2016 Aralik tup bebek

Geçmis olsun insallah bu sefer bebislerin seninle kalırlar sağliklı bir sekilde. Peki şubatta farklı bir belirtin olmusmuydu
Olmamıştı cnm, bel ağrısı sürekli oluyor. Baze sağ bazen sol tarafta batmalr oluyor. Bür de sürekli adet olcakmışsın gibi bir his var. Ben bunları illindeee şimdi de yaşıyorum onçin çok biley anlayamıuorum.

Bende biraz dusuk degerle basladim ama 15. Gun 503 cikti keseyi gorduk ama senin yasadigin seyi yasamaktan cok korkuyorum kalp atisini dinlemeye gidicegmz gun yaklastikca korku basiyo bana

Canim hayirlisi olsun insallah
Troidin kacti ki onceden
Benğm zaten 1,5 sene önceden tiroitim 4.8di hapla düşürdük. Şimdi son 3.32 idi. Tiroit doktorum bebeğin tutunmasında sorun olmayacağını söyledi. 75 lik alıyorum haplarımı. Pazartesi tiroit tahlili yaptıracam.senşn demi aynı sorun var yoksa?

Bende biraz dusuk degerle basladim ama 15. Gun 503 cikti keseyi gorduk ama senin yasadigin seyi yasamaktan cok korkuyorum kalp atisini dinlemeye gidicegmz gun yaklastikca korku basiyo bana
Hiç korkma cnm. Değerin çok güzelçıkmış. Kesinlikle yükselecektir.

Değerin düşük deilki 12. Gün kan versen 125 çıkardı ki 12. Gün 100 ve üzeri çıkarsa sorun olmaz allahın izini ile

Arkadaşlar merhaba,
ben bu topiği yeni gördüm. Bende amh düşüklüğü eşimde sperm azlığı vardı.Medikal parkta tedavi oluyorum. Bir tane 8 hücreli 3.gün embriyosu tarnsfer edildi. Nı gün 6. Günüm.Allah hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin. Amin. 27 yaşındayım

Hayirli olsun tedavin cnm, guzel haberler ver insallah :)

Canim benim de pazartesi transferim oldu ama bugun 5. Gun transfer gunu sayilmiyor diye biliyorum

Benimde pazartesi oldu ben de bugün 6. Gün diye satıyordum. 5. Gün mü
Evet canim malesef oyle. Bugun 5. Gunun. Zaten gunler gecmiyo bi de bi gun daha geri aldiniz diye Simdi sinir olmussundur ama yapcak bisey yok. Geccek insaallah

ben negatif olduguna inanmıyorum canım..teeee 1 sene önce öyle denk geldi diye buda öyle olacak demek değil ki....öyle olsa toplatırlar zaten piyasadan...

Haklisin Can'ım umarım Hakkı'mızda en hayırlısı olsun .. Ama ztn tup Bebek yuzde elli şans yanız burada Poztifi alanlar gibi negatifler de olacak .. Tamamen Poztife şartlanmak da iyi olmuyor

Kızlar merhaba biz de bugün tedaviye başladık. Hayırlısıyla pozitif sonuçlar alırız hepimiz
Haydi "BISMILLAH" hayirli olsun canim hosgeldin. Burda takilirken zaman cok daha cabuk geviyir ve seninle ayni sikintida olana moral vermek yada moral beklemek insani cok rahatlatiyor. Hayirla sonuclansin tedavilerimiz insaallah. Sevgiler

Özellikle pozitif mesajlarinizla gozlerim doluyo. Allahim kimseyi çaresiz bırakmasın. Herkesin gönlüne göre versin. Dualarinizda bana da yer verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…