Bende is yapmadim. Transfer gunu gitmeden supurmustum. Ama cikan arada az cijan bulasiklari makinaya koydum. Yikandi, bugun esim bosaltti yerlestirdi. Yarinda evi supurecek insaallah.
Ben kullandım 5 gün kortizon ilacı bağışıklık düşürmek için bide duyduğum kadarıyla rahime esneklik veriyormuşCanim bna vermislerdi prednol diye burada da gordum arkdslar yazmisti bn de kullaniyorum diye fakt bn ne icin oldugunu bilmiyordum bir arkds burada bagisiklikla ilgisi oldgnu yazmistii sanirim
Ayyy inşallah canım ya hep beraber yaşayalım o anlarıCanimmmm hele bir durrr tatlimm oyle morall bozmak yokk hayirlisiyla transferi ol 5gun sonra meraktan hafif hafiff bir tirnaklarini yemeye baslarsin boyle hafif bir tirsma yogun bir duyguusallaasma yasarsin sonra hadi bir idrar testii yapayim dersinnn ewett ikincii cizgiyiii gordum dersinn ve mutlu son olurrr insalllahh Allahin izniyle
Can'ım kızlarda şöylemis ciddi bir zararı olacağını sanmıyorum üzülme artık ..Kizlar cok kotuyum bu gunntransferin 6 ci gunundeyim esim az once dayanamadi illaki iliskiye girecem dedi zorladi 1 aydir girmiyorduk Allah buyuktur dedi normal yolla hamile kalanlar iliskiye girmiyormu dedii ve yapti bir sey olmusmudur yaaa piskolojikman bittimm
Hosgeldin cnm haydi bismillah umarım gobusun bebis dolu bitirirsin tedavini :)Merhabaaa
Ben 4 yıllık evliyim sadece 7 ay önce bir düşügüm oldu,yaşım 35 eşimi ancak ikna edebildim tüp bebege ve sonunda kabul etti. Bir arkadaşım iki kez koşuyolunda bir mekeze üç kezde memorial'da denedi olmadı sonra Halit Fırat Erden'e gitti ve ikiz bebişleri oldu ısrarla beni ona yönlendirdi bir araştırdım ve en dogru kişi oldugunu anladım,dün ilk muaynemi oldum heyecan korku mutlulukla,agladım titredim ama o kada içimi rahatlattı ki allah razı olsun.
Benide aranıza alırmısınız,hep okurdum özenirdim eşimi ikna edemedigim için ve şimdi bende kendi mucizem için kolları sıvadım allah yar ve yardımcımız olsun.
Aa hemen bakıyorum ztn herseye aglar oldum biraz da onlara bakıp ağlarım@FarahFarahdilfeza kizlarrrr instagramdan selen hanima bsksanuzaa bebisleri hep koyuyor drseleninbebekleri diye bn hep bakiyorum cem bey ve selen hnma bakip bakip agliom cok guzel fotolar var hele cem beyin yeni bir fotosu var bir ciftin ona sarildigi an gecenin 3u agla agla durdum cok dokundu bana...
Oh Masallah cnm hepsi guzel guzel sağlıkli bebisler olsunlar insaallah :)Merhaba arkadaslar
Hepinize ayri ayri tesekkur ederim iyiki varsiniz..
8 tane yumurta toplanmis hersey yolunda dedi..
Birazdan ustumu giyip bursaya yolculul yapacagin transfere kadar orda kalip sonrs yine istanbula donecegiz...
Hepinizden allah razi olsun kizlar
Kortizon cnm bende transfere kadar 5 gun ictim RAHİMe cok faydalıymış yanı yine tutunmaya yardımcı bir ilacCanim bna vermislerdi prednol diye burada da gordum arkdslar yazmisti bn de kullaniyorum diye fakt bn ne icin oldugunu bilmiyordum bir arkds burada bagisiklikla ilgisi oldgnu yazmistii sanirim
bem yaptım kuzucum transferden sonraki 2. gün evi süpürdüm ortalığımı topladım. ama kendimi yormadan hani üstten üstten. yemekte yaptım mutfağımıda topladım. korkma ama dikkatli ol yinede. kendini yormadan az az yapabilirsin bencekızlar ev işi yapmaya başladınız mı.
Benim transfer perş günüydü.hiç iş yapmadım daha.
Mutfak zaten aldı başını gidiyor.bulaşık makinasına eğilip kalksam sorun olurmu? siz nasıl yaptınız bu işleri?
Kızlar ilacı bilmiyosunuz galiba kimse cevaplamamisKızlar ben dün fostimon a başladım.ama galibaa gonalf f daha iyiymiş herkes onu kullanmış bana niye bunu verdi acaba doktor. Aranızda kullanan varmı
Cnm o ve monodox berbat cok fazla suyla ic mutlaka tok ol birde ben mide koruyucu ictim lensor o yüzden pek rahatsız etmedi midemiBu prednol nasill bir ilactirr yaaa kusmamak icin zor tuttum kendimii aman allahimmm
Monodoxda smdilik bise olmadida prednol mahvetti beni ya cok kotuymussCnm o ve monodox berbat cok fazla suyla ic mutlaka tok ol birde ben mide koruyucu ictim lensor o yüzden pek rahatsız etmedi midemi
Burada genellikle gonalf duydum ama sonucta ayni ise yariyorsa sen cok dert ettme dr um bildigi vardirKızlar ilacı bilmiyosunuz galiba kimse cevaplamamis
sağol canım bende yapmayı düşünüyorum artık.çok eğilip kalkmadan yavaşça yaparım bişey olmaz inş.bem yaptım kuzucum transferden sonraki 2. gün evi süpürdüm ortalığımı topladım. ama kendimi yormadan hani üstten üstten. yemekte yaptım mutfağımıda topladım. korkma ama dikkatli ol yinede. kendini yormadan az az yapabilirsin bence
Ne bileyim gonalf daha iyiyse onu verseydi dedim ama neyse.yapacak bişey yok.Burada genellikle gonalf duydum ama sonucta ayni ise yariyorsa sen cok dert ettme dr um bildigi vardir
Prednol vücüt için embrio yabancı dışardan gelen virüs gibi bişey prednol onu dışarı atmaması için veriliyor monodoks da antibiyotik canım opu dan sonra veriliyorNe için bu ilaçlar arkadaşlar
Monodoks antibiyotik canim prednolda bagisiklik sistemi dsrucu.vucut embryoyu yabanci gibi algilamasin tutunmayi kolaylastrsn die veriliorNe için bu ilaçlar arkadaşlar
Merhaba kızlar.sürekli sayfanızı takipteyim yazmasamda. Bugün bende tecrübelerimi paylaşmak istedim. İnsan yeni şeyler okudukça kendinden bir şeyler buluyor biliyorum. Çok derine inmeyeceğim hikayemde çünkü inersem sayfalar yetmeyebilir :) sadece şunu söyleyeyim tüp öncesi 2kimyasal 1dış gebelik yaşadım. Gebeliklerin öncesi açık kist ameliyatım var. Her neyse geçti gözüyle bakıyorum o dönemlere Allah yaşatmasın kimseye. Ekimde ilk tüp denememde 1embriyom oldu dondurdum. Aralıkta 1tane daha oluştu toplamda 2embriyom oldu. 7aralık transfer oldum. Öncelikle kızlar sakın belirti aramayın hiç bir belirtim olmadı. Sadece bir gece bir ara bir agrı hissettim o kadar. Onun dışında dedim ne oluyor tutmadı bu hiç bir şey hissetmiyorum. Ama çok şükür 11.günü idrarda 12.kanda pozitifi gördüm. Artışlarla ilgili de ne olur sakin olun. 2gün sonra değerim %80arttı.2dr da olabilir dedi sakince bekle dedi. 3gün sonra bir daha baktırdığımda dr artış ii yeterli dedi ve kese için gün verdi. Ama bu sürede ömrümden ömür gitti yine. Hala endişeliyim inşallah Rabbim keseyi ve kalp atışını da hayırlısıyla atlatmayı nasip eder. Hala da öyle bir belirgin belirtim yok. Belirti arayan ve degeri %60üstünde artan arkadaşlara örnek olsun diye yazmak istedim. Biraz uzun oldu ama ilk seferlik böyle olsun artık daha sık daha kısa yazarım :))
bende 3 ocakta konrlum olcak adetten kaç gün sonra transfer olmuş olacaksınKizlar bisy sorcam ben suanda climara bant kullaniyorum kismetse ocak 3 te dondurulmus transferi yapilacak, doktor sizlere kan sulandirici verdi mi bu surecte? Yoksa transferden sonra mi veriliyor ?
Saglikla kucagina almak nasip olsun insallah aminMerhaba kızlar.sürekli sayfanızı takipteyim yazmasamda. Bugün bende tecrübelerimi paylaşmak istedim. İnsan yeni şeyler okudukça kendinden bir şeyler buluyor biliyorum. Çok derine inmeyeceğim hikayemde çünkü inersem sayfalar yetmeyebilir :) sadece şunu söyleyeyim tüp öncesi 2kimyasal 1dış gebelik yaşadım. Gebeliklerin öncesi açık kist ameliyatım var. Her neyse geçti gözüyle bakıyorum o dönemlere Allah yaşatmasın kimseye. Ekimde ilk tüp denememde 1embriyom oldu dondurdum. Aralıkta 1tane daha oluştu toplamda 2embriyom oldu. 7aralık transfer oldum. Öncelikle kızlar sakın belirti aramayın hiç bir belirtim olmadı. Sadece bir gece bir ara bir agrı hissettim o kadar. Onun dışında dedim ne oluyor tutmadı bu hiç bir şey hissetmiyorum. Ama çok şükür 11.günü idrarda 12.kanda pozitifi gördüm. Artışlarla ilgili de ne olur sakin olun. 2gün sonra değerim %80arttı.2dr da olabilir dedi sakince bekle dedi. 3gün sonra bir daha baktırdığımda dr artış ii yeterli dedi ve kese için gün verdi. Ama bu sürede ömrümden ömür gitti yine. Hala endişeliyim inşallah Rabbim keseyi ve kalp atışını da hayırlısıyla atlatmayı nasip eder. Hala da öyle bir belirgin belirtim yok. Belirti arayan ve degeri %60üstünde artan arkadaşlara örnek olsun diye yazmak istedim. Biraz uzun oldu ama ilk seferlik böyle olsun artık daha sık daha kısa yazarım :))
Kesinlikle belirti arama canım. Bunu test ettim onayladım. Ne kasık agrısı ne aşırı gögüs agrısı ne bel agrısı ne lekelenme hiç bir şeyim yoktu. Sanki transfer olmamış gibiydim. Rabbim OL dedi mi oluyor. Gerisi belkide psikololik ya da her bünyede aynı tepkiyi vermiyor. İçini rahat tut. İnşallah pozitif sonuç alacaksın Allahın izniyle.İyiki yazmışsınız teşekkür ederim
Ben kendi adıma söyleyim her gün belirti arıyorum transferim çok yeni olmasına rağmen :) belkide tutmadı diyorum üzülüyorum.şimdilik sabırla test gününü bekliyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?