2016 Aralik tup bebek

biraz erken olmuş sanki. bnm doktorum test sonucunh alana kadar yasak demişti. biz test sonucunu pozitif aldık hala birlikte olamadık. ikimizde korkuyoruz. doktora gidelim bi muayene olalım o zaman belki. ama sigarayı kesinlikşe bırak bir aniki bile tereddüt etme lütfen.

Biliyormusun kimi merkezler transferden sonra ilişkiye girin diyor bizim burda böyle aman kımıldama aman nefes alma aman sağdan sola dönme var .. evt sorsan bana kesinlikle yapmazdım ama diyorum ya normal diyenlerde var ama eşin seni anlaması lazımdı okdr eziyet çekiyoruz gitsin kendi işini kendisi halletsin ayıptır söylemesi :))))sana şu ruh halini yaşatmaya hakkı yok :)

Ay şimdi sen çıkmışsındır işlemden nasıl geçti acaba haber ver cnm Bnm :)

Ciddimisin iz o niyeki ya öyle bişeyi ilk duydum normalde oluyomu peki hiç
Normalde de gözümün etrafında hafif morluklar var ama hiç bu kadar çöktüğünü hatırlamıyorum. Suratımda çok kötü görünüyor zaten. Yememe içmeme dikkat de ediyorum. Desem ki kendime bakmadım ondan ama ondan da değil biliyorum. İnşallah bebişlerimiz tutmuştur da ondandır

Keske anlatilabilse onlara her sey normal onlara gore bana verilen listede tes gunune kadar iliskiye girmeyin yaziyo ona gosterdim bana dondu bak burdada sigara icmeyin yaziyor dedii kizdii ona uymuyon buna niye uyuyorsun gel buraya dedii

Evet canım bi liste verdiler orda hepsi yazıyo.eşim hemen o maddeyi göstermişti bana bak ilişki serbest dideye :)
Bende çok özledim eşimi ama test sonucunu alana kadar dikkat ediyorum yinede :)
Bize verilen listede de test gununu kadar kesinlikle YASAK olarak yaziyordu. Hatta sonuc pozitif olunca doktorunuzun uygun gormesi durumunda belli olacaktir yaziyor. Canim yanl8s anlama ilk okuyunca esine cok kizmistim ama ikinci mesajinda sigara iciyorum yazinca sana da kizdim. Sigara da kesinlikle yasaklar arasinda cunku.. Hade iluski olmus artik yapcak bisey yok ama sigaraya devam ettigin surece esinden pekde farkin olmuyor hassasiyet konusunda.

Keske anlatilabilse onlara her sey normal onlara gore bana verilen listede tes gunune kadar iliskiye girmeyin yaziyo ona gosterdim bana dondu bak burdada sigara icmeyin yaziyor dedii kizdii ona uymuyon buna niye uyuyorsun gel buraya dedii
Bu savunma esini %100 hakli cikarmaz tabiki ama dogruluk payi da var. Sigarayi icip digerinden uzak durmak da dogru degil bencede.

Kız bende aynıyım benim normaldede morluk vardı da şimdi çöktü iyice tuhaf gözümü açamıyorum sanki ilaçlardanmı bilemedim bide hamiş kızlar (maşallah barikallah) ya bende sürekli adet olucak hissi var sizdede varmı

Ins cnm ins cok kotu sucluluk hissetmeye basladimm yaaa lanet olsun sigarada iciyorum madem oyle neden kalkistin tupbebege diyekendi kendimi yiyorumm
Üzme kendini canım iliski insallah zarar vermemistir de su sigara asıl buyük sıkıntı. Bebegim icin bıraktım de ve bırak hemen çünkü bebekte gelişim bozukluguna direk sebep Allah muhafaza etsin.

Canım korkma bişey olmaz genelde yasak diyorlar ama ben bi sitede okudum spermler bağışıklığı baskılayip bebeğin tutunmasını kolaylaştırırr ytazıyordu. Tabi ne kadar doğru bilmiyorum ama

Ben memorialde yaptim iliski icin transferden sonra herhangi bir yasak veya kisitlama getirmedi doktorlar. Bir iki gun dinlenin sonra serbest dedi. Biz de oyle dikkat etmedik perhizi biraktik yani. Sonucum da pozitif hamdolsun :)
Ama sigara bırakmak zorundasin ! Sonra tutmazsa vicdan azabi cekersin

Canım üzme kendi youtubta video izledim doktorun adı recai pabuccu ilişkinin tutmaya yardımcı bile olucağın söylüyor biz yapmaylım genede ama bu kadar yıpratma kendini rabbim tut derse tutacak

Merhabaaa
Ben 4 yıllık evliyim sadece 7 ay önce bir düşügüm oldu,yaşım 35 eşimi ancak ikna edebildim tüp bebege ve sonunda kabul etti. Bir arkadaşım iki kez koşuyolunda bir mekeze üç kezde memorial'da denedi olmadı sonra Halit Fırat Erden'e gitti ve ikiz bebişleri oldu ısrarla beni ona yönlendirdi bir araştırdım ve en dogru kişi oldugunu anladım,dün ilk muaynemi oldum heyecan korku mutlulukla,agladım titredim ama o kada içimi rahatlattı ki allah razı olsun.
Benide aranıza alırmısınız,hep okurdum özenirdim eşimi ikna edemedigim için ve şimdi bende kendi mucizem için kolları sıvadım allah yar ve yardımcımız olsun.

Hadi "BISMILLAH". Hayirli olsun, RABBIM(cc) yar ve yardimciniz olsun, insaallah hayirli sonuclanir tedaviniz. Sevgiler...

Ins cnm ins cok kotu sucluluk hissetmeye basladimm yaaa lanet olsun sigarada iciyorum madem oyle neden kalkistin tupbebege diyekendi kendimi yiyorumm
Merhaba bende yeni başladım tedaviye bende sgara içiyorum malesef yarın akapunktur yaptırıcam çok kötü bir alışkanlık ama anlatamıuorsun kimseye bende destek almaya karar verdim bence bir dene akapunkturu istersen numarasını atabilirim istanbuldaysanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…