Benimde 5. Gun transfer canim. Hatta dun oldu transferim. Tabiki takdir RABBiM(cc)in ama 5. Gun embriyo tutunma sansi teknik olarak daha yuksek. Yani 5. Gune kadar sorunsuz gelisen embriyo kalitesi ve tutunma sansi yukseknoldugu anlamina geliyor. Yani 5. Gun olmasi daha iyi.Kızlar meraba bnmde pazartesi günü 5.gün embriyosu transfer edilecekmiş inşallah. Bgn araıp blastokist aşamasına gecicez dediler. Bu şekilde transferi olan varmı yani 3. Gün 5.gün farkı ne ki ?
Benimde 22 aralik transferim, ve banada2 ampul progestan yapiliyor ve gercekten igne yerlerim oldukca aciyo...Hanımlar Merhaba. 22 aralık ta transefer yapildı.mustafa bahceci hastasıyım. 4 ocak test günü. Transferden 5 gün önce progestan igne verdiler her gün iki tane birden. Ve test gunune kadar her gün iğneye devam edecekmişim. Canım çok yanıyor. Hepiniz bu iğneye katlandınız mı?
Yaa kiyamam sana, tahmin edebiliyorum canim benim ama ben inaniyorum olacak arkadasim pozitif ol, guzel haberlerini duyacagiz, hissettigin bir belirti var mi hic ?[/QUOTE
Inaan. Yokk cnm saddc e. Goguslerim. Pattlacaak gibii dunden beride ayaga kalktigim zaman da sirtim agriyor okadarr
FarahFarah bende hamileyim cnmGeleneksel crinone sonrası koridor yürüyüşümübugün bir saat erken yapıyorum ondan mi buralar fazla sessiz yoksa cuma aksamı diyemi acaba? Ohh oh gezin tabi bizim haftasonumuz yok malesef bizim icinde gezin
Cnm sakin kullanmamazlik etme bende hibor 3500 kullaniyorum gobekten bacaktan ve koldanda vuruluyor cnm en acitmayan yer gobek ama cnm kani sulandirip kilcal damarlara kan veriyo bebekte kilcal damarlardan besleniyor benim karnimi gorsen cnm 7 gundur mosmor oldu ama dayaniyorumm guzel haberi alinca unutursunn dayan birtanemmmKızlar ya hibor igne vurundum şimdi göbekten nasıl yakıyor öyle ya sizdede öyle oluyormu nereden vurunuyorsunuz igne kullanmasak nolur ya artık sabredemiyorum nabzım tavan oluyor igne saati(
Yapma yaa cokmu aciyor ben 14 gun ignelerimi vurdum bu gecede catlatma ignesini vuracagim.. Yetti gariiKızlar ya hibor igne vurundum şimdi göbekten nasıl yakıyor öyle ya sizdede öyle oluyormu nereden vurunuyorsunuz igne kullanmasak nolur ya artık sabredemiyorum nabzım tavan oluyor igne saati(
Allahım bu eziyetlerimizi boşa çıkarmasın sinirim bozuldu yemin ederim kızımda 3 ay vurundum ama böyle agrıyormuydu hiç hatırlamıyorum ozaman göbekten devam diğer yerler daha acıyorsa hiç dayanamamCnm sakin kullanmamazlik etme bende hibor 3500 kullaniyorum gobekten bacaktan ve koldanda vuruluyor cnm en acitmayan yer gobek ama cnm kani sulandirip kilcal damarlara kan veriyo bebekte kilcal damarlardan besleniyor benim karnimi gorsen cnm 7 gundur mosmor oldu ama dayaniyorumm guzel haberi alinca unutursunn dayan birtanemmm
Hay maşaAllah ne bereketli bir topik olmus. Ben sana yazmadim mi canim yazdım diye hatırlıyorum ama tekrar tekrar tebrik ederim cok sevindim darısı tum arkadaslarımizın başına tez vakitte insallah. Kan deģerin kaç ben daha yaptırmadım.FarahFarah bende hamileyim cnm
İnan o iğneler sadece igne girmesi agrısı başka hiç bşy yok resmen hibor iç organlarıma kdr ağrıttı vurundugum yerden akşam olsun istemem artık igne olcam diyeYapma yaa cokmu aciyor ben 14 gun ignelerimi vurdum bu gecede catlatma ignesini vuracagim.. Yetti garii
Alkolu fazla koyma cnm ve ya kolonyagi oda yaktiriyooİnan o iğneler sadece igne girmesi agrısı başka hiç bşy yok resmen hibor iç organlarıma kdr ağrıttı vurundugum yerden akşam olsun istemem artık igne olcam diye
İğneyi direk saplıyor eşim hiç kolonya sürmüyorum ki:)Alkolu fazla koyma cnm ve ya kolonyagi oda yaktiriyoo
Ayyy yaa sorma hayatta et yemeyen sevmeyen bennn et obur oldummm resmennnnn:)Ha bide kızlar benim iştah tavan ya nolacak kaç kilo aldım bilmiyorum tartılmıyorum korkumdan
İnşallah canım peki transfer sırasında çok mu sıkışıktın bana sıkışık gel dediler transferden sonrada uzun bi süre lavobaya girmeden yatıomuyuz? Sende en kısa zamanda olumlu sonucunu alırsın inşallahhh :)Benimde 5. Gun transfer canim. Hatta dun oldu transferim. Tabiki takdir RABBiM(cc)in ama 5. Gun embriyo tutunma sansi teknik olarak daha yuksek. Yani 5. Gune kadar sorunsuz gelisen embriyo kalitesi ve tutunma sansi yukseknoldugu anlamina geliyor. Yani 5. Gun olmasi daha iyi.
Ay nolacak kız hiç bilmem inş hamile olurumda arada kaynar bu kilolarAyyy yaa sorma hayatta et yemeyen sevmeyen bennn et obur oldummm resmennnnn:)
Kiz mikrop kapicannnn hem alkol uyusturuyor birazzzzz igne yapar gibi yap pamukla kolonyayla sill vucutta zaten tuz varrr ondan yakiyor okadar dene anliycaksin cnm farkiiiİğneyi direk saplıyor eşim hiç kolonya sürmüyorum ki:)
Ben yumurta takibi sırasinda 4 kilo aldım opudan sonra adetle beraber ikisi gitti transferden sonrada bir kilo daha aldim toplam +3üm ki ne zor vermistim onları icim acimiyo deil ama değerHa bide kızlar benim iştah tavan ya nolacak kaç kilo aldım bilmiyorum tartılmıyorum korkumdan
Cnm sanırım ilk kez yaptırcan trasnferİnşallah canım peki transfer sırasında çok mu sıkışıktın bana sıkışık gel dediler transferden sonrada uzun bi süre lavobaya girmeden yatıomuyuz? Sende en kısa zamanda olumlu sonucunu alırsın inşallahhh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?