2016 Aralik tup bebek

Canım benim de 10du bekliyorum bende sonuclari
insallah hakkimzda hayirlisi olurr canim

Hadi bakalım cnm gözün aydın insaallah bebeğini Göbusune alır sonra sagsalim kucagina alırsin :)
saoll canimm hepimizz insallah allahim kucaklarimizi bos birakmasin

Kozlar benim pozitif çıktı Allaha şükür darısı tüm bekleyenlere
hayirli olsunnn kucagina aldigin gunleride gorursun insallah darisi bize artik :)

Saoll canim cok aydinlatici oldu bn de bu hafta bir olcutureyim bakimm ne cikacak

Kızlar benim göğüslerim yumurta toplamadan önce bile çok şişmişti ağrıyodu.
Şimdi ağrısı geçmiş bugün farkettim.
Sizin nasıl oldu iyimi kötümü anlayamadım
Canim opuda oluyoor o bnm de uclari cok aciyordu fakt transferden sonra yoktu hic oyle acima.sadece uclarinin etrafi genislemisti ucu boyle delik delik olmustu pozitifti

Transferden sonra gözlerimin etrafı karardı iyi uyusam bile duzelmiyo. Hic boyle olmazdı acaba ilaclardanmi hic bu durumu yaşayan oldu mu kızlar? Ve napabilirim resmen zombi gibiyim.

Transferden sonra gözlerimin etrafı karardı iyi uyusam bile duzelmiyo. Hic boyle olmazdı acaba ilaclardanmi hic bu durumu yaşayan oldu mu kızlar? Ve napabilirim resmen zombi gibiyim.

Canım o bendede var.zaten hasta olduğumda hemen gözlerimin altı çöker morarır.
Belki hasta olduğum içinde olabilir.ama bence seninki gebelikten :)

Karnım şiş ve az az ara ara sancı giriyo sanki hemşireyi aradım ohss olabilir bol su iç sıfır tuz dedi eğer ohss sa pazartesi transferim iptal edilebilirmiş kızlar ne demek bu ohss nasıl geçer acaba gerçekten öyle miyim moralim şuan çökmüş durumda iyi değilim

Canım o bendede var.zaten hasta olduğumda hemen gözlerimin altı çöker morarır.
Belki hasta olduğum içinde olabilir.ama bence seninki gebelikten :)
Hic duymadim gebelikten olabilirmi insallah oyledir. Benim normalde hasta olsam bile olmaz hatta kuzenim hep kıskanırdı simdı görse dort köse olurdu heralde hep ben ona zombi derdim insallah seinkide bu sefer bebiştendir
Insallah degildir yabda en azindan hafiftir. Allah sifalar versin. Bir yerde transferden sonra ohss gebelige alamet diye okumustum ama kesin bilgi deil tabi.

Güzelmis kalınlıgın canım
İnsaallah bebislerin tutunmustur annesine :)
Haklısın kalınlık incelık sözde rabbim ol dediği vakit her türlüsünde olur...

İnşaallah canım yaa bebiş olsunda zombi olalım tombiş olalım önemli değil :)
Bugünüde akşam ettik çok şükür kaldı 6 gün

Canim opuda oluyoor o bnm de uclari cok aciyordu fakt transferden sonra yoktu hic oyle acima.sadece uclarinin etrafi genislemisti ucu boyle delik delik olmustu pozitifti
Ay evet kızlar bende bu aksam göğüslerimde sızı hisssetmeye basladım,dedim ne oluyor simdiden :)) sonrada aklıma geldi çatlatma ignesinin etkisi :) güldüm kendi kendime

Ben daha transfer olmadım inşallah iptal olmaz hayırlısı diyorum dua ediyorum hep şuana kadar pozitifdim ama umudum yavaş yavaş gidiyo sanki kızlar bi pazartesi olsa

Ben daha transfer olmadım inşallah iptal olmaz hayırlısı diyorum dua ediyorum hep şuana kadar pozitifdim ama umudum yavaş yavaş gidiyo sanki kızlar bi pazartesi olsa
Canimmmm hele bir durrr tatlimm oyle morall bozmak yokk hayirlisiyla transferi ol 5gun sonra meraktan hafif hafiff bir tirnaklarini yemeye baslarsin boyle hafif bir tirsma yogun bir duyguusallaasma yasarsin sonra hadi bir idrar testii yapayim dersinnn ewett ikincii cizgiyiii gordum dersinn ve mutlu son olurrr insalllahh Allahin izniyle

Kizlar ben cocuklugumdan beri hep cok vesveseliyimdir takintilarim coktur.geceleri yatmadn once su icmezsem dudagimda ucuk cikacagina inanirim bas ucumda hep su bulundururum kime anlatsam yuhh der ucuk mu diye ewet cikiyorda yanii.birgun dr bir tanidigima anlattim bn sasirip yok artik diyecegini sanirken cok normal dedi.ucuk vucud direncinin dustugunde cikar ve senin korkularin endiselerin vucudunun direncini dusuruyor demisti.simdi diyeceksiniz bu kadin ne sacmaliyorr.sunu demek istiyorum yolumuz zor, yolumuz sabir istiyor ,o bebisleriniz vucudunuza girdigi andan itibaren umutlu olun, guzel dusunun icinizdekileri korkutmayin.gecen hafta tup bebek hemsiresi dedi ki bna ustesinden gelemedigimiz tek sey stres, ne kadr progesteron versekte annelerimiz stres ve kaygilari yuzunden progestron hormonun artmamasina sebep oluyor sakin olun kndinizi strese sokmayin.ben normalde cok karamsarimdir ama transfer sonrasi hep iyi dusunmeye calismistim bir noktadan sonra kaygilar cok artiyor tabi ki ama elimizden geleni yapalim insallah Allahim yardim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…