Yokkk artikkk bn ilkinde 2.5 fln ictm mahvolfum transfer oncesi az az isedim az isemkk cokk kotuu durduramiyorum kndimi Allahim nolur nolurrr dursun dursun diyordim mahwettim bahcecinin lavobosunu o nasil bir iseme istegiydi hic unutamam.sen kac dk snra surgu istednBende evde bir bardak ictim gittim bir bucuk litre getordiler onu ictim yetmedi birdaha bir bucuk ictim ultrasonla bakti yetersiz dedi bir bucuk daha icirdiler orda toplam 4.5 litre ictim ama transferden mesanen iyi ama tam dolmamis demezmisonrasinda zor tuttum tabi surgu istedim ve iki kezde tuvalete gittim sen sen ol abartma
Tedbir amacli ama sonuvta seni de geriyorsa iyi degil bnde tasiyici cikti hic riskli degil ama yinede dusuk doz vercem dediBilmiyorum cnm hiç test yapılmadıbugun eşime dedim belki kan pıhtilaşma sorunum yok boşuna kullanıyorum bu iğneyi test yapmalı bence tedavi öncesi bide gecen tüp bebekte kullanmadım bu iğneyi düşük oldu şimdi acaba kullanmadım diyemi düştü diyorum
Ya çok korkuyorum öyle böyle deilTedbir amacli ama sonuvta seni de geriyorsa iyi degil bnde tasiyici cikti hic riskli degil ama yinede dusuk doz vercem dedi
Transferde fena deildide cıkinca cok zordu ya mesanem patlicakta icime akacak siye korktumYa bende çok su içerim normalde ama içtikçe wcdende çıkmam gecen sene iş yerinde oda arkadaşım hamileydi ondan çok tuvalete gidiyordum
Sen rahatsız olmadıysan transfer sırası iyi ben vallahi çatlardım
Yaa cok zordu odaya geldigimin 27.dakikasıydı kastikca zarar veririm bebise diye artik getirin dedim kalkamicam bileYokkk artikkk bn ilkinde 2.5 fln ictm mahvolfum transfer oncesi az az isedim az isemkk cokk kotuu durduramiyorum kndimi Allahim nolur nolurrr dursun dursun diyordim mahwettim bahcecinin lavobosunu o nasil bir iseme istegiydi hic unutamam.sen kac dk snra surgu istedn
Canım Merhaba sen Opu ya girip yumurtaların toplanirken hemen eşinde örnek vermeli sen daha Opu dan cikmamiş olursun anestezinin etkisi olur kız tek başına kalır bence birileri varsa kızını emanet bırak yada yanınızda gelsin.Simdiden hayırlı olsun.Arkadaslar birsey merak ediyorum
Transferde yaninizda esiniz durabiliyormu?
Bir soru daha.. Opuya gidince esimiz'de sperm verecekmi? Yoksa aradan 1 saat sonra falanmi?
Bilgilendirirseniz sevirim..
Bizim istanbulda kimsemiz yok ve her kontrolde kizimizda var o acidan sordum...
Bence değil ben 5. Gün iyi kalite 2 transfer yaptırdım kocaman negatif şimdikide 5. Gün dondurulmuş inşş bu sefer tutunurBenimde 5. Gun transfer canim. Hatta dun oldu transferim. Tabiki takdir RABBiM(cc)in ama 5. Gun embriyo tutunma sansi teknik olarak daha yuksek. Yani 5. Gune kadar sorunsuz gelisen embriyo kalitesi ve tutunma sansi yukseknoldugu anlamina geliyor. Yani 5. Gun olmasi daha iyi.
Ben koldan yapıyordum daha az acıyorKızlar ya hibor igne vurundum şimdi göbekten nasıl yakıyor öyle ya sizdede öyle oluyormu nereden vurunuyorsunuz igne kullanmasak nolur ya artık sabredemiyorum nabzım tavan oluyor igne saati(
Ben de sanirim 25 30 dk sonra surgu istemistim kadina dedmki bu yetmez bnde cok sis var diye kadin merak etmeyin dolup tasmaz bu herkes boyle dior ama yarisi bile dolmuyor dedi nitekim cok cok cikmadi ama ilik ilik akti surguyeTransferde fena deildide cıkinca cok zordu ya mesanem patlicakta icime akacak siye korktum
Yaa cok zordu odaya geldigimin 27.dakikasıydı kastikca zarar veririm bebise diye artik getirin dedim kalkamicam bileyatakta yapmak cok kotüymüş orda cok dua ettim Rabbim yardimcisi olsun tum hastaların diye
Sen bir kutumu kullandın ben transfer öncesi 5 transfer sonrası 5 kullandım bittisorma canım 10 tane kullandım canım yana yana,bugün pozitif sonuç sonrası telefonda doktorla pazarlığa dahi giriştim inan bu iğne konusunda kullanmasam olmazmı diye ama maalesef bi müddet daha devam edicez tedbir amaçlı dedi, napalım artık yana yakıla vurulcaz başka çare yok,
Tibben 5. Gun her zaman 3. Gune oranla daha yuksek sansta.Bence değil ben 5. Gün iyi kalite 2 transfer yaptırdım kocaman negatif şimdikide 5. Gün dondurulmuş inşş bu sefer tutunur
Ben şuan günde 2.5 lt su içiyorumHerkes şasirdı nerene ictin o kadar suyu diye bende ben kilolu deilim ki su tutuyorum diyorum inanmiosunuz. Ben gunde en az iki litre icerim yaz kış hatta yazın 3u gecebilir ondan heraldeama gercekten tranferde her an bırakacam diye korktum cok
Aminn canimmm kucagina al insallah sagliklaİyi gecele arkadaşlar
Aralığın başından beri çok sık katılamasamda hergün okuyarak bilgi alıyorum sizden
Umut olsun diye yaşadıklarımı paylaşıcam
13 aralıkta çift embriyo transferi oldum dondurulmuşlardı
18 aralıkta sağ kasığımda batma ve bel ağrısı oldu ve kahverengi akıntı tabi
Takip ettik clexane ve coraspin kullanıyodum bıraktırdı dr kanamaya dönerse haberim olsun dedi
21 aralığa kadar devam eden akıntım o gün rengi bayağı koyulaştı ve adet ağrım başladıdr aradım test yaptır dedi 8. gün test yaptım ve 156 çıktı progestan fitil i bıraktım progestan iğne yaptırmaya başladım fakat kahverengi akıntım devam etti bugün yani 10. Gün 551 çıktı akıntım yok denecek kadar az Umudunuzu kaybetmeyin bu benim 3. Denemem Allah isteyen herkese nasip etsin , bebek kokusuna doyalım inşallah....
Cnm opu olurken eşindende sperm testi alıyorlarArkadaslar birsey merak ediyorum
Transferde yaninizda esiniz durabiliyormu?
Bir soru daha.. Opuya gidince esimiz'de sperm verecekmi? Yoksa aradan 1 saat sonra falanmi?
Bilgilendirirseniz sevirim..
Bizim istanbulda kimsemiz yok ve her kontrolde kizimizda var o acidan sordum...
Oooo süper cnm kesin ikiz değerin acayip yüksek bolca dinlen mutlaka .. gözün aydınİyi gecele arkadaşlar
Aralığın başından beri çok sık katılamasamda hergün okuyarak bilgi alıyorum sizden
Umut olsun diye yaşadıklarımı paylaşıcam
13 aralıkta çift embriyo transferi oldum dondurulmuşlardı
18 aralıkta sağ kasığımda batma ve bel ağrısı oldu ve kahverengi akıntı tabi
Takip ettik clexane ve coraspin kullanıyodum bıraktırdı dr kanamaya dönerse haberim olsun dedi
21 aralığa kadar devam eden akıntım o gün rengi bayağı koyulaştı ve adet ağrım başladıdr aradım test yaptır dedi 8. gün test yaptım ve 156 çıktı progestan fitil i bıraktım progestan iğne yaptırmaya başladım fakat kahverengi akıntım devam etti bugün yani 10. Gün 551 çıktı akıntım yok denecek kadar az Umudunuzu kaybetmeyin bu benim 3. Denemem Allah isteyen herkese nasip etsin , bebek kokusuna doyalım inşallah....
Aşılama gibidir sanırım cnm çok ağrılı deil sıkışık olmak rahatsız ediyor altta deişik bşy hissediyorsun ama dayanılycak bi agrı deil korkmaBenim transferim de yarın cok heycanlıyım agrılı oluyor mu acaba asılamada cok canım yanmıstı Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Yok canim agrili hic degill embryolarin vucuduna girdigi ani hissetmek harika bir duygu .umarim cok guzel olur sonucunBenim transferim de yarın cok heycanlıyım agrılı oluyor mu acaba asılamada cok canım yanmıstı Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Nasip işi hiç güne bakmıyor çok biliyorum 2. Gün embriyosu konulup hamile olan ve çok biliyorum 5. Gün embriyosu olup %70-80 gebelik beklenirken negatif olanı ..Tibben 5. Gun her zaman 3. Gune oranla daha yuksek sansta.
Canim benim takdir RABBIMIN o isterse en dusuk kalitedeki de tutar. Bunun ornekleri de var. 3. Gunle hamile olan ve senin ornegindeki gibi 5. Gunle negatif olan da var
NAR SUYUNA NE ZMAAN BAŞLAMAK LAZIM TRANFSERDEN SONRAMI RAHİM KALINLAŞMAS BEKKLENRKEN MİAyni sıra olur inş transferlerimiz :) kızlar nar suyu diyordu ondan alıp iç işe yarıyormuş ben rahimi sormadım ama iyi dedi inş iptal olmaz hiçbirimizin
Rahim kalınlaşınca trasnfer oluyor ya öncesinde başla bence sonra devam edersin yinede günde 1-2 bardağı geçmesin herşeyin fazlası zarar benceNAR SUYUNA NE ZMAAN BAŞLAMAK LAZIM TRANFSERDEN SONRAMI RAHİM KALINLAŞMAS BEKKLENRKEN Mİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?