2016 Aralik tup bebek

Canım mawii damarlar adette olmuyorrr yaz bn ilk gguslermden anlmstmm kararip damarlar çıkmıştı eşime hep soruyordumm önceden varmiydii faln diee bu kez o aşamaya gelirsem her tarafimi didik didik kontrol etcemm:))))))))

Belirtisi olmayan ve hamile olan o kadar kişi var ki bende aşırı belirti oldugu için canim sıkılmıştı okurken. Benimde adet gunum cumartesi tabi bu ilaclarla adet gecikir negatif olsa bile ama benim 10 gunum ben kan testi yaptiracam. Göğüs ağrısı iyiye alamet bence benimde kolum degince bazen sızlıyo senin çoğaldıysa güzeldir güzel insallah pozitifleri görürüz

göğüs ağrısı bende çok fazla var kolum çarpsa acıyor elimi bile değişiyorum ama ilaçlar yapıyo biliyorum onu ben

Canım mawii damarlar adette olmuyorrr yaz bn ilk gguslermden anlmstmm kararip damarlar çıkmıştı eşime hep soruyordumm önceden varmiydii faln diee bu kez o aşamaya gelirsem her tarafimi didik didik kontrol etcemm:))))))))

Ayy insaallah kızlar ama kendimi de kaptırmayayım diyorum surekli kendi kendime bak negatif olabilir diyirum hic hayal kurmamaua caliisyorim fkt bazen bir bakıyorum hangi Dr giderim dogumu nerde yaparım vs bunları dusunurken buluyorum kendimi kızıyorum sonra olmazsa cok uuzleveksin diye birde oglum felaket bisey resmen farkında gecen hafta transfer günü ufak çıtlatmıştik bak belki bir supriz olur ve bebegimiz gelebilir üzerime aniden atlamasın vs diye simdi surekli soruyor hep kardeşinden konuşmak istiyor ona su su oyuncaklarımı vericem okula onuda goturucem kız yada erkek ismi bile hazır adıyla bahşediyor surekli :) olmazsa sanirim en cok bu durumdan uuzlucem çocuğumun da imtihani 3 yasından beri deli gibi kardes sayıklıyor cocuk

Cnm inann hic bir heycann yok neden bilmiyorum ne agri ne batma hic bir sey yok sanki yok gibi tek fark goguslerimm de agirlikk transfer olacagim gece cok heycanliydim ama ne oldu bana bilmiyorum sizleri goruyorum cok heycanlisiniz sadece kalcalarim cok agriyo ne varligini hissedebiliyorum nede yoklugunu boyle olan varmi kizlar aramizda yaa

Beeeen aynen öyleyim Can'ım sanki transfer günü oldu bitti hersey o kadar normalim ki galiba biz farklı biseyler bekliyoruz ama boyle oluyor ztn :) kacinci gunu transferin ?

Beeeen aynen öyleyim Can'ım sanki transfer günü oldu bitti hersey o kadar normalim ki galiba biz farklı biseyler bekliyoruz ama boyle oluyor ztn :) kacinci gunu transferin ?
Bu gun 2 cnm cok erken belirti icin ama ben belirti anlaminda demiyorum birtanemm duygusalanlamda diyorumm

Bu gun 2 cnm cok erken belirti icin ama ben belirti anlaminda demiyorum birtanemm duygusalanlamda diyorumm
Anladim cnm ama benim ilk iki gun vardı Aslı'nda heyecan cok simdi boyle zmn geçtikçe birde vücut normal olunca bir olmadı diyorum heyecan fian olmuyor bazen ufak bir umut oluyir belki de vardır diye .. Sen niçin bu kadar heyecansizsin ki olmadığını mı düşüyorsun ? Tek embriyo mi koyuldu

azrass cnm tosun788 arkadaşımızın da negatif oldu sonucu yazarsın listeye negatifleri de bakalım istatistiklere ..

Cnm bilmiyorum 2. Denemede 12 gündü ilaçlardan heralde 14 gün sonra dedi

Cift embriyo 8 hucreli ikiside 3.cu gun embriyosu. Bilmiyorum ki cnm galiba 10 yil boyunca hep yok tuya ondan dolayimi bilmiyorumm odun gibiyimm resmen hissizlestimm nasil bir seyy bilmiyorumm ama su oldu bende transfer gecesi saat 4te uyandim kendi kendime olacaksa olur olmazsada yapacak bir seyyok diye kendimi baskiladim nasil tarif edeyim bilmiyorum cnm kader gibi alnimizda ney se o gibi olan olmustur gibi diye ondanmi bilmiyorumm

Canım tedbirli olmak istiyoruz çünkü olmama ihtimaline karşın.fakat hicbirimiz de kötü bir şey olacağına inanarak baslamiyoruzz tüp bebeğe.ne kadar kendimizi kontrol etmeye çalışsakta bir taraftan hep güzel şeylerin hayalini kuruyoruz.benim isimler de hazır eşime sormadan karar verdim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…