- 18 Şubat 2015
- 1.202
- 2.072
- 133
Bende salavatları hic kesmedi söyle olcak boyle olcak diyorlardi duymuyordum bile hıhi diye cevap veriyordum. Sükur Rabbim yardim etti size de etsin insallah şu cumalar hurmetine.Canı
canım heyecan yapma inş herşey güzel olacak ben salavatları hiç kesmedim transferde bolca salavat çek o an bile
Benimde yarin hala hafiften tırsiyorum ama pozitif ol canim şu guzel saatte dualarini et insallah hersey guzel olacakKızlar benim de bugün adet günüm normalde korku sardı
Hadi gözün aydın cnm pazar büyük gün içi dolu dolu yumuşların olup güzelce döllerler inşminikgelin ve diger arkadaslarim pazar gunu yumurtalar toplanacak insaallah heyecanim tabiki dahada artti simdi hakkimizda hayirlisi olsun insaallah..
Merkezden aradılar şimdi 12 embriyodan 11 tanesi döllenmiyormuş herşey yolunda dediler umarım sonuna kdr giderler heyecanlandım:)
Ayyyy niye öyle yazmışım arar aramaz size yazdım heyecanlandım sanırımkız dölleniyomuş diceksin töbe deeee
Sgl cnm inş sonuna kdrda giderler :) hep güzel haberler vermek nasip olsun buraya:)Hadi gozun aydin :)
Ayyyy niye öyle yazmışım arar aramaz size yazdım heyecanlandım sanırımtövbe tövbe
Kalp atisini duyamayabilirz desede ben inaniyorum minigim bana tutundu benimle.umarim hepimiz guzel haberler alirz
Canimm Rabbim sana bagislasin insallahKalp atisini duyamayabilirz desede ben inaniyorum minigim bana tutundu benimle.umarim hepimiz guzel haberler alirz
500 de genelde kese gorunmuyor diyorlardi masallah seninki gorunmus bilee icini ferah tut canimmOncelikle hayırlı cumalar arkadaşlar.bu benim ikinci tup bebek denemem ilkinde dayanamayip 10. Gun test yaptigimda deger 2,4 cikti ve o aksam kanamam basladi sonrasinda adet oldum dunyam basima yıkıldı sandım.iki ay sonra yani kasim sonunda dondurulmus embriyolarimla tranfer gerceklestirildi doktorum 10. Gun test yapmami istedi degerim 38 çıktı doktor degerin dusuk oldgunu bebegin dusubilecegini soyledi ve ogun kahverengi kanamam oldu yataktan ayagimi yere indirmedim korkudan 12. Gun test yaptim degerim 83 olmustu inamamadim veee 15. Gun test yaptigimda ise 503 tu kontorele gittim ve cok sukur minigimin kesesini gördüm 5 haftalik olmustum.doktorum her nekdr hala dusuk degerle basladgim icin
Amin bende hepinize dua ediyorum kizlar insallah hepimiz mutlu haberleri alalimcanım dualarımız seninle....kalp atısını da duy kucagına aldıgın günü de gör inşallahhhhhhhhhhhh
Amin canimInsallah hepimizinkiler tutunur emeklerimiz boşa gitmez canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?