulmus yaptirmistik ama hic biri tutmamisti sonra rabbim bize mucizemizi verdi.. Suanda taze tup bebek deniyoruz kizima kardes istiyoruz... Rabbim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin insaallah.. Suan tedaviye basladinmi canim?

Kizlar, simdi aradilar merkezden embriyolarin bugun 3. Gunuydu 5 embriyo vardi hepsi gelismeye devam ediyormus masaallah. Bazilari iyi bazilari da orta kalitede dediler. 5. Gun tranfer dusunuluyor. Persembe 5. Gun o gun ogleden once tekrar ariycaz transfer saati icin bilgilendircez dediler. Dua edin lutfen o gune kadar embriyolarin buyumesi problemsiz devam etsin insaallah.

Cocuklar cok akilli ve hisleri cok kuvvetlidir sevindim embryon iyi olmasina..rabbim ye ve yardimcin olsun

İnsaallah sorunsuzca devam eder gelişimleri cnm transferinde hayırlısıyla olur :)

ewt cnm su anda yasminin son gunundeyim, 6 gun once de baskilayici igne olan suprefact a baslamistim, ona hep devam edecegim, adet olunca da dr randevum var 27 aralikta, heralde her sey yolundaysa uyarici igneye baslayacagiz , kismet iste bir kardesi olsun diye butun ugraslarimiz..olmazsa artik denememeyi dusunuyorum, Allahin takdiri..senin de yumurta toplaman yakindi degil mi? uzun protokol benimki

Ay cok guzel bir haber canim.. İnsaallah dualarimdasin

Ay guzel canim..
Tedaviye adim adim ilerliyorsun.. İnsan yinede heyecanlaniyormus degilmi? Onceleri 1 evladim olsunda yeterki annelik duygusunu tadayim derdim elhamdullilah rabbim tatdirdi fakat insanoglu nankordur yine evlat istiyoruz bu deda evladima kardes olsun diye..
Evet canim ben tedavimin son asamalarindayim.. Yarin kontrolum var buyuk ihtimalle cuma opu olur dedi doktorum.. Bakalim heyecanla bekliyoruz

Anlaşılıyor demek ki hareketlerimizden cok sevindim cnm embriyonun iyi olmasına
Cok sukur canim cok sagol.bu gece hep ruyamda gordum zaten cok iyi demisti.bir kucuk bebegi olan bir arkadasimin ewinin onundeb geciyordum bebisinin kiyaftlerini asmisti kucuk kucuk coraplarina baktkm)

aynen cnm cok nankorluk ediyorum gibi geliyor bana da bazan, cunku daha onceleri Allahim bana analik duygusunu tattir da saglikli bir evlar nasib et basga bisey isdemem derdim, e sonra basga bir evlat icin daha dua ederken bazan kendimi kotu hissediyorum..iste evlat icin hersey yapilir denir, biz de evladimiz icin isdiyoruz simdi de, benim kardeslerim benim herseyim mesela, onun da olsun isdiyorum..heyecan cok vallai, endise.. bir de beni anesdesi korkutuyor yumurta toplarken bayiltiyorlar, gecen sefer de cok korkmustum ama kotu deildi, herseyden uzaklasip uykuya dalmak kontrolu kaybetmek garip ve zor gelior..yoksa ignelere alisdik =)

Evet ayni duygulari yasiyoruz canim.. Ben narkosdan korkmuyorum tam tersi oyle derin uyuyorsunki biran sanki herseyi unutuyor ve uyandiginda yeni bir sayfa acmis gibi hissediyorum ben :)) hakkımızda hayırlısı olsun insaallah...

dilfeza inşallah ikimizede nasip etsin rabbim yavrularımıza birer kardeş , ilk tedavimi senin? Benim bir daha denemeye gücüm yok sanırım çok zor bir süreç iğneler,ilaçlar,opu transfer umutlar..1 adet kaliteli vardı 5.gün donduruldu eğer olmazsa 1 kez daha onunla denerim tekrar aynı tedaviyi kaldıracak psikolojiyi görmüyorum çünkü kendimde

Ya tmm teşekkür ederim cnm Bnm rüyamda bile gördüm aklım o iğnede ya bugun vuruncam dediğin gibi yaparım sagolasın kafam karışmıştı
benimde kafaım karıştı seninle konuşunca. hastaneyi aradım hemşireyle görüştüm. havanın yarısını boşaltın kalan yarısını üste almaya çalışın dedi. ben havayı boşaltıp yaptım bişey olurmu dedim. olmaz dedi.

Evet cnm ilk tedavim ve yanlizca bir embriyom kalmıştı sağlam 5. Gunden bu olmazsa herseye sil bastan başlamak gerek bende o gücü bulur muyum kendimde hic bilmiyorum

Tmm cnm teşekkür ederim koldan hiç denemedim hangisi daha az agrıyor acaba rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş

ikisini de dene canım hangisi daha az acıyorsa benm göbekten morardı bende kola geçtim daha rahat yaptım ciltten cilde değişiyor sanırım bir arkadaş da göbekten rahat yapmıs sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…