- 18 Şubat 2015
- 1.202
- 2.072
- 133
Anlik karamsarliğa düsüyorum ama genel olarak pozitifim el mucibi de cekecem insallah. Testten sonra motivasyon olsun diye hamilelikte yapilmasi gerekenlerin listesini yaptım basladim insallah yarim kalmaz ilk dort aylik tespihlere başladim bile yasinlere sizde yapın kızlar iyi geliyor moral oluyor.hiçç sıkma canını kafanı bulandırma. güzel şeyler düşün güzel olsun. elinü koy karnına bebeğini sev ona güzel meaajlar ver. el mucib de bol bol elin karnındayken kullarının duasını kabul eden anlamındadır. işallah güzel sonuçlar alacaksın
Benim transferden bir hafta önce 8.5 tu canim ama transferde soylemedi doktor bende sormadım.Pozitifi goren arkadaslarim rahim kalinliginiz ne kadardii kacla transfer yapildi sizlere
Inşallah canım ben o transfer anında bile hissettim ama heveslenmemek icin dile bike getirmedim insallah doğrudur insallah hepimiz içinde hep olumlu olur.Tatlimmm kndine gell lutfenn cok dusuk olasilik o seninki silik falan bilee degil bildiginn gozukuyor nett.
Amin canim.yapilacaklar listesini bize de atAnlik karamsarliğa düsüyorum ama genel olarak pozitifim el mucibi de cekecem insallah. Testten sonra motivasyon olsun diye hamilelikte yapilmasi gerekenlerin listesini yaptım basladim insallah yarim kalmaz ilk dort aylik tespihlere başladim bile yasinlere sizde yapın kızlar iyi geliyor moral oluyor.
Benim transferden bir hafta önce 8.5 tu canim ama transferde soylemedi doktor bende sormadım.
Inşallah canım ben o transfer anında bile hissettim ama heveslenmemek icin dile bike getirmedim insallah doğrudur insallah hepimiz içinde hep olumlu olur.
Amaninn geriden geliom die uzuluodunn masallahh tarihh bileee verdinnnnn
Ay canım heyecanını anlıyorum.. Bende simdiden heyecanlıyım :)Kizlaaar bugun transfer tarihim belli olduu allahin izniyle 29unda transfer olucamm acaipp heycanliyim simdiden bu kdr heyecan iyimi kotumu bilemedimm insallah rabbim bana ve bekleyen arkadaslara guzel sonuclar gormeyi nasip eder
Yürümek iyi geliyo gerçekten ben çok suda içemiyorum korkuyorum daha çok şişerim diye ,aklıma geldi bugün bi tartılayım dedim 54 küsürdüm 1 ay önce 58 e yakın çıktım .ŞişicenArkadaşım bende evde yürüyorum sıkıldığım zaman nefesim daralıyor bazen diyorum 2.5_3 lt su içiyorum ondan heralde şişim gibi geliyor sonuç iyi olsunda ben 9 ay şişmeye razıyımmm
Ay canım benim ne güzel yaa.. Cok heyecanlı cook :)
Artık göbüş yarıştırırız cnm inşşşYürümek iyi geliyo gerçekten ben çok suda içemiyorum korkuyorum daha çok şişerim diye ,aklıma geldi bugün bi tartılayım dedim 54 küsürdüm 1 ay önce 58 e yakın çıktım .Şişicenzge83 şişicen ,yazın koca bi göbüşle dolaşıcan ben yürekten inandım bu sefer olcak inşallah arkadaşım
Ay bende bu soruyu cok merak edenlerdenim benimde bütün transferlerimde 6mm ve aşagi olurdu bu defa 7mm belki transfere kadar az daha kalınlasır diye umut ediyorum..Pozitifi goren arkadaslarim rahim kalinliginiz ne kadardii kacla transfer yapildi sizlere
Çok şükür her dönem bi sıkıntı buluyorum kendime şimdide rahmim kalınmı incemi acaba tutarım tutmazmı:))))))Amaninn geriden geliom die uzuluodunn masallahh tarihh bileee verdinnnnn)))
Senin nezaman olcak acaba aramızda çok olmuycak sanırımAy canım benim ne güzel yaa.. Cok heyecanlı cook :)
Transfer öncesi rahim kalınlığı az ise estorfem veriyorlar genelde benim ilk kontrolde 7 son kontrolde 9mm bana estorfem verdi 2 kere transfer sonrası 3 çıkardı halada kullanıyorum inşş pozitifide görürüz bir ark 7mm girdi ilk denemede ikizi tutundu Rabbim yeterki ol desinAy bende bu soruyu cok merak edenlerdenim benimde bütün transferlerimde 6mm ve aşagi olurdu bu defa 7mm belki transfere kadar az daha kalınlasır diye umut ediyorum..
Hadi bakalım cnm gözün aydın insaallah bebeğini Göbusune alır sonra sagsalim kucagina alırsin :)Kizlaaar bugun transfer tarihim belli olduu allahin izniyle 29unda transfer olucamm acaipp heycanliyim simdiden bu kdr heyecan iyimi kotumu bilemedimm insallah rabbim bana ve bekleyen arkadaslara guzel sonuclar gormeyi nasip eder
Internetten aldim canım hamilelikte okunması gerekenler diye yazarsan cıkar benim el yazim baya kötuAmin canim.yapilacaklar listesini bize de at)
hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin.Kozlar benim pozitif çıktı Allaha şükür darısı tüm bekleyenlere
Canım şimdi transfere hazırlamak için ilaçlar verdi 29unda gidecem transfer için gün verecek inşallah gayirlisiylaİnşallah öyledir canım ben uzun zamandır giremiyorum Sende aklımdaydın hangi aşamadasın?
Aaa ayni gun transfer olmustuk dimi cok sevindim canim Rabbim kacagina almayida nasip etsin. Kac çiktı sonucun?Kozlar benim pozitif çıktı Allaha şükür darısı tüm bekleyenlere
Benimde pazartesi oldu ben de bugün 6. Gün diye satıyordum. 5. Gün mü
cnm tüp bebek için kullandığımız ilaçlar zaten hep hormon içeriyor, builaçlar ayrıca tiroit hormonunuda etkileyebiliyor. Normal sınırlar içerisinde bebğin tutunmasına engel olmaz ama hamilelk durumunda tirot hastaları için çok riskli okuyor. Bebk ilk üç ay kendi tiroiti okuşmadıpı için annenin tirlitini emiyor, eğer dengede tutulmazsa bebkte gelişim bozukluğu olabilirmiş . Ben bir buçuk senedir her ay dr takinindeyim, tahlillerimi her ay haptırıyorjm, yinede önüne geçemedim . Bir düşüyor bir yükseliyor.şümdilik bir sıkıntım yok.C
Canim cok sukur yok gecen yil mayista 1.2 ymis bu yil hazranda 1.2 yine agustosta disgebelik oldu cok uzuldum agladim kasmda yaptrdm 2.4 cikti nie yukseldi boyle bilmiyorum stresten oluyor mu acaba.tup bebk dr sikinti deil normal dedi deger icin olmzsa bida yaptrayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?