2016 Aralik tup bebek

canım hiç belirtin var mı? benim 2 gündür kasıklarımda çekilme ve batmalar var....bazen tatlı tatlı bazen de şiddetli bıçak saplanıyor sanki...belirti mi artık gaz mı bilemedim.

yüzde 60 katlaması yeterliymiş canım birebir 2 olması gerekmiyor illaki ama sen 2 gün sonra tekrar kan ver yinede kesin olsun.

doktoruna sor hibora geçirsin seni bendede aynı böyle oldu değiştirttim bu daha iyi bunda da oluyor ama çok az birde koldan dene

Kızlar slm benim transferin oldu. 14.12.2016 da. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz benim kasıklarımda ağrı oluyo karnım öok şiş ve progesten (vajinal yoldan alıyorum fakat geri geliyor doktoruma sordum sen koymaya devam et bişi olmaz dedi bişi olmaz demi çok korkuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun

karın şişliği bende de var ilaçlar yapıyo büyük ihtimal jeli kullandıktan sonra 15-20 dakka yürüyüş şeklinde hareket etmek gerekiyor dağılması için ben bu şekilde kullanınca hiç geri gelme olayı yaşamadım

canım hiç belirtin var mı? benim 2 gündür kasıklarımda çekilme ve batmalar var....bazen tatlı tatlı bazen de şiddetli bıçak saplanıyor sanki...belirti mi artık gaz mı bilemedim.
Bendede arabara oluyor bide bacaklarım ağrıyor belim ağrıyor ama bunlar tutunma belirtisimi bilemedim

Listeyi kim yeniyor kızlar kimse ekli değil güncel değil olmadı yeni liste yapalım yada sayfa açalım

Canım o zaten geri gelecek o yüzden Dr yürüyüş diyo ama sıvılaştırılmış gerek sen koy sonra yürü bende öyle kullanıyorum bende 13 transfer oldum

Aynen bende yürüyüş yapıyorum sıvılaşıyo neden sonra gelir işte ama ilk katı hali gelmez ya

Aynen bende yürüyüş yapıyorum sıvılaşıyo neden sonra gelir işte ama ilk katı hali gelmez ya
Benim tranferden sonra hiç gelmedi önce yatak ta bile geliyordu fazlası vücut ihtiyacı kadarını alıyor bence kalanı atıyor şişkinlik bendede var çok sıkıntılıyım bide bant yapıştıran varmı

Benim de bugun 5. Gun sanki hic bisey olmamis gibi Yaa belirti filan yok hic
Bugün bende oyleyim canim 6.gunum ama sancilarim cok hafifledi
Belirti mi gaz mi bende arada kaliyorum insallah belirtidirler
Benden 14 u transfer oldum özellikle aksamlari karnim davul gibi oluyor. Jel konusundada bana 3 dakika yat sonra 20 25 dkk yurüyüs yap dediler aynen oyle yaptim kati olaak hic gelmedi sadece iki kere su gibi akintim oldu ama oda ertesi sabah. Sen nasil kullanıyorsun.

Yok cnm Yaa batma filan da olmadı bugun hic yanı o kadar normalim ki unutuyorum transfer olduğunu gaz hareketleri cok
Var ama o belirti mi bilemiyorum
İlk günler göğüslerim biraz dolgun ağrır gibiydi şimdi onlarda foss söndü sanki ben yarın idrar testi denesem diyorum 8.gün silikte olsa çıkan varmış
Aynen cnm goguslerim cok az hassas ama adet öncesinde ki gibi ne Bİlim bugun cok boşum
Listeyi kim yeniyor kızlar kimse ekli değil güncel değil olmadı yeni liste yapalım yada sayfa açalım
Aynen Yaaa biri el atsa yoneticilere söylesek onlar devretse listeyi guruptan birine olmuyor boyle oradan takip etmek guzeldi
Aynen cnm 5. Gub ve bugun en rahat günüm be agri ne sizi ne acı az ince bir tek rahimde ufak bir batma hissettim
Bakalım umarım sonu guzel
Olur Yaa ..

Kızlar birde bu arada bende akıntı geliyor oda cok kasıntı yaptı NE yapsam Kı Yaa kaşıntım var sızım var biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…