Benimde korkum çoktu narkoza hazırlıklı gittim ilk idrarımı yapmadım su içemiyorum normal yapamam diye belki Dr. Anestezi ekibini başımda tuttu. Yok yere serumla su verdiler. su içemiyorum diye. Ama gerek yokmuş bile valla iyisine uyumadım. O anı yaşamak bugün pozitif gördüm testte ogün kadar heyecanlanmadım. Tadını çıkart canım.Heyecanla transferi bekliyorum uyku yok düşünmekten
Amin ben iki test yaptım ikisinden şükürler olsun çıktı yarın kan testi düşünüyorum. Eşim şokta 9 yıl bitti bize çok şaşırdı. Kan tahsilini görmeden rahat edemez:) inş sende güzel haberler alırsın.Haklısın canım en iyisi aslında Rabbim emeklerimizin ve sabrımızın karşılığını verir inşallah
Senin adına çok sevindim canım tamamına erdirsin Rabbim inşallahAmin ben iki test yaptım ikisinden şükürler olsun çıktı yarın kan testi düşünüyorum. Eşim şokta 9 yıl bitti bize çok şaşırdı. Kan tahsilini görmeden rahat edemez:) inş sende güzel haberler alırsın.
Aminnnn canım inşallahAllah umutlarını umutlarımızı boşa çıkarmasın inş
Hayırlısı hakkında canım Rabbim kaygılarını korkularını dindirecek güzel haberler verir inşallHKızlar benim de bugün adet günüm normalde korku sardı
Korkma canim korkma inşallah 9 ay boyunca adet olmazsin test gunun ne zaman canimKızlar benim de bugün adet günüm normalde korku sardı
bizim toplamda 7000 tl canım aspirasyon nedirEvet Bende Osman Beyi çok duydum ama gitmedim yani bi buraya geldik sonra Burda kaldık canım. Doktorumu sevdim ondan belkide. 8500 TL tüp bebek canım aspirasyon içinde 500 TL alacak. Senin merkezde fiyatlar nasıl peki
evet size göre biraz toyuz benim yaşım 33 daha yeni çıktık bu yolu umarım arzumuza çok uğraşmadan kavuşuruz.Canım benim cok yeni sayılırsınız yasında genctir muhtemelen rabbim cabalarımızı boşa cıkarmasın.. Benim hıkayem uzun ama kısasından anlatayım 3 asılama 2 taze tup bebek 2 dondurulmus yaptırdık hiç biri tutmadı sonra rabbım 10 ,cu evlilik dönemimizde positif gebelik testi gürmemizi nasip etti ve suan 4 yasında bir kızım var.. Ona kardes için ugrasıyoruz bu sene 3 asılama yaptırdık tutmadı sonra türkiyeye gelmeye karar verdik tüp bebek icin bakalım artık yavas yavas tedavinin sonlarına geldik rabbim hakkımızda hayırlısını versin...
Bu arada bizim aılemiz bursada ve inegölde
allah yardımcın olsun canım herkes dualarımdaKızlar dün dr randevum vardı konuştuk haftaya gidecem kontrol için gün verecek birde benim 3.deneme olduğu için riske atmiyacam tutunmayi kolaylaştırmak için serum var ondan koyacam dedi süt gibi beyaz ama 600 lira fiyatı var dedi Size hiç önerdi mi drunuz birde embriyonun yarısı senin yarısı kocanın ve vücut bunu yabancı olarak görüp atabilir dedi bu serum bunu engeller dedi acaba sırf para için mi yoksa gerçekten etkisi var mı bilemedimama mecbur 600 değil 1600 desede verecez o parayı 3.deneme riske atamam
canım ben ne mucizeler duyuyorum moralini sakın bozma allahım ne eylerse güzel eyler o ayarlamıştır vaktini saatinimerhaba 28 yaşında ve 7 aylık evliyim. adet düzensizliği şikayetiyle gittiğim doktordan duyduklarımla hayatımın şokunu yaşadım. yapılan testler sonucunda fsh 21,07 amh 0,13 çıktı ve tüp bebek ihtimalimin bile çok düşük olduğu, 1 yıla kalmaz adetten kesileceğim ve erken menopoza gireceğim söylendi. şimdiye kadar hiç doğal yolla bile çocuk sahibi olmayı denemeden hatta hiç aklımda bile yokken ben de 17 aralıkta tüp bebek tedavisine başladım. 22,5 olan e2 değerim aldığım en yüksek dozlu ilaç ve iğnelere rağmen yükselmek bi yana 19,62 ye düştü. bugün yine ek olarak iğne verdi doktorum ve cumartesi günü yine test yapılacak, eğer e2 hala yükselmemişse tedavim iptal edilecek.
benim durumumda olup hala umudu olan ya da tekrar deneyen veya mutlu sonuca ulaşabilen var mı?
Amin canım darısı inş sizlere sabaha kadar uyuyamadım valla hepinize dua ettimSenin adına çok sevindim canım tamamına erdirsin Rabbim inşallah
canım yaşım 33 yumurtalarım bir aksilik çıkmazsa haftaya toplanacak ptesi kontrol var bilgi veririm sanaAmin canım .Ya birde benim 2013 yılında yumurta toplandı 8det toplanmış bu yılki tedavimde beş yumurta oluştu .Doktora sordum.neden az normal diyor sizce normal mı? Çok az degilmi birde benim gibi 33yadinda olupta kaç yumurtası oluştu arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
İnşallah hepimiz o güzel haberleri alırız.Hayırlısı hakkında canım Rabbim kaygılarını korkularını dindirecek güzel haberler verir inşallH
Aynen cnm. Hadi hayirlisi olsun insss sana bir sey diyim mi arkadasimm inan 12 gunluk zamanin bir anda gecmesini istemiyorum ya sonuc negatif olursa diye o kadar zaman gecmiyor diyen ben su anda zamanin gecmesini istemiyorumm cok kotu bi durum yaa su an 4 cu gunum nasil geciyor inan anlamiyorumm ya olmadigsa korkusuylaaCaniiim ayin 29 unu bekliyorum kontrol icin rahim duvarina bakcak sanirim :) beklemeler devam transfere geri sayim. Burdada bulduk birbirimizi :)
İnşallah. 25 ıKorkma canim korkma inşallah 9 ay boyunca adet olmazsin test gunun ne zaman canim
Kızlar benim de bugün adet günüm normalde korku sardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?