2016 Aralik tup bebek

rabbim hayırlısıyla annelik duygusunu tattırsın inş. erkenden durumu öğrenmeniz çok iyi olmuş inş. en kısa sürede sonuç alırsınız cnm çok saol

amin inş. canm benim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.. sanırım yeni bir doktor arayışına girip önce kendimin ve eşimin bütün tahlilleri yaptırıcam sonra olmadı direk tüp bebek yaptırcam biran evvel tedaviye başlamam gerek çok saol

Tatlımm meekezdekilerr her şeye normal diyor hep:)))) geçtiyse sorun yapma inşallah mutlu son olacak Rabbim yardımcın olsun
O sancı geçti şükür o yüzden aramıcam ama tekrarlarsa ararım ölsem normal dicekler ama insan bileme sormak istiyo iste

Idrar testini 4 cu gunden beri yapiyorum hep pozitif cikti hemsireleri aradim catlatma ignesindir dedi 10 gunu bile idrar yaptirma dedi kan onemli olan dedi ama ben icimde kalana kadar gozumle gorum dedim hergun yaptirdim hep pozitifi gordum. 3.7 ciktiginda moralim bozuldu aslinda kan testi yaptirmayacaktim bana 2 tane birinci kalite emriyo koydular oda arkadasimada 1 tane 2 ci kalite embriyo koydular o benden 12 saat once yapti yani pazar gecesi 12 de bende istahlandim pazartesi oglen 12 de test yaptim yani 12 saat once arkadasinki 3.4 ciktigini duydum benimki 3.7 di cok ara deger iki embriyo ve onunki dha onde kesin sikinti cikacak dedim sonrasinda 1.5 gun sonra o tekrarladi 10 cikti 10 saat sonra ben tekrarladim 27 cikti ama o ana kadar kalp krizi geciyordum korkudan cunku hic bir belirtim yoktu kesin sifir cikar diyordum

Rabbim inş benim dediğimi nasip eder sana inş

Canim ben eurofertil tup bebek merkezine gidiyorum ilk tup bebek denemesiyle hamile kaldim cok memnunum doktorumdan tavsiye ederim alev özay adı

çok saol canım gözünaydın bebişini sağlıkla büyüt inş.
ortalama maliyeti ne kadar acaba ?
nasıl bir süreç yani transfer yumurta toplama fln derken kaç aylık bir süreyi buluyor biraz bilgi veririmisin?

Ewt sennn taze transfermiss çatlatma iğnesi etkisi oluyor.bnm anlamdgmm 3.7 olan değer idrarda görünmez çünkü onlarin eşiği daha yüksek o yüzden sordum aslında.bn de ilk denemede 7.gunden sonra hergunn kan testi yaptırdım çılgınlıktan:)))

Bu arada sizdeki sıkıntı neydi ve hangi merkezdeydnz

ayyy aynı sıkıntı şuan bendede var insan sevinemiyor değer yüksek çıksada korku yaşıor bir mi tuttu iki tane olmadımı diyee((

Aramiza hosgekdin Can'ım umarım ilk denemende alırsın pozitif sonucu yavrunu kucağına alırsın .. Benim de ilk denemem açıkcası ben tup bebeği gözümde daha cok büyütürdüm bana daha kolay geldi yanı Tmm vücut cok igne ilac aliyor ama geciyor ya seneler degil ki topu topu bir iki ay en fazla uc ay ve sonunda Bebek gelecekse neden olmasın diyor insan bende iki senedir her ay hüsran yasadım olmadı o kadar zor Kı en azından simdi ikinci yavruma daha yakın olduğumu biliyorum bu bile cok guzel sonuc ne olursa olsun sana tavsiyem yaptığına sakin pişman olma ve hep pozitif düşünmeye calis cnm tekrar hayırlı olsun :) haberlerini bekliyoruz
arkadaşlar bana da iki embriyo transferi yapıldı transferin 9. günü kan tahlilim 57 çıktı sizce tek yada çift olduğu belli olurmu tutup tutmadığı
Oo hadi bakalım bebislerimiz artıyor şagsalim kucağınada alırsın ins cnm :)
15 aralık transferim 29 aralık test tarihim azrass hayırlı olsun arkadaşım buarada
Canim senin embriyon 5. Gun mu niye testi 14. Gune verdiler ?
Kızlar varmidir gebelik kan baktirmadim korkuyorum : (
Vaaaaaaaaaaaaaaaar tebrikler Can'ım umarım hersey yolunda ilerler bu sefer yavrunu kucaklarım hep pozitif ol konus bebeğinle tutunmuş sana annesi

Sagol cnm Allah razi olsun 2014 yilinda yaptirdim hastaneye 5bin verdim ilaclar yol falan derken yedi bini bulmustu simdi 290 olmus muayene ucreti 2 tane dondurulmus transferi icin 2500 tl verdik cnm tedaviye gelince canim adetin 3. Gunu gittim usg yapti ilac falan yumurta takibi yapildi igne ilac verdi yumurta toplama yapildi yani 1 ay surmedi canim 10 ocakta adet olmustum 11 subatta hamile oldugumu ogrenmistim cok uzun degil yani

Kızlar benim normal döngüme gore 28. Günüm adet tarihim cumartesi günü ins adetim gelmezse pazar günü transferin 10. Gunu ıdrar testi Yapicam .. bir an once geçse su günler Yaaa
Eevt bugun yanı 6. Gunden notlar göğüslerim bariz agriyor artık sızısı arttı cok hafif damarlanma da var ama ztn bunlar adete yakında olan seyler .. Birde göbeğimin alt kısmıda sertlik var biraz oyle iste belirti aramasam catlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…