Kan aldirdim 32.11 ciktiEveettttttttttttttty
Insallah canim insallah tez zamanda saglikli hayirli ugurlu beneklerimiz olsunArkadaşım hayırlı olsun darısı bizlere inşşş
MaşaAllah cok guzel bir deger canim 7.gündü dimi? Rabbim kat kat arttırsın hayırli sağlikli bebislerin olsun insallah.Kan aldirdim 32.11 cikti
Canim ben eurofertil tup bebek merkezine gidiyorum ilk tup bebek denemesiyle hamile kaldim cok memnunum doktorumdan tavsiye ederim alev özay adıcanım ben geçtiğimiz haziran ayında laporoskopi oldum dış gebelik öyle sonlandırıldı 3 ay korunun dedi sonra hsg çektirdim ekim ayında işte hsg sonrası 3 aylık süre verdi olmazsa gel tüp bebek dedi direk başka hiç bir tedavi yöntemi demedi dediğin gibi tüp bebek de tutma olasılığı daha yüksek diye belki öyle düşünmüştür. ne bana ne eşime hiç bir tahlil yapılmadı aslında hem kimyasal hem dış gebelik var araştırmak lazım doktoru değiştircem sanırım bu gidişle
sanada çok geçmiş olsun cnm tüp bebekte de dış gebelik oluyormuş malesef ondanda korkuyorum ama herşey Allahtan .. sen kaç senedir evlisin ? hiç çocuğun var mı? sizde tüp bebek yapılmasının sebebi neydi canım
bu arada istanbul anadolu yakasında doktor tavsiyesinde bulunabilecek arkadaşlar sizlerden de yardım istiyorum
Hayirli olsun canim Allah hepimizin once gobusunu sonra da kucagini doldurur inşallahCok sukur kizlar bu gun oldu transferimmm :)
Hayirli olsun canim cok sevindim yuce Mevla bu mutlulugu bizlere de tattirir inşallahKan aldirdim 32.11 cikti
Canm bende seni merak ediyodum hayırlı olsun inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına aldığınıda duyarız inşallah darısı bizlerede benimde pazartesi günü transfer günüm belli olacak:)Insallah canim insallah tez zamanda saglikli hayirli ugurlu beneklerimiz olsun
MaşaAllah ne guzel artmış Rabbim ikisinide sana nasip etsin insallah peki belirtin varmı?Pazartesi 7 gun 3.7 cikan degerim sali gunu 27.8 cikti masallah bir gunde ikiz olma umidi dogdu iki transfer yapilmisti
Gözün aydın cnmm cok guzel bir haber buuKan aldirdim 32.11 cikti
Bilemiyorum cnm diğer ark varsa ayni seyi yasamış olan yazarlar umarım bebistendir :)Bugün 6.günum bitti gunduz hiçbir seyim yoktu ama bu akşam cok feci sancı cektim nefesimi kesecek kadar uzun sürdu bir tanesi hatta ne olduğunu anlayamadım. Şimdi ise sol tarafımda sanki bir yumru var sızliyor. Böyle birsey yasayan oldu mu kızlar endişelenmem gerekir mi?
Yaa boyle guzel haberler Pespese gelince icim pir pir oluyir Rabb'im şagsalim kucağına almayı da nasip etsin cnm gözünüz aydın :)Pazartesi 7 gun 3.7 cikan degerim sali gunu 27.8 cikti masallah bir gunde ikiz olma umidi dogdu iki transfer yapilmisti
Aminnn inşş Rabbim dualarımızı kabul etsin inşşInsallah canim insallah tez zamanda saglikli hayirli ugurlu beneklerimiz olsun
Maşallahh arkadaşım tutunma ve rahimin gebeliğe hazırlama sancılarıdır inşşşBugün 6.günum bitti gunduz hiçbir seyim yoktu ama bu akşam cok feci sancı cektim nefesimi kesecek kadar uzun sürdu bir tanesi hatta ne olduğunu anlayamadım. Şimdi ise sol tarafımda sanki bir yumru var sızliyor. Böyle birsey yasayan oldu mu kızlar endişelenmem gerekir mi?
Ayyy bu söz çok hoşuma gitti kızlar koca göbüşlü bol bebüşlü olalım inşşşHayirli olsun canim Allah hepimizin once gobusunu sonra da kucagini doldurur inşallah
Masallah canim inşallah bu zorlu surecin hediyesi olarak ikizlerin olur hayirli olsun kacinci gun embriyosuyduPazartesi 7 gun 3.7 cikan degerim sali gunu 27.8 cikti masallah bir gunde ikiz olma umidi dogdu iki transfer yapilmisti
Ayyyyyy müthiş bir şey olur inşallah kız inşallah gelsin ikizler gerçi hayırlı ve sağlıklı olsunda hayırlısı ile tek olsun çift olsun birtek sağlıklı ve bizim olsun inşallahBence Allah'ın hakkı üçtür bunda olcak inşbukdr eziyet çekiyoruz hepimiz ikiz doğursak hiç fena olmaz
Gözün aydın canım benim böyle pozitif haberler gelince içime umut doluyor inşallah darısı hepimize olsun sağlıkla al kucağına inşallahKan aldirdim 32.11 cikti
Hey maşallah allah arttirsin inşallah pozitif haberleri sağlıkla doğsun inşallahPazartesi 7 gun 3.7 cikan degerim sali gunu 27.8 cikti masallah bir gunde ikiz olma umidi dogdu iki transfer yapilmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?