2016 Aralik tup bebek

Canım benim bir yakınım Amh:0,04 le 2.lere hamile 32 hf.darısı başına inşallah Allah diledikleri sonra taşa can verir.Ama bu arada biesterol,omega 3 ve Q10 enzim kullandi.Bence eğer tedavi iptal olursa Bürüksel tüp bebek merkezi dr yucel kahraman git.Zaman kaybetme.Allah yar ve yardımcınız olsun.Burda bu süreçte olan tüm arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı bebişleri olmasını dilerim..

İnsaallah bu yolda cok ugrasmazsın canım.. Biz Fulya Bahçecide yaptırıyoruz..

benimde 5. Gün trasnferi olcak aksilik olmazsa ozaman adetimin 20. Günü oluyor gecen transferimde adetin 18. Günüydü
minikgelin canim senin taze transfer olacak anladigim kadariyla??
Bende suan randevu sirami bekliyorum... Ay bu defa cok uzun surdu adetim 17.ci gunundeyim daha toplama olmadi.. İnsaallah bir sıkıntı olmaz..

inş canım benim :)

minikgelin canim senin taze transfer olacak anladigim kadariyla??
Bende suan randevu sirami bekliyorum... Ay bu defa cok uzun surdu adetim 17.ci gunundeyim daha toplama olmadi.. İnsaallah bir sıkıntı olmaz..
Evt cnm doktora sordum eğer dondurulmuş ile iyi olmaksa bekleyelim bi kaç ay dedim rahim dinlensin falan diye
Doktorda 20 ve üzeri yumurtası olanı dinlendiriyoruz onun altındakilerde beklemeye gerek Yok dedi ... ilk tüp bebegimde taze embriyo ile olmuştu o tutmadı umarım bu tutar

Bence sana çatlatma iğnesini verir yada yumurtalarını tam olgunlaştırıp bi sonraki aya trasnfer yaptırır iki seçenek var bakalım ne yapcak merak ediyorum seni

bizim toplamda 7000 tl canım aspirasyon nedir
ilave ücret olacak mı bilemiyorum normalde muayne ücretide verdik ilk gittiğmizde 400 tl idi
Benim kistlerim büyük olduğu için yarın küçük bi operasyonla iğneyle içini boşaltacaklar canım

Bende cok merak ediyorum nasıl bir sonuca varacagımıza...

Hayirli cumalar arkadaslarim allah hepimize ANNE olmayi nasip etsin.. Bizlere hayirli, vatanina milletine hayirli evlatlar nasip eylesin..dualarimdasiniz bu mubarek saatlerde birbirimize dua edelim. Sizleri seviyorum..
Hayırlı cumalar cnm tüm iyi dileklerin için kocaman bi aminnnnnnnnnn

Cnm muayene olmadınmı hala sizin merkezde baya bekliyorsun sanırım yoğun Baya hadi opu tarihin belli olsun aynı sıralar test yapalım:)
Varya agac oldum yaa hala bekliyorum.. Cok haklisin Merkez cok yogun ama az kaldi sira bana geldi.. Bende artik heyecandan gidiyorum yanii evet canim insaallah beraber gun sayariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…