Gel kardess gell tabii keske buralara yolun hic dusmeseydii dogal yoldan bebislerinn olsaydii ama napakk Rabbim bize nasip etmedi oylee insallahh tup bebekle kavusursunuzz arkadasim saglikli bebeklerinizee tez zamanda aminMerhabaaa
Ben 4 yıllık evliyim sadece 7 ay önce bir düşügüm oldu,yaşım 35 eşimi ancak ikna edebildim tüp bebege ve sonunda kabul etti. Bir arkadaşım iki kez koşuyolunda bir mekeze üç kezde memorial'da denedi olmadı sonra Halit Fırat Erden'e gitti ve ikiz bebişleri oldu ısrarla beni ona yönlendirdi bir araştırdım ve en dogru kişi oldugunu anladım,dün ilk muaynemi oldum heyecan korku mutlulukla,agladım titredim ama o kada içimi rahatlattı ki allah razı olsun.
Benide aranıza alırmısınız,hep okurdum özenirdim eşimi ikna edemedigim için ve şimdi bende kendi mucizem için kolları sıvadım allah yar ve yardımcımız olsun.
Ya cok mantikli geldiu bana ama zaten transferin ilk 5gunu icin sanirim bagisiklik dusurucu amacli bir ilac veriolar ayni mantik .fakat bn yine de dr u dinlemek gerektigi kanaatindeyimmCanım korkma bişey olmaz genelde yasak diyorlar ama ben bi sitede okudum spermler bağışıklığı baskılayip bebeğin tutunmasını kolaylaştırırr ytazıyordu. Tabi ne kadar doğru bilmiyorum ama
Hadi gozunaydin canim sayi gayet guzel .umarim kaliteli embryolariniz olur tutunur bebisler.kizi nereye biraktinizMerhaba arkadaslar
Hepinize ayri ayri tesekkur ederim iyiki varsiniz..
8 tane yumurta toplanmis hersey yolunda dedi..
Birazdan ustumu giyip bursaya yolculul yapacagin transfere kadar orda kalip sonrs yine istanbula donecegiz...
Hepinizden allah razi olsun kizlar
Gözün aydın inşallah hepsi döllenir canımHadi gozunaydin canim sayi gayet guzel .umarim kaliteli embryolariniz olur tutunur bebisler.kizi nereye biraktiniz
Canım kendini suçlu hissetme artık olan olmuş keşke biraz daha sabırlı olsaydı eşin.Benim bildiğim enfeksiyon açısından risk taşıyor birlikte olmak bir de bizim yaşadığımız doğal bir süreç değil dışardan müdahale ediliyor.Ben ogluma hamileyken ilk 3 ay ilişki yasakti (tup bebek)Erkekler bizim yaşadığımız psikolojiyi yaşamıyor. Bütün hormon ilaçlarını biz alıyoruz burda eşlere çok büyük sorumluluk düşüyor. Allah korusun küçük meleklerimizi.inşallah pozitif haberlerle dön bizeKizlar cok kotuyum bu gunntransferin 6 ci gunundeyim esim az once dayanamadi illaki iliskiye girecem dedi zorladi 1 aydir girmiyorduk Allah buyuktur dedi normal yolla hamile kalanlar iliskiye girmiyormu dedii ve yapti bir sey olmusmudur yaaa piskolojikman bittimm
Aaa bilmiyodum canım herkese veriyorlar mı ismi ne bu ilacınYa cok mantikli geldiu bana ama zaten transferin ilk 5gunu icin sanirim bagisiklik dusurucu amacli bir ilac veriolar ayni mantik .fakat bn yine de dr u dinlemek gerektigi kanaatindeyimm
Eve dönunce bakacam insallah cok merak ettim bende sagol soyledigin icin bende aglar aglar dururum zaten sulugöz birsey olsum cıktımFarahFarah dilfeza kizlarrrr instagramdan selen hanima bsksanuzaa bebisleri hep koyuyor drseleninbebekleri diye bn hep bakiyorum cem bey ve selen hnma bakip bakip agliom cok guzel fotolar var hele cem beyin yeni bir fotosu var bir ciftin ona sarildigi an gecenin 3u agla agla durdum cok dokundu bana...
Insallah hepside guzel dollenir canım gecmis olsunMerhaba arkadaslar
Hepinize ayri ayri tesekkur ederim iyiki varsiniz..
8 tane yumurta toplanmis hersey yolunda dedi..
Birazdan ustumu giyip bursaya yolculul yapacagin transfere kadar orda kalip sonrs yine istanbula donecegiz...
Hepinizden allah razi olsun kizlar
Sagol canim..Hadi gozunaydin canim sayi gayet guzel .umarim kaliteli embryolariniz olur tutunur bebisler.kizi nereye biraktiniz
Evet bende de var. Son iki gündür arttı iyice. Kasiklarimda zorlanıyor. Gece çoğu zaman uyanıyorum ağrılarıma.Kız bende aynıyım benim normaldede morluk vardı da şimdi çöktü iyice tuhaf gözümü açamıyorum sanki ilaçlardanmı bilemedim bide hamiş kızlar (maşallah barikallah) ya bende sürekli adet olucak hissi var sizdede varmı
Canim bna vermislerdi prednol diye burada da gordum arkdslar yazmisti bn de kullaniyorum diye fakt bn ne icin oldugunu bilmiyordum bir arkds burada bagisiklikla ilgisi oldgnu yazmistii sanirimAaa bilmiyodum canım herkese veriyorlar mı ismi ne bu ilacın
Hoşgeldin canım hakkında hayırlısı olsun inşMerhabaaa
Ben 4 yıllık evliyim sadece 7 ay önce bir düşügüm oldu,yaşım 35 eşimi ancak ikna edebildim tüp bebege ve sonunda kabul etti. Bir arkadaşım iki kez koşuyolunda bir mekeze üç kezde memorial'da denedi olmadı sonra Halit Fırat Erden'e gitti ve ikiz bebişleri oldu ısrarla beni ona yönlendirdi bir araştırdım ve en dogru kişi oldugunu anladım,dün ilk muaynemi oldum heyecan korku mutlulukla,agladım titredim ama o kada içimi rahatlattı ki allah razı olsun.
Benide aranıza alırmısınız,hep okurdum özenirdim eşimi ikna edemedigim için ve şimdi bende kendi mucizem için kolları sıvadım allah yar ve yardımcımız olsun.
AmiiiiiinnnnGel kardess gell tabii keske buralara yolun hic dusmeseydii dogal yoldan bebislerinn olsaydii ama napakk Rabbim bize nasip etmedi oylee insallahh tup bebekle kavusursunuzz arkadasim saglikli bebeklerinizee tez zamanda amin
Bende is yapmadim. Transfer gunu gitmeden supurmustum. Ama cikan arada az cijan bulasiklari makinaya koydum. Yikandi, bugun esim bosaltti yerlestirdi. Yarinda evi supurecek insaallah.kızlar ev işi yapmaya başladınız mı.
Benim transfer perş günüydü.hiç iş yapmadım daha.
Mutfak zaten aldı başını gidiyor.bulaşık makinasına eğilip kalksam sorun olurmu? siz nasıl yaptınız bu işleri?
Çok teşekkürler amiiiiinnnHoşgeldin canım hakkında hayırlısı olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?