Aynen cnm 5.gun bugunBenimde pazartesi oldu ben de bugün 6. Gün diye satıyordum. 5. Gün mü
31 aralik cnm insallah 2017 hepimiz gobusumuz dolu girerizS
Evet cnm sayılmıyor zaten bana test günümü ilk gğnü sayarsak 13. Gün verdiler.
Semşn test günğn ne zaman cnm?
Benimde 31 aralık ama ben o zamana kadar heyecandan ölürüm31 aralik cnm insallah 2017 hepimiz gobusumuz dolu gireriz
Benimde aynı dozdu canımKızlar ben yeni başladığım için birikmiş sorularım var. Okuyorum araştırıyorum ama size de sormak istedim.gonal f 450 187,5 3 gün vurcam iğne. Siz kaçla başladınız?
Canim benim dozlar herkesin gereksinimine gire degisiyor. Meseka ben ilk denemede 450 vuruyodun bu sefer dr.um 225 verdi.Kızlar ben yeni başladığım için birikmiş sorularım var. Okuyorum araştırıyorum ama size de sormak istedim.gonal f 450 187,5 3 gün vurcam iğne. Siz kaçla başladınız?
Canim valla ben de yarin bi idrar testi yapayim diyordum ama bazi arkadaslar yapip silik cizgiyle umutlanip kanda negatif cikinca yok diyorum bekle c.tesiyiBenimde 31 aralık ama ben o zamana kadar heyecandan ölürüm
Bende cok merak ediyorum ama oncesinde yapilan test hem garanti olmuyo hemde nagatifse bosu bosuna uzuntu, pozitifsede bosuna umut oluyo. O yuzden gununu bekleyip bir kere uzulmek yada tam sevinmek en iyisi. Ben bekliycem test gunumu insaallahCanim valla ben de yarin bi idrar testi yapayim diyordum ama bazi arkadaslar yapip silik cizgiyle umutlanip kanda negatif cikinca yok diyorum bekle c.tesiyi
Oncelikle guzel sonuclar alirsin inşallah canim lekelenme her zaman tutunma belirtisi olmuyor bu yuzden yuregini ferah tut benim hic lekelenmem olmamisti oglumdaArkadaşlar merhaba.. Benim transferim de salı günü yapıldı. Cuma günü test yapmaya gideceğiz. Beni de dualarınıza ekleyin lütfen. Bu arada benim henüz hiç akıntım yada lekelemem olmadı. Acaba bebeğim tutunmadi mi diye düşünüp duruyorum. Çünkü çoğu sitede pozitif sonuç alanlarin lekelemesi olmuş. O yüzden çok korkuyorum
Evet canim aynen boylesi daha iyi bos yere umitlenip uzmeyelim kendimuzi insallah guzel haberler veririz burdan herkeseBende cok merak ediyorum ama oncesinde yapilan test hem garanti olmuyo hemde nagatifse bosu bosuna uzuntu, pozitifsede bosuna umut oluyo. O yuzden gununu bekleyip bir kere uzulmek yada tam sevinmek en iyisi. Ben bekliycem test gunumu insaallah
31 aralıkta baya bi haber gelicek burada :)Benimde 31 aralık ama ben o zamana kadar heyecandan ölürüm
Ama test gunu gelince klinigi ilk acan kisi olabilirum. O potansiyeli de goruyorum kendimdeEvet canim aynen boylesi daha iyi bos yere umitlenip uzmeyelim kendimuzi insallah guzel haberler veririz burdan herkese
Teşekkür ederim biraz daha rahatladım şimdi. Başlangıçta ne gibi belirtilerin olmuştu? Benim ara ara kasıklarım zorlanıyor bi de suratımda hafif lekenmeler de var ama onun dışında pek bişey yok gibi..Oncelikle guzel sonuclar alirsin inşallah canim lekelenme her zaman tutunma belirtisi olmuyor bu yuzden yuregini ferah tut benim hic lekelenmem olmamisti oglumda
İnşallah canım ikiz olsun istiyorum
Aynen valla ben de onu dusunuyordum doktor 9 da geliyor kan 1 saatte cikiyor 7 bucuk gibi gidip kan vereyim diyorumAma test gunu gelince klinigi ilk acan kisi olabilirum. O potansiyeli de goruyorum kendimde
Canim benim ozellikle 3.gun sanki rahim bolgem gidiklanir gibi tuhaf tuhaf hisler oldu bel agrisi arada da kasiklarimda batma oluyor insalkah iyiye cikar bu arada benim oglumda aynen senin gibi hic belirtim yoktuKızlar eğer pozitif sonuçlarımızı alırsak büyük ihtimal bebeişerimiz aynı zamanlarda doğacaklar. Benimde hiç belirti falan yok.
Kızlar eğer pozitif sonuçlarımızı alırsak büyük ihtimal bebeişerimiz aynı zamanlarda doğacaklar. Benimde hiç belirti falan yok.
Ben 150 ile başlamıştım.Kızlar ben yeni başladığım için birikmiş sorularım var. Okuyorum araştırıyorum ama size de sormak istedim.gonal f 450 187,5 3 gün vurcam iğne. Siz kaçla başladınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?