insallah hakkimzda hayirlisi olurr canimCanım benim de 10du bekliyorum bende sonuclari
saoll canimm hepimizz insallah allahim kucaklarimizi bos birakmasinHadi bakalım cnm gözün aydın insaallah bebeğini Göbusune alır sonra sagsalim kucagina alırsin :)
hayirli olsunnn kucagina aldigin gunleride gorursun insallah darisi bize artik :)Kozlar benim pozitif çıktı Allaha şükür darısı tüm bekleyenlere
Cok sevindim canim hayirli olsun Alkah kucagina almayi da nasip etsin inşallah bizlere de dua et canimKozlar benim pozitif çıktı Allaha şükür darısı tüm bekleyenlere
Maasallah masallahh cok sukurr.durr birakip gitme bizi azcik anlatKozlar benim pozitif çıktı Allaha şükür darısı tüm bekleyenlere
Saoll canim cok aydinlatici oldu bn de bu hafta bir olcutureyim bakimm ne cikacakcnm tüp bebek için kullandığımız ilaçlar zaten hep hormon içeriyor, builaçlar ayrıca tiroit hormonunuda etkileyebiliyor. Normal sınırlar içerisinde bebğin tutunmasına engel olmaz ama hamilelk durumunda tirot hastaları için çok riskli okuyor. Bebk ilk üç ay kendi tiroiti okuşmadıpı için annenin tirlitini emiyor, eğer dengede tutulmazsa bebkte gelişim bozukluğu olabilirmiş . Ben bir buçuk senedir her ay dr takinindeyim, tahlillerimi her ay haptırıyorjm, yinede önüne geçemedim . Bir düşüyor bir yükseliyor.şümdilik bir sıkıntım yok.
Canim opuda oluyoor o bnm de uclari cok aciyordu fakt transferden sonra yoktu hic oyle acima.sadece uclarinin etrafi genislemisti ucu boyle delik delik olmustu pozitiftiKızlar benim göğüslerim yumurta toplamadan önce bile çok şişmişti ağrıyodu.
Şimdi ağrısı geçmiş bugün farkettim.
Sizin nasıl oldu iyimi kötümü anlayamadım
Canim opuda oluyoor o bnm de uclari cok aciyordu fakt transferden sonra yoktu hic oyle acima.sadece uclarinin etrafi genislemisti ucu boyle delik delik olmustu pozitifti
Transferden sonra gözlerimin etrafı karardı iyi uyusam bile duzelmiyo. Hic boyle olmazdı acaba ilaclardanmi hic bu durumu yaşayan oldu mu kızlar? Ve napabilirim resmen zombi gibiyim.
Hic duymadim gebelikten olabilirmi insallah oyledir. Benim normalde hasta olsam bile olmaz hatta kuzenim hep kıskanırdı simdı görse dort köse olurdu heralde hep ben ona zombi derdimCanım o bendede var.zaten hasta olduğumda hemen gözlerimin altı çöker morarır.
Belki hasta olduğum içinde olabilir.ama bence seninki gebelikten :)
Insallah degildir yabda en azindan hafiftir. Allah sifalar versin. Bir yerde transferden sonra ohss gebelige alamet diye okumustum ama kesin bilgi deil tabi.Karnım şiş ve az az ara ara sancı giriyo sanki hemşireyi aradım ohss olabilir bol su iç sıfır tuz dedi eğer ohss sa pazartesi transferim iptal edilebilirmiş kızlarne demek bu ohss nasıl geçer acaba gerçekten öyle miyim moralim şuan çökmüş durumda iyi değilim
Ay bende merak ediyorum nezaman olacağına.. Ama sanırım aramızda 3 gün gibi olurÇok şükür her dönem bi sıkıntı buluyorum kendime şimdide rahmim kalınmı incemi acaba tutarım tutmazmı:))))))
Senin nezaman olcak acaba aramızda çok olmuycak sanırım
Güzelmis kalınlıgın canımTransfer öncesi rahim kalınlığı az ise estorfem veriyorlar genelde benim ilk kontrolde 7 son kontrolde 9mm bana estorfem verdi 2 kere transfer sonrası 3 çıkardı halada kullanıyorum inşş pozitifide görürüz bir ark 7mm girdi ilk denemede ikizi tutundu Rabbim yeterki ol desin
Hic duymadim gebelikten olabilirmi insallah oyledir. Benim normalde hasta olsam bile olmaz hatta kuzenim hep kıskanırdı simdı görse dort köse olurdu heralde hep ben ona zombi derdiminsallah seinkide bu sefer bebiştendir
Insallah degildir yabda en azindan hafiftir. Allah sifalar versin. Bir yerde transferden sonra ohss gebelige alamet diye okumustum ama kesin bilgi deil tabi.
Ay evet kızlar bende bu aksam göğüslerimde sızı hisssetmeye basladım,dedim ne oluyor simdiden :)) sonrada aklıma geldi çatlatma ignesinin etkisi :) güldüm kendi kendimeCanim opuda oluyoor o bnm de uclari cok aciyordu fakt transferden sonra yoktu hic oyle acima.sadece uclarinin etrafi genislemisti ucu boyle delik delik olmustu pozitifti
Ewwt bn hep catlatma ignesine yormustum o aciyi siziyiAy evet kızlar bende bu aksam göğüslerimde sızı hisssetmeye basladım,dedim ne oluyor simdiden :)) sonrada aklıma geldi çatlatma ignesinin etkisi :) güldüm kendi kendime
Canım bende aynı şekildeyim aynaya bakamıyorum. Neden ki acaba?Transferden sonra gözlerimin etrafı karardı iyi uyusam bile duzelmiyo. Hic boyle olmazdı acaba ilaclardanmi hic bu durumu yaşayan oldu mu kızlar? Ve napabilirim resmen zombi gibiyim.
Ben daha transfer olmadım inşallah iptal olmaz hayırlısı diyorum dua ediyorum hep şuana kadar pozitifdim ama umudum yavaş yavaş gidiyo sanki kızlar bi pazartesi olsaHic duymadim gebelikten olabilirmi insallah oyledir. Benim normalde hasta olsam bile olmaz hatta kuzenim hep kıskanırdı simdı görse dort köse olurdu heralde hep ben ona zombi derdiminsallah seinkide bu sefer bebiştendir
Insallah degildir yabda en azindan hafiftir. Allah sifalar versin. Bir yerde transferden sonra ohss gebelige alamet diye okumustum ama kesin bilgi deil tabi.
Canimmmm hele bir durrr tatlimm oyle morall bozmak yokk hayirlisiyla transferi ol 5gun sonra meraktan hafif hafiff bir tirnaklarini yemeye baslarsin boyle hafif bir tirsma yogun bir duyguusallaasma yasarsin sonra hadi bir idrar testii yapayim dersinnn ewett ikincii cizgiyiii gordum dersinn ve mutlu son olurrr insalllahh Allahin izniyleBen daha transfer olmadım inşallah iptal olmaz hayırlısı diyorum dua ediyorum hep şuana kadar pozitifdim ama umudum yavaş yavaş gidiyo sanki kızlar bi pazartesi olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?