2016 Aralik tup bebek

Kızlar meraba bnmde pazartesi günü 5.gün embriyosu transfer edilecekmiş inşallah. Bgn araıp blastokist aşamasına gecicez dediler. Bu şekilde transferi olan varmı yani 3. Gün 5.gün farkı ne ki ?
Benimde 5. Gun transfer canim. Hatta dun oldu transferim. Tabiki takdir RABBiM(cc)in ama 5. Gun embriyo tutunma sansi teknik olarak daha yuksek. Yani 5. Gune kadar sorunsuz gelisen embriyo kalitesi ve tutunma sansi yukseknoldugu anlamina geliyor. Yani 5. Gun olmasi daha iyi.

Benimde 22 aralik transferim, ve banada2 ampul progestan yapiliyor ve gercekten igne yerlerim oldukca aciyo...

Kızlar ya hibor igne vurundum şimdi göbekten nasıl yakıyor öyle ya sizdede öyle oluyormu nereden vurunuyorsunuz igne kullanmasak nolur ya artık sabredemiyorum nabzım tavan oluyor igne saati(

Kızlar ya hibor igne vurundum şimdi göbekten nasıl yakıyor öyle ya sizdede öyle oluyormu nereden vurunuyorsunuz igne kullanmasak nolur ya artık sabredemiyorum nabzım tavan oluyor igne saati(
Cnm sakin kullanmamazlik etme bende hibor 3500 kullaniyorum gobekten bacaktan ve koldanda vuruluyor cnm en acitmayan yer gobek ama cnm kani sulandirip kilcal damarlara kan veriyo bebekte kilcal damarlardan besleniyor benim karnimi gorsen cnm 7 gundur mosmor oldu ama dayaniyorumm guzel haberi alinca unutursunn dayan birtanemmm

Yapma yaa cokmu aciyor ben 14 gun ignelerimi vurdum bu gecede catlatma ignesini vuracagim.. Yetti garii

Allahım bu eziyetlerimizi boşa çıkarmasın sinirim bozuldu yemin ederim kızımda 3 ay vurundum ama böyle agrıyormuydu hiç hatırlamıyorum ozaman göbekten devam diğer yerler daha acıyorsa hiç dayanamam

İnşallah canım peki transfer sırasında çok mu sıkışıktın bana sıkışık gel dediler transferden sonrada uzun bi süre lavobaya girmeden yatıomuyuz? Sende en kısa zamanda olumlu sonucunu alırsın inşallahhh :)

Ha bide kızlar benim iştah tavan ya nolacak kaç kilo aldım bilmiyorum tartılmıyorum korkumdan
Ben yumurta takibi sırasinda 4 kilo aldım opudan sonra adetle beraber ikisi gitti transferden sonrada bir kilo daha aldim toplam +3üm ki ne zor vermistim onları icim acimiyo deil ama değer

Evet canim sikisik olmak gerekiyor. Rahimde transfer edilcek yer daha guzel gorunuyor idrar kesesi dolu olunca. Transferden ciktiktan 15 dk kadar sonra wc ye gittim. Insaallah hersey hayirla sonuclanir

Cnm sanırım ilk kez yaptırcan trasnfer
Genelde merkezler hemen almıyor trasnfer en erken yarım saat 40 dk sonra olursun merkeze girdiğinde 3 bardak su iç zaten hava soguk bide heyecan olunca hemen sıkışıyorsun aşırı sıkışık olunca sen çok zorlanırsın .. transfer sonrası nkdr tutabilirsen okdr iyi 15-20 dk tutup sürgüye yaparsın kimi merkezler kalkıp wc ye gidebilirsinde diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…