- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
kasık ağrısı yaşayıp pozitif alanı da çok duydum cnm olumsuz olma bebeğin hala senınle iyi bak onainşallah öyledir ama hiç sanmıyorum yaaa...bu kadar erken olur mu kasık ağrısı
2 yıldır bebek istiyoruzIyi bakalim nerdeyse kafa kafaya geliyor surecimiz olmasada birbirimizi takip etmek guzel oluyor... Senin ilk tedavinmi? Ve nerde yaptiriyorsun?
Canım kistlerin boyutu ne benimde çikolata kistim var hemde 3 tane.osman bey kistlerin için bu tedavi önerdi mi öncesinde baskılanması için falan2 yıldır bebek istiyoruz
1 tane aşılama yaptırdım 2. istemedim
tüp bebek ilk tedavim canım
senin durumun nedir? ha bu arada bursada yaptırıyorum
Ama adet icin de erken bir agri o zaman canimm.iyi dusunelim iyi olsun sen herkese pozitif olmalari konusunda destek oluyorsun kndine de yardimci ol canim
Insallahh insallahh insalllahh Rabbim bagislasin sana o bebisi aminnn
Can'ım ne denir bilemedim negatif almak cok üzücü ama bu durumda cok üzücü Rabb'im sağlıklı evlatlar versin en kısa zmnda toparlanıp yeniden daha guclu bir sekidle tekrar denersin insaallah pes etme kuzum lutfen ..Merhaba arkadaşlar. Maalesef benim iyi haberlerim yok11. gün 68, 13. gün 88, 15. gün 91 çıktı değerlerim. Dr.um gebelik bozulmuş dedi. Dün ilaçları bıraktım. Bebeğimin kendiliğinden düşmesini beklicez birkaç gün. Düşmezse iğne ile dusurecekler. çok canım yanıyor artık girmem buraya da sanırım. Allah isteyen herkese nasip etsin, kimseye aratmasın. Pozitif olan arkadaşlar umarım sağ salim kucağınıza alırsınız bebeklerinizi. Bekleyen arkadaşlarım da güzel sonuçlar alırlar inşallah. @NeOlurBiSabah transfer ikizim, devam etseydi bebisim seninkiyle aynı ilerleyecekti. Allah'ım sana olumsuz şeyler yaşatmasın inşallah hepiniz Allah'a emanet olun...
Yarin kacinci gunun cnm umarim olumlu olur :)bencede acele etme düşük bi değer çıkarsa yine stres yapacaksın boşuna .Bak ben kuzu kuzu bekliyorum sonucu öğrenmeme 20 saatten az bi süre kaldı yarın sabah 9 da vatan yada reyapın önündeyimolumsuzda olsa üzülmicem inşallah diye diye nolur nolmaz hazırlıyorum kendimi
kasık ağrısı yaşayıp pozitif alanı da çok duydum cnm olumsuz olma bebeğin hala senınle iyi bak ona
Benimde çift taraflı çikolata kistim var , hiç bir tedavi önermediler. Korkunç ağrılarım oluyor hem adet zamanı , hem sonrasında yani sürekli bir ağrı var. Tüp bebek için toplama yapıldı , e2 yüksek olması sebebi ile transfer yapılamadı , gelecek aylarda yapılacak. Pek bir tedavi önermiyorlar çikolata kistine yumurtalıklara zarar veriyor diye.Canım kistlerin boyutu ne benimde çikolata kistim var hemde 3 tane.osman bey kistlerin için bu tedavi önerdi mi öncesinde baskılanması için falan
Yok canimm onlardan bisey olmaz oyle dedi hemsireler de oncedenKızlar Yaa az once oyle bir hapşırdım Kı ödüm koptu Yaa bisey olmamıştır umarim
Bn suan yasmin disinda brsey kullanmiyorm bnde oyleyim cok tahammulsuzum tabu bunyeler sapitti kac aydir. Neyse bnlarda gececek en azindan hormondan kaynaklandigini biliyoruz Allah baska dert vermesinsağol canımmm..bazen hormonlardan olsa gerek alt üst oluyorum....dokunsalar ağlıcam o dereceyim...
Canimm farahtan sonraa kndini tutabiliyor musunKızlar Yaa az once oyle bir hapşırdım Kı ödüm koptu Yaa bisey olmamıştır umarim
İns Yaa biliyirum Dr söylemişti ama bu sefer kaşığım agridi hapşırırkenn ondan korktumYok canimm onlardan bisey olmaz oyle dedi hemsireler de onceden
Bn suan yasmin disinda brsey kullanmiyorm bnde oyleyim cok tahammulsuzum tabu bunyeler sapitti kac aydir. Neyse bnlarda gececek en azindan hormondan kaynaklandigini biliyoruz Allah baska dert vermesin
Yaaa zor duruyorum inan Kı ama erken. Öğrenmekte ayrı bir stres kendimi şartlisken pazar gününe bekleyeyim diyirum amaaaa hic belli olma iğneye Gidiyirm her aksam her an fikrim değişebilirCanimm farahtan sonraa kndini tutabiliyor musun) bn senin adina bile cok sabirsizim heyecanliyimmmm )
Canım benimkilerin boyutu fazla, ikisi 2,5 şar cm diğer 5,5 cm. Bazı doktorlsr tüp öncesi kistleri baskılamak için geçiçi menopoza sokuyormuş o yüzden dedim. seninkiler kaç cm canımBenimde çift taraflı çikolata kistim var , hiç bir tedavi önermediler. Korkunç ağrılarım oluyor hem adet zamanı , hem sonrasında yani sürekli bir ağrı var. Tüp bebek için toplama yapıldı , e2 yüksek olması sebebi ile transfer yapılamadı , gelecek aylarda yapılacak. Pek bir tedavi önermiyorlar çikolata kistine yumurtalıklara zarar veriyor diye.
Cnm Bnm neler hissettiğini çok iyi biliyorum 2 ay önce yaşadım budurumu şuanda ki üzüntün İnan geçecek kısa sürede bilki doğsa sağlıksız olacaktı sağlıklı olsa tutunurdu...Merhaba arkadaşlar. Maalesef benim iyi haberlerim yok11. gün 68, 13. gün 88, 15. gün 91 çıktı değerlerim. Dr.um gebelik bozulmuş dedi. Dün ilaçları bıraktım. Bebeğimin kendiliğinden düşmesini beklicez birkaç gün. Düşmezse iğne ile dusurecekler. çok canım yanıyor artık girmem buraya da sanırım. Allah isteyen herkese nasip etsin, kimseye aratmasın. Pozitif olan arkadaşlar umarım sağ salim kucağınıza alırsınız bebeklerinizi. Bekleyen arkadaşlarım da güzel sonuçlar alırlar inşallah. @NeOlurBiSabah transfer ikizim, devam etseydi bebisim seninkiyle aynı ilerleyecekti. Allah'ım sana olumsuz şeyler yaşatmasın inşallah hepiniz Allah'a emanet olun...
3 cm sağ da ve solda , geçici menapoz bişeye yaramaz dedi doktor. Ama bilemiyorum tabii ki ben de çok duydum 3 tane yumurta dondurdum şansımı deneyeceğim , ama e2 hormonumda yüksek tutunmaya sorun yaratabilir.Canım benimkilerin boyutu fazla, ikisi 2,5 şar cm diğer 5,5 cm. Bazı doktorlsr tüp öncesi kistleri baskılamak için geçiçi menopoza sokuyormuş o yüzden dedim. seninkiler kaç cm canım
1 tane kistim var benim sol yumurtalıktaCanım kistlerin boyutu ne benimde çikolata kistim var hemde 3 tane.osman bey kistlerin için bu tedavi önerdi mi öncesinde baskılanması için falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?