2016 Aralik tup bebek

Can'ım Nasıl su serptin içime anlatamam Rabb'im razi olsun .. İnsaallah sende sagsalim alırsın yavrunu kucağına

Can'ım Nasıl su serptin içime anlatamam Rabb'im razi olsun .. İnsaallah sende sagsalim alırsın yavrunu kucağına
hep beraber dolcak kucaklarımız işallahh. sahiden hiç güvenilir değil o gebelik testleri. hassasiyetleri marka marka değişio malum. sen kan testini bekle umutsuzluğa kapılmadan.

Slm kizlar bayagi kaynatmissiniz :)
Benim yumoslar yarin toplanacak heyecan dorukta :) bu arada ben bugun acaip cok wc ciktim kucuk abdest bir bardak su icsem hemen wc.. Zor tutuyorum vallahi :))Boyle olaniniz varmi?
Ben oyleydim cnm dusun transfere giderken evde wc ye gittim transfer icin sikisik olmak gerekiyormus hic su icmeden rahimin cok net dediler evden merkeze 15 dk gitmistimm:) opudada bana git dediler wc ye gittim tam masaya yaticam geldi dedim bana gulduler gerekirse sonda takariz dediler piskolojikmis:)

Son düzenleme:
Ahh canım benim 7.günüm bebek var yok bilmiyorum lekelenmer var iki gündür ömrümden ömür gitti olmasın canım pozitifsede olmasın inşallah bebişler hep tutsun

hep beraber dolcak kucaklarımız işallahh. sahiden hiç güvenilir değil o gebelik testleri. hassasiyetleri marka marka değişio malum. sen kan testini bekle umutsuzluğa kapılmadan.
Bu seferde benim icime kurt düştü pozitif olmasa bile pozitif çıkmış olabilir mi? Ben bebeğimi ilk günden beri hissediyorum insallah öyledir. Şu hormonlarda ki dalgalnma normal düşünmemize engel oluyor heralde en ufak seye aglar oldum esim dalga geciyo resmen kafam allak bullak sonumuz hayır olsun.

hiçç sıkma canını kafanı bulandırma. güzel şeyler düşün güzel olsun. elinü koy karnına bebeğini sev ona güzel meaajlar ver. el mucib de bol bol elin karnındayken kullarının duasını kabul eden anlamındadır. işallah güzel sonuçlar alacaksın

Umutsuzluğa kapılmamak elde degil tabi ama yine de bir yanım belki de var diyor en guzeli beklemek surda salıya NE kaldı :)

Arkadaşım bende evde yürüyorum sıkıldığım zaman nefesim daralıyor bazen diyorum 2.5_3 lt su içiyorum ondan heralde şişim gibi geliyor sonuç iyi olsunda ben 9 ay şişmeye razıyımmm

Pozitifi goren arkadaslarim rahim kalinliginiz ne kadardii kacla transfer yapildi sizlere

Kizlaaar bugun transfer tarihim belli olduu allahin izniyle 29unda transfer olucamm acaipp heycanliyim simdiden bu kdr heyecan iyimi kotumu bilemedimm insallah rabbim bana ve bekleyen arkadaslara guzel sonuclar gormeyi nasip eder
Ayy canim hadi hayirlisii insallahh rahim kalinligini sormustun 7ustu istiolar 10a faln cok iyi diyorlarr

Tatlimmm kndine gell lutfenn cok dusuk olasilik o seninki silik falan bilee degil bildiginn gozukuyor nett.

Ahh canım benim 7.günüm bebek var yok bilmiyorum lekelenmer var iki gündür ömrümden ömür gitti olmasın canım pozitifsede olmasın inşallah bebişler hep tutsun
Gönlünü ferah tut canım. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah bebislerimizi en kısa zamanda kucağımıza alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…