2016 Aralik tup bebek

Sen bir kutumu kullandın ben transfer öncesi 5 transfer sonrası 5 kullandım bitti
transfer günü ilk iğneyle başladım ben ,transfer sonrası ilkini hemşire orda vurdu buseydi galiba ve göbeğimi morartmış resmen diğer kalan 9 taneyi kendim vurdum ve hiç morluk olmadı ,bugün söylediklerine görede hala devam etcekmişim hibora banada bununla ilgili herhangi bi test yapılmadı aslında neden kullanıyorum hala bilmiyorum?

Bence değil ben 5. Gün iyi kalite 2 transfer yaptırdım kocaman negatif şimdikide 5. Gün dondurulmuş inşş bu sefer tutunur
Benide 3.gün transfer için aradıklarında ,5.günü neden beklemiyosunuz 6 taneden elbet bir ikisi ulaşır 5.güne şansım daha yüksek olsun diye dedim netten araştırıp duyduklarıma dayanarak ama 3. Gün , 5.gün dediğin gibi farketmiyorum görmüş oldum

birde bana tedaviye başlarken sadece 1 tane test yapıldı o da tiroitlerle ilgili tsh v.s bakılan bir kan testi , elimde geçen yıldan kalma rahim filmim ve eşimin eski bir sperm testi vardı onunla gittim aslında epey bi teste maruz kalırım diye düşünüyodum o yüzden kafam biraz karışıktı bu şekilde tedavi nasıl tutsun diye ama demekki gerek yokmuş :)

Canım geç olsun da güç olmasın inşallah vardır bundada bir hayır gününü bekliyor seninki o yüzden oyaliyor

Progestan amp un o dayanılmaz ağrısını hafifletmek için napmak lazım ne sağda ne de solda derman kalmadı
Ay okdr mı agrıyor kıyamam bi onu vurulmadım ben gecen tedavimde 5 gün kullan trasnfere kdr demişti alternatif varsa ilaç olarak alayım çok korkuyorum demiştim fitil olanı verdi busefer bşy söylemedi trasnfer sonrası inş vermez vallahi artık iğneden önce çocuk gibi aglıycam

Ağrı ki ne ağrı sanki kalçalarıma yumruk yemiş gibiyim sağıma ve soluma yatarken acı çekiyorum 2 gün daha olucam

10. Gün 124,---12.gün 196,--16.gün 199 oysaki ilk değerimi görünce ne mutlu olmuştum. Nasip değilmiş canım. İnşallah sizler kavuşursunuz bebişlerinize
@yagmur42 çokta güzel bir değerle başlamış kaçıncı gündesin peki şu an bu şekilde olup normale dönen çok kişi var benim değerimde bugün 10.gün ve aynı 124 karnım felaket gergin bende değer 100 üstü olunca sevinmiştim ama karnım gibi kendimde gerildim valla şimdi herşey bizler için sonuçta kucağımıza almadan sevinemiyoruz

10. Gün 124,---12.gün 196,--16.gün 199 oysaki ilk değerimi görünce ne mutlu olmuştum. Nasip değilmiş canım. İnşallah sizler kavuşursunuz bebişlerinize
(((((( hepimiz kavuşalım bebişlerimize
Üzülme geçecek bu üzüntüler bi bakmışsın Yeni tedavi başlamış olcaksın
Benimde 2 ay önce ekimde yaptırdım 8. Gün 30 çıkıştı 10. Gün 35 ondan sonra düzenli artmıştı 20 Güne kdr sonra kanamam oldu değer düştü
Zaten ilk iki kan tahlilinde hiç artmamıştı ve bi sorun olduğunu anlamıştım
Hep diyorum direk negatif olsa insan bukdr üzülmüyor

10.gün 124,---12.gün 196,--16.gün 199 maalesef. İnşallah canım benim, hepimiz mutlu olalım.

Evet canım güzel başlamıştı ama nasip değilmiş. Bugün 16.gün. İnşallah herkes bebişine kavuşur.

Aynen canım benim. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…