Cidden ya o an ne hissettin canım ben dün 7. Günümdü idrar tahlili yaptım çıkmadı biliyorum erken ama insan duramıyor eşime de diyemedim ama o benim halimden hemen çakıyoSağlıkla kucağına alırsın inşallah hayırlısıyla ikizdir umarım bişey merak ettim 7.gunu 3.7 görünce nasıl hissettnz kndnzi oncesnde idrar testi yaptiniz mı çünkü idrarda çıkmazdı muhtemelen.ertesi gün 28 çok guzellll olmuş çok sukur
15 aralık transferim 29 aralık test tarihimazrass hayırlı olsun arkadaşım buarada
Ay çıkınca yaz mutlaka :) ben şuan çok korkuyorum yumurtam erken çatlar diye bide kar yağışı olacakmış akşamdan sabaha kdr ben nasıl gitcem Elazığ'dan malatyayaminikgelin canim benim heyecanini anliyabiliyorum bende suan hastanedeyim bekliyorum yumoslar nasil olmus diye.. Ne yalan soyliyeyim bendede heyecan var
sorun nedir canım? onu da ekliyim
Tabiki var cnm Bnm gözün aydın kaçıncı günün bugun:)Kızlar varmidir gebelik kan baktirmadim korkuyorum : (
Bugun 9 canim ama test 8.günde böyle çıktı bugun esim erken geleblrse teste gidicez gelemezse yarin ;(Tabiki var cnm Bnm gözün aydın kaçıncı günün bugun:)
Kız git sen kan ver eşini bekleme geç gelecekse :)))))))))) pozitif hiç canını sıkma 9. Gün için gayet belirgin cnmBugun 9 canim ama test 8.günde böyle çıktı bugun esim erken geleblrse teste gidicez gelemezse yarin ;(
Canım erken gebelik testi aldın dimi 3 lira demişsin yaa kafam karistiYeni transfer olan ve olacak arkadaşlar @seval_erdal ve bilmediklerimavi sakın idrar testine bulaşmayın ben çok pişmanım 4. Ve 7. Gün çok erken testlerden yaptım kendime çok kızdım kendimi yok yere üzdüm. Ben heyecanım duruldu bu eşime de yansıdı 4. Günü biliyo dün test yaptıgımı demedim.ama ilk günkü heyecanımı yitirdim Rabbim hayırlısını veRicek biliyorum ama tek ümidimi kıran şey erken 3 liralık saçma testler oldu. Evde olmasa yine yapmazdım şimdi 1 tane daha var evde inş gıdıklanmamtek tavsiye yapmayın valla
Canimmm gözün aydın var tabiki çok net muhtemelen 20 -30 lardaa falnKızlar varmidir gebelik kan baktirmadim korkuyorum : (
Kızlar varmidir gebelik kan baktirmadim korkuyorum : (
Inşallah öyledir ben sancıli adet geçiririm ama adet gormeden bu kadar sancı olmamiştı umutlansammı korksammı bilemedimMaşallahh arkadaşım tutunma ve rahimin gebeliğe hazırlama sancılarıdır inşşş
Aramak istiyorum ama sanki normal biz size adet sancısı cekersiniz dedik dicekler diye çekiniyorumCanım Dr bi ara
canım Dr bi ara
İstersen haber ver bizede
MaşaAllah unarım kat kat yükselir degerlerin sağlikli bebislerin olurCanım inşallah yerleşme belirtisidir. Benim de 7.8.gün çok ağrım oldu. Hatta uykumdan uyandım. Tekrar uyuyamadım.adet sancısı gibi karın ağrısı gibi bişeydi.şuan hamileyim inşallah değerlerim düşmez.
Bende cok korkuyorum idrarda negatiften simdiye kadar 40 tane görduğüm için o idrar testleri en buyük kabusum. Ama insan istiyo ya içi gidiyo her seferinde caninin yancağını bile bile düşüyo o tuzaģa. Bu sefer eşim cok kararlı yaptırmıyo hatta test tarihimden sonra gidelim doktora diyo ömrümü yiyoYeni transfer olan ve olacak arkadaşlar @seval_erdal ve bilmediklerimavi sakın idrar testine bulaşmayın ben çok pişmanım 4. Ve 7. Gün çok erken testlerden yaptım kendime çok kızdım kendimi yok yere üzdüm. Ben heyecanım duruldu bu eşime de yansıdı 4. Günü biliyo dün test yaptıgımı demedim.ama ilk günkü heyecanımı yitirdim Rabbim hayırlısını veRicek biliyorum ama tek ümidimi kıran şey erken 3 liralık saçma testler oldu. Evde olmasa yine yapmazdım şimdi 1 tane daha var evde inş gıdıklanmamtek tavsiye yapmayın valla
Tatlımm meekezdekilerr her şeye normal diyor hep:)))) geçtiyse sorun yapma inşallah mutlu son olacak Rabbim yardımcın olsunInşallah öyledir ben sancıli adet geçiririm ama adet gormeden bu kadar sancı olmamiştı umutlansammı korksammı bilemedim
Aramak istiyorum ama sanki normal biz size adet sancısı cekersiniz dedik dicekler diye çekiniyorum
MaşaAllah unarım kat kat yükselir degerlerin sağlikli bebislerin olur
Bende cok korkuyorum idrarda negatiften simdiye kadar 40 tane görduğüm için o idrar testleri en buyük kabusum. Ama insan istiyo ya içi gidiyo her seferinde caninin yancağını bile bile düşüyo o tuzaģa. Bu sefer eşim cok kararlı yaptırmıyo hatta test tarihimden sonra gidelim doktora diyo ömrümü yiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?