2016 Aralik tup bebek

iyi akşamlar ben de iki gün önce buraya yazmıştım tüp bebeğe başlamıştım bir hafta önce e2 değerim yükselmediği için doktor 2 gün daha uzattı iğnelerimi ama maalesef yine bir artış olmadı ve tedavim iptal oldu. gonal f 300 ve merional 300 kısa zaman ve yüksek dozda her gün iğne oldum 1 hafta ama tüp bebek maceram başlamadan bitti yumurtalar gelişmedi. herkes için hayırlısı olsun Allah hepinizin gönlüne göre versin umarım hepiniz iyi sonuçlar alırsınız.

Canim iyi dilekleri icin cok tesekkur ederim ama bu ay olmadiysa sonra olur biraz hem kendin dinlen hem de vucudun dinlensin Allah senin de umitlerini bosa cikarmasin insallah en kisa zamanda Rabbim sana da bi evlat nasip etsin

Ay canim ne diyecegimi bilmiyorum..
Inan bana herkesin farkli farkli sorunu oluyor.. Ama sunu bilirim sabrin sonu selamettir..

Slm kizlar bayagi kaynatmissiniz :)
Benim yumoslar yarin toplanacak heyecan dorukta :) bu arada ben bugun acaip cok wc ciktim kucuk abdest bir bardak su icsem hemen wc.. Zor tutuyorum vallahi :))Boyle olaniniz varmi?

ben de teşekkür ederim mesajlarınız ve iyi dilekleriniz için bir şey sormak istiyorum bu iğneler sizlerde bel ağrısı yaptı mıya da böyle bir etkisi var mı biliyor musunuz? 3 gündür inanılmaz bir bel ağrısı çekiyorum.

dilfeza canm normal testte çıkmaması olabiliyor. bende 9. ve 10.gün erken gebelik yaptım silik çizgi vardı ama idrarda çıkmadı sonra 11. günde kan testinde 99 çıktı normal gebelik testinde yine çıkmadı. 13 gün kanda 240 dı normal gebelik testinde silik çizgi vardı anca. sen gebelik testine bakma kan testi gününde kan yaptır emi. kendini üzme.

@benim bebixsxim canım bebeğin şefaatçin olur işallah. üzülme. rabbim tez zamanda kucağını doldursun işallah. her daim dualarımdasınız

Slm kizlar bayagi kaynatmissiniz :)
Benim yumoslar yarin toplanacak heyecan dorukta :) bu arada ben bugun acaip cok wc ciktim kucuk abdest bir bardak su icsem hemen wc.. Zor tutuyorum vallahi :))Boyle olaniniz varmi?
heyecandandır o bebeğim. ben transferden sonra çok çıktım wcye. o da düşcek die korkudan sanırım. korka korka habire wcye koşuyordum. allah yardımcın olsun sapasağlam bol bol sağlıklı mı sağlıklı yumoşların olur işaallah. sana sımsıkı tutuncak embriyolar versin rabbim.

Amiin canım ağzından bal damlıyor :) sanırım heyecandan bukadar wc ziyaretleri :)
Rabbim bütün arkadaslarimizin kucaklarına hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ( amin içlerindede bana insaallah)

Canimm ben de yoktu pozitifti ama

Canim bir sonraki ay tekrar deneyecekmisiniZ kendini birakma hemen benim doktorumun bir hastasnin da amh cok dusuk ama cok sukur 2 tane yumurtasi dollendi guzel masallahh.insallahh saglikla bebislerin gelir sana

bir sonraki ay için kendimi çok hazır hissetmiyor gibiyim psikolojik olarak kötü hissediyorum daha doğrusu aklım çok karışık ama bu ay olmazsa bile en geç öteki ay deneriz sanırım.

dışarı çıktım kızlar yaklaşık 1 saat yürüdüm bu havada , fakat iyi geldi diyebilirim biraz daha rahat nefes alabiliyorum hiç değilse ama kesin var bişeyler bende ortamı, hafiifmi bi ohss halleri pazartesi doğruuuu hastaneye ,nettede okudukça daha bi kötü oluyo her bi belirtiyi buluyo aynen insan kendinde..

C
Canim cok sukur yok gecen yil mayista 1.2 ymis bu yil hazranda 1.2 yine agustosta disgebelik oldu cok uzuldum agladim kasmda yaptrdm 2.4 cikti nie yukseldi boyle bilmiyorum stresten oluyor mu acaba.tup bebk dr sikinti deil normal dedi deger icin olmzsa bida yaptrayim

Benimde bugün transferim oldu 2saatte 5 kez fln wcye cıktım Korktum ama cıkmazsan sonda takmak zorunda kalırız dediler

S Sezencgty hiç kanamam lekelemnme olmadı. akıntım oldu ki oda genelde vajinal jeldendi belliydi. sonuç pozitif şu an. hi sıkma canını. işallaah bebeğin tutunmultur sana. sağlıkla kucaklarsın işallah

Benimde bugün transferim oldu 2saatte 5 kez fln wcye cıktım Korktum ama cıkmazsan sonda takmak zorunda kalırız dediler
ayyy hayırlıs olsun canm. sıkı sıkı tutunsun bebeğin sana. korkma çık tuvaletine. bende transferden sonra sütekli tuvalete taşındum. hele geceleri uyuyamadım tuvalete gidip gelmekten. normalde hiç uyanmayan ben gecede 6 7 kez kalkar oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…