Benim de bugun 5. Gun sanki hic bisey olmamis gibi Yaa belirti filan yok hicaynı gün olmuşuz sanırım transfer ? Benimde bugün 7 , test günüm cuma 10.gün yaptırmamı söylediler merkezden. Sende varmı herhangi bir belirti bende tık yok
Hahaha Aynee ama olsun ben once ıdrar denicem kalbim dayanmaz yoksa :)
Hadi Yaa ishalde mi kotu niye acaba tutunmaya engel mi
evet cnm transfer öncesi kabizdim biraz tedbir amaçlı ictim ama bu sefer de ishal oldum bugun basladi iyiydim Aslı'nda birde transfer günü cok fenaydım ishal oldum sonra gecti
Kızlar iyi akşamlar. Bol hamişli bir ay olsun inşallah.Bugün ben de aranıza katılayım dedim. Bana da iki tane 5.gün embriyosu transfer edildi. Kan tahlilinde çok 10.gün 125, bugün yani 12.gün 196 çıktı. İkiye katlamaması sıkıntı mı acaba?biraz tedirgin oldum.fikriniz nedir ?Allah herkesin kucağını doldursun inşallah.
Kasıkta karında seyrime olannnn:)
Sormayın kızlar sağolun claxene karından yapılıyor yarın bi dr a gidiyim diyorum bi baksın 5 aylık hamile gibiyim göbeğim gördüğünüz gibi rabbim bebeklerimize sağ salim kavuşmamızı sağlasında razıyız napalım hepiniz dualarımdasınız
İlk günler göğüslerim biraz dolgun ağrır gibiydi şimdi onlarda foss söndü sankiBenim de bugun 5. Gun sanki hic bisey olmamis gibi Yaa belirti filan yok hic
karın şişliği bende de var ilaçlar yapıyo büyük ihtimalKızlar slm benim transferin oldu. 14.12.2016 da. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz benim kasıklarımda ağrı oluyo karnım öok şiş ve progesten (vajinal yoldan alıyorum fakat geri geliyor doktoruma sordum sen koymaya devam et bişi olmaz dedi bişi olmaz demi çok korkuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bendede arabara oluyor bide bacaklarım ağrıyor belim ağrıyor ama bunlar tutunma belirtisimi bilemedimcanım hiç belirtin var mı? benim 2 gündür kasıklarımda çekilme ve batmalar var....bazen tatlı tatlı bazen de şiddetli bıçak saplanıyor sanki...belirti mi artık gaz mı bilemedim.
Canım o zaten geri gelecek o yüzden Dr yürüyüş diyo ama sıvılaştırılmış gerek sen koy sonra yürü bende öyle kullanıyorum bende 13 transfer oldumKızlar slm benim transferin oldu. 14.12.2016 da. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz benim kasıklarımda ağrı oluyo karnım öok şiş ve progesten (vajinal yoldan alıyorum fakat geri geliyor doktoruma sordum sen koymaya devam et bişi olmaz dedi bişi olmaz demi çok korkuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Benimde açmıştım canım ama burası daha çok konuşuyoListeyi kim yeniyor kızlar kimse ekli değil güncel değil olmadı yeni liste yapalım yada sayfa açalım
Aynen bende yürüyüş yapıyorum sıvılaşıyo neden sonra gelir işte ama ilk katı hali gelmez yakarın şişliği bende de var ilaçlar yapıyo büyük ihtimaljeli kullandıktan sonra 15-20 dakka yürüyüş şeklinde hareket etmek gerekiyor dağılması için ben bu şekilde kullanınca hiç geri gelme olayı yaşamadım
Benim tranferden sonra hiç gelmedi önce yatak ta bile geliyordu fazlası vücut ihtiyacı kadarını alıyor bence kalanı atıyor şişkinlik bendede var çok sıkıntılıyım bide bant yapıştıran varmıAynen bende yürüyüş yapıyorum sıvılaşıyo neden sonra gelir işte ama ilk katı hali gelmez ya
Bugün bende oyleyim canim 6.gunum ama sancilarim cok hafiflediBenim de bugun 5. Gun sanki hic bisey olmamis gibi Yaa belirti filan yok hic
Belirti mi gaz mi bende arada kaliyorum insallah belirtidirlercanım hiç belirtin var mı? benim 2 gündür kasıklarımda çekilme ve batmalar var....bazen tatlı tatlı bazen de şiddetli bıçak saplanıyor sanki...belirti mi artık gaz mı bilemedim.
Benden 14 u transfer oldum özellikle aksamlari karnim davul gibi oluyor. Jel konusundada bana 3 dakika yat sonra 20 25 dkk yurüyüs yap dediler aynen oyle yaptim kati olaak hic gelmedi sadece iki kere su gibi akintim oldu ama oda ertesi sabah. Sen nasil kullanıyorsun.Kızlar slm benim transferin oldu. 14.12.2016 da. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz benim kasıklarımda ağrı oluyo karnım öok şiş ve progesten (vajinal yoldan alıyorum fakat geri geliyor doktoruma sordum sen koymaya devam et bişi olmaz dedi bişi olmaz demi çok korkuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Yok cnm Yaa batma filan da olmadı bugun hic yanı o kadar normalim ki unutuyorum transfer olduğunucanım hiç belirtin var mı? benim 2 gündür kasıklarımda çekilme ve batmalar var....bazen tatlı tatlı bazen de şiddetli bıçak saplanıyor sanki...belirti mi artık gaz mı bilemedim.
Aynen cnm goguslerim cok az hassas ama adet öncesinde ki gibi ne Bİlim bugun cok boşumİlk günler göğüslerim biraz dolgun ağrır gibiydi şimdi onlarda foss söndü sankiben yarın idrar testi denesem diyorum 8.gün silikte olsa çıkan varmış
Aynen Yaaa biri el atsa yoneticilere söylesek onlar devretse listeyi guruptan birine olmuyor boyle oradan takip etmek guzeldiListeyi kim yeniyor kızlar kimse ekli değil güncel değil olmadı yeni liste yapalım yada sayfa açalım
Aynen cnm 5. Gub ve bugun en rahat günüm be agri ne sizi ne acı az ince bir tek rahimde ufak bir batma hissettimBugün bende oyleyim canim 6.gunum ama sancilarim cok hafifledi
Belirti mi gaz mi bende arada kaliyorum insallah belirtidirler
Benden 14 u transfer oldum özellikle aksamlari karnim davul gibi oluyor. Jel konusundada bana 3 dakika yat sonra 20 25 dkk yurüyüs yap dediler aynen oyle yaptim kati olaak hic gelmedi sadece iki kere su gibi akintim oldu ama oda ertesi sabah. Sen nasil kullanıyorsun.
Amin amin insaallah. Hepimizin emekleri hayirla sonuclandin canim. Tesekkur ederimİnsaallah sorunsuzca devam eder gelişimleri cnm transferinde hayırlısıyla olur :)
Ayyy insan burda paylasip guzel yorumlar alincacok iyi moral oluyor. Bende namazlarimdan sonra hep duadayim hepimiz icin canimAy cok guzel bir haber canim.. İnsaallah dualarimdasin
Bendede arabara oluyor bide bacaklarım ağrıyor belim ağrıyor ama bunlar tutunma belirtisimi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?