Kız sonra sen adet oldun mu benim bugün 3.günüm saat 2de kontrol var kist vardı inşallah gittiyse bu ay yapılacak transfer rabbim pozitif haberler vermeyi nasip etsin inşallahCanm bende seni merak ediyodum hayırlı olsun inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına aldığınıda duyarız inşallah darısı bizlerede benimde pazartesi günü transfer günüm belli olacak:)
Canım hcg ile çok ilgisi yok diyorlar ikiz anneleri topiğinde benim 6.gün 28 8.gün 96 11.gün 487 çıktı bende ikize çok hevesleniyorum ama hcg düşük olanda olmayanda ikiz bebek bekliyorum diyorBugun 8 gun uykulu gezdim sol yanda surekli yanma hissim oldu bide cok usudum dunle bugun cok az adet olacakmis gibi hissettim ama kisa surdu baska birsey olmadi. Benimle ayni gun transfer olan arkadasa tek embriyo konmustu hemen hemen ayni tahlil yaptik onun da bugun 8 gunu onunki 10 cikmis benimki 27 o yuzden ikiz olabilir diye dusundum 10 biri icin 10 da biru icin arttiysa 27 diye dusundum
aminnn canım sağolasın inşallah.Allah gonlume gore versin. Canim benimki 34 yasindayim iki tupumde tikaliydi acamadilar. Bir bal karisimi vardi onunla hem yumurtam cogaldi hem esimin spermi eve gidersem haftaya bulup gonderirim
Hayırlı olsun canım bebişini kaçıncı günündesinKan aldirdim 32.11 cikti
Tam olarak ne bilgisi canımkızlar şimdi konuyu aldım bilgilerinizi güncelleyeceğim...değişiklik olanlar beni etiketleyip bilgilerini girsinler...yeni bilgi girişi isteyenlerde lütfen etiketlesin...formu toparlıyalım
Tam olarak ne bilgisi canım
bende yeni katıldım nereye bilgi gireceğim anlayamadımTam olarak ne bilgisi canım
canım Dr bi araBugün 6.günum bitti gunduz hiçbir seyim yoktu ama bu akşam cok feci sancı cektim nefesimi kesecek kadar uzun sürdu bir tanesi hatta ne olduğunu anlayamadım. Şimdi ise sol tarafımda sanki bir yumru var sızliyor. Böyle birsey yasayan oldu mu kızlar endişelenmem gerekir mi?
kızlar şimdi konuyu aldım bilgilerinizi güncelleyeceğim...değişiklik olanlar beni etiketleyip bilgilerini girsinler...yeni bilgi girişi isteyenlerde lütfen etiketlesin...formu toparlıyalım
Canım ben 30 yaşındayım azospermi eşim. Ve bu ilk olacak denemeEtiketleme nasil bilmiyorum.
Yas 35 6.5 yillik evliyim. Sorun iki tup kapali. 3 negatif deneme var.(istanbul tup bebek merkezi)
Su anda bahceci fulya da4. Deneme icin tedavideyim. Persembe transfer insaallah.
Hayırlı olsun cnmarkadaşlar bana da iki embriyo transferi yapıldı transferin 9. günü kan tahlilim 57 çıktı sizce tek yada çift olduğu belli olurmu tutup tutmadığı
Canım 30 yaşındayım eşim azospermi ve bu ilk olacak pazar günü test günümüzcanım 1. safyada listemiz var....orda eksik bilgileri olanlar varsa güncellenmeyen onları güncelleyebilmek adına dedim...
Canım inşallah yerleşme belirtisidir. Benim de 7.8.gün çok ağrım oldu. Hatta uykumdan uyandım. Tekrar uyuyamadım.adet sancısı gibi karın ağrısı gibi bişeydi.şuan hamileyim inşallah değerlerim düşmez.Bugün 6.günum bitti gunduz hiçbir seyim yoktu ama bu akşam cok feci sancı cektim nefesimi kesecek kadar uzun sürdu bir tanesi hatta ne olduğunu anlayamadım. Şimdi ise sol tarafımda sanki bir yumru var sızliyor. Böyle birsey yasayan oldu mu kızlar endişelenmem gerekir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?