2016 Aralik tup bebek

Cnm sakin su icme okadar ben hic icmedim evden cikarken 1 bardak su ictim gittigimde bakalim ona gore icersin dediler baktiklarinda hatta 1 bardak alabiliriz bile dediler rahim cok netmis hic kendini zorlama cnmm pisman olursunn

Kızlar ya hibor igne vurundum şimdi göbekten nasıl yakıyor öyle ya sizdede öyle oluyormu nereden vurunuyorsunuz igne kullanmasak nolur ya artık sabredemiyorum nabzım tavan oluyor igne saati(
sorma canım 10 tane kullandım canım yana yana,bugün pozitif sonuç sonrası telefonda doktorla pazarlığa dahi giriştim inan bu iğne konusunda kullanmasam olmazmı diye ama maalesef bi müddet daha devam edicez tedbir amaçlı dedi, napalım artık yana yakıla vurulcaz başka çare yok,

Ben yumurta takibi sırasinda 4 kilo aldım opudan sonra adetle beraber ikisi gitti transferden sonrada bir kilo daha aldim toplam +3üm ki ne zor vermistim onları icim acimiyo deil ama değer
Hiç sorma ben bu kiloyla kızımda 6-7 aylık hamileydim herkes pskolojimide bozdu çok kilo almışsın diyip duruyorlar .. 3 ay içinde iki tüp bebek yaptırdığım için stresten yemek yerim ben aldı kilolar başını gitti .. negatif olursa allah korusun tabi ozaman sıkı rejim bekliyor 10-15 kilo vermem lazım

Cnm sakin su icme okadar ben hic icmedim evden cikarken 1 bardak su ictim gittigimde bakalim ona gore icersin dediler baktiklarinda hatta 1 bardak alabiliriz bile dediler rahim cok netmis hic kendini zorlama cnmm pisman olursunn
Aynen :) ben opuya giderken narkoz olacağı için akşamda hiç bşy yiyip içmedim ona rağmen opu dan önce iki kez wc ye gittim sıkıştım diye :)
İnsan merkeze giderken hiç sıkışmıycagını düşünüyor ama gerçekten hemen sıkılıyoruz fazla içip kendimize eziyet etmemek Laz'ım

Bende evde bir bardak ictim gittim bir bucuk litre getordiler onu ictim yetmedi birdaha bir bucuk ictim ultrasonla bakti yetersiz dedi bir bucuk daha icirdiler orda toplam 4.5 litre ictim ama transferden mesanen iyi ama tam dolmamis demezmi sonrasinda zor tuttum tabi surgu istedim ve iki kezde tuvalete gittim sen sen ol abartma

Hadi ya pazarlık işe yaramadımı ben transfer günü pazarlık yapcam işe yaramaz biliyorum ama deniycem şansımı :) hamile olunca insana koymuyor vurunmak ama negatif olunca çok üzülcem bukdr igne boşuna oldum diye

Neyyyyyyyyyyyyyyyy kız insan okdr su içebilirmi sıkışmadınmı ya ben sana diyim okdr içsem doktor transfer yaparken suratına çiş yollarım imkansız ya çatlarım nefesim kesildi düşünürken
Ben 2-3 bardak suya aşırı sıkılıyorum vallahi

Amma su icmissin

Evet canım ilk kez yaptırcam o yüzden ben zaten hemen sıkışırım iki bardak içsem yeter o zaman dediğin gibi heyecanlı oluncada hiç içmesem bile sıkışırım ben :)

sakın öyle düşünme şifa niyetine vurun sen iğnelerini Allah'ın izniyle pozitifide görürsün biraz kolonyalı Pamuk'la ıslat öyle vur iğneyi ama vurduktan sonra silerken kolonyalı tarafıyla temizleme daha fena yakıyo

Coook guldum yaaa aksam aksam ay allah'ta sizi guldursun

Herkes şasirdı nerene ictin o kadar suyu diye bende ben kilolu deilim ki su tutuyorum diyorum inanmiosunuz. Ben gunde en az iki litre icerim yaz kış hatta yazın 3u gecebilir ondan heralde ama gercekten tranferde her an bırakacam diye korktum cok

Canim sende de mi kan piht var
Bilmiyorum cnm hiç test yapılmadı bugun eşime dedim belki kan pıhtilaşma sorunum yok boşuna kullanıyorum bu iğneyi test yapmalı bence tedavi öncesi bide gecen tüp bebekte kullanmadım bu iğneyi düşük oldu şimdi acaba kullanmadım diyemi düştü diyorum

Ya bende çok su içerim normalde ama içtikçe wcdende çıkmam gecen sene iş yerinde oda arkadaşım hamileydi ondan çok tuvalete gidiyordum
Sen rahatsız olmadıysan transfer sırası iyi ben vallahi çatlardım

Evet canım ilk kez yaptırcam o yüzden ben zaten hemen sıkışırım iki bardak içsem yeter o zaman dediğin gibi heyecanlı oluncada hiç içmesem bile sıkışırım ben :)
bende transferden 1 saat önce 1,5 litre su içip girdim tam kıvamındaydı normalde transferden yarım saat sonra tuvalete kalkabilirsin dediler ,aynı odayı paylaştığım bayanı bezlemişler transfer sonrası çokta sıkışık girmişti asla kalkmam nolur nolmaz kimisi yarım saatte tutunur benimki 1 saatte dedi ve saldı bezebende tam yarım saat sonra kalkarken benide gazladı kalkıp riske atma diye hastabakıcı bayanları çağırdım dedim zaten 50 kiloyum zorlanmazsınız bezleyiverin bakem beni altıma yapıcam iyikide kalkmamışım diyorum wcye , Esra'ydı bayanında adı 2.denemesiydi onun içinde dua ediyorum inşallah onun bebişide tutunmuştur diye:))

Tmm kolonya ile sileyim bidaha valla igne öyle yakıyorki kolonya gelse anlamam onun agrısını arada kaynar
Coook guldum yaaa aksam aksam ay allah'ta sizi guldursun
Amin hepimiz hep gülelim inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…