2016 Aralik tup bebek

Ne guzel yazmissin cnm Bnde sabah baya uzuldum ama sonra sizlerin yorumlarıyla geldim kendime sonra esimde Sagolsun rahatlatıcı bir insan ufak bir vaaz verdi bana :) simdi daha pozitifim cok sukur umarım bebegim
Benimledir ..

Ne guzel yazmissin cnm Bnde sabah baya uzuldum ama sonra sizlerin yorumlarıyla geldim kendime sonra esimde Sagolsun rahatlatıcı bir insan ufak bir vaaz verdi bana :) simdi daha pozitifim cok sukur umarım bebegim
Benimledir ..
Insallahh oylee canim benim.o bebekk benim icin de tutunsun sıkı sıkı umit olsun buradaki teyzelerine

Maasallah masallahh cok sukurr.durr birakip gitme bizi azcik anlat) belirti var miydiii kac bebis koydularr deger kac cikti ))
Ya belirti kasıklarım ağrıyodu ara ara 2 tabe transfer oldu. Allahım tüm isteyenlere bekleyenlere versin inşallah. Doktorumun tam dediği günde yaptırdıkntesti daha önce hiç bişi yapmadım

Canım bende aynı şekildeyim aynaya bakamıyorum. Neden ki acaba?
Ben hala cevabı bulamadım canım insallah güzel bir sebeptendir diye umut ediyorum
Ben daha transfer olmadım inşallah iptal olmaz hayırlısı diyorum dua ediyorum hep şuana kadar pozitifdim ama umudum yavaş yavaş gidiyo sanki kızlar bi pazartesi olsa
Hakkında hayırlısı canım omce saglığın önemli. Benim daha ohss olmadan transferim iptal oldu benden 27 yumurta toplandı. Fakat ertesi gecesi karnım dediğin gibi şişti davul gibi nefes alamıyordum zor uyudum ama sabah bir kalktım hicbir seyim yok heralde hafif atlattım. Adete kadar şişlik oldu hep adetle gitti.

Ne şekermişsin Bende küçükken heo uyuyamamaktan korkardım herkesten once yataģa girerdim herkes uyumadan uyuyim diye ama herkes uyurdu uyuyamazdım o paniği hic atlatamadım. Opuya girerkende aynısı oldu ya ilac beni uyutmassa diye zangır zangır titredim. Bazı seyler yerleşiyor insana ve en zorda stresle mucadele. Rabbim hepimizin yardimcısı olsun çünku şu tedavide en buyuk sorun şu vesvese denilen sey.

Kizlar transfer gununden beri hergun okuyorum meryem suresini. Simdi yine aldim KURAN-KERİM'i elime bu aksam sizler ve kendim icin niyet ederek okuycam insaallah.
Allah razi olsun kabul etsin insallah.
MaşaAllah barekallah bmne guzel bir deģer ikizdir bunlar annesi insallah. Rabbim sağlıkla kucağiña almayıda nasip etsin

Abuuuu seninki de zorrmuss kardess )) uyuyamak zordur ben o yuzden hic dusunmem yataga girince ne zaman uyucam diye yoksa uyuyamam bilirim yaa tatlim bnmki hastalik artikk kuran okurken 4 kere gidip abdest aldigimi bilirim hayir bozulmadi eminim ya bozulduysa diye icim icimi yer benim gidip gidip tazelerim ))

Seninki baya hastalıģa dönmüs canim dikkat et. Bazı şeylerin üstunde durmazsan beynini onunla mesgul etmezsen dedigin gibi atlatabiliyorsun. Ben büyüdüm artık uyuyamamaktan korkmyorum ama en zayıf oldugum an o vesvesenin beni yakaladığı an mesela yumurtalarım buyüdü mü embriyolarım döllendimi bebegim tutundu mu ağri normal mi deģerim katlanacakmı falan diye beynimi kemire kemire küçücük bir yerde zayıflıģa denk geldi mi sonu gelmeyen bir hastalıga tutuluyorsun. Halbuki ol diyince Olduran Allahu teala var yani tedaviside belli ama beceremiyoruz.

Bende yaptı cnm toplanmasına rağmen hala çekiyorum sanki heran adet olacakmısım hatta belim govdemden kopup gidecek gibi bi ağrıydi ama doktor olabilir yumurtalar çoğalıyor demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…