Aminnnnnn canım. Burdaki herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin Rabbim.Saglikla kucagina almak nasip olsun insallah amin
inşaallah canım.Kesinlikle belirti arama canım. Bunu test ettim onayladım. Ne kasık agrısı ne aşırı gögüs agrısı ne bel agrısı ne lekelenme hiç bir şeyim yoktu. Sanki transfer olmamış gibiydim. Rabbim OL dedi mi oluyor. Gerisi belkide psikololik ya da her bünyede aynı tepkiyi vermiyor. İçini rahat tut. İnşallah pozitif sonuç alacaksın Allahın izniyle.
Peki sizde ki problem neydiMerhaba kızlar.sürekli sayfanızı takipteyim yazmasamda. Bugün bende tecrübelerimi paylaşmak istedim. İnsan yeni şeyler okudukça kendinden bir şeyler buluyor biliyorum. Çok derine inmeyeceğim hikayemde çünkü inersem sayfalar yetmeyebilir :) sadece şunu söyleyeyim tüp öncesi 2kimyasal 1dış gebelik yaşadım. Gebeliklerin öncesi açık kist ameliyatım var. Her neyse geçti gözüyle bakıyorum o dönemlere Allah yaşatmasın kimseye. Ekimde ilk tüp denememde 1embriyom oldu dondurdum. Aralıkta 1tane daha oluştu toplamda 2embriyom oldu. 7aralık transfer oldum. Öncelikle kızlar sakın belirti aramayın hiç bir belirtim olmadı. Sadece bir gece bir ara bir agrı hissettim o kadar. Onun dışında dedim ne oluyor tutmadı bu hiç bir şey hissetmiyorum. Ama çok şükür 11.günü idrarda 12.kanda pozitifi gördüm. Artışlarla ilgili de ne olur sakin olun. 2gün sonra değerim %80arttı.2dr da olabilir dedi sakince bekle dedi. 3gün sonra bir daha baktırdığımda dr artış ii yeterli dedi ve kese için gün verdi. Ama bu sürede ömrümden ömür gitti yine. Hala endişeliyim inşallah Rabbim keseyi ve kalp atışını da hayırlısıyla atlatmayı nasip eder. Hala da öyle bir belirgin belirtim yok. Belirti arayan ve degeri %60üstünde artan arkadaşlara örnek olsun diye yazmak istedim. Biraz uzun oldu ama ilk seferlik böyle olsun artık daha sık daha kısa yazarım :))
Bu arada transferim bitti akşam 18.30 gibi hastaneden çıktım eve geldim hızlıca giyinip görümcemi istemeye geleceklerdi oraya gittim :) ertesi sabah gitmem gereken bir yer vardı oraya bile gittim. dedim olacagı varsa hiç bir şey engel olamaz. Tabi kendimi aşırı yormadım agır kaldırmadım ama. Raporluydum. Dışarı da çıktım. Hani hareketsiz yatmadım. Normal devam ettim. Tek fark işe gidip iş stresini çekmedim :)inşaallah canım.
Rabbim ol dediyse olucaktır.
Bende hiç transfer olmamış gibiyim sadece ayakta fazla durunca kasık ağrım oluyor hemen gidip yatıyorum :)
Bu arada transferim bitti akşam 18.30 gibi hastaneden çıktım eve geldim hızlıca giyinip görümcemi istemeye geleceklerdi oraya gittim :) ertesi sabah gitmem gereken bir yer vardı oraya bile gittim. dedim olacagı varsa hiç bir şey engel olamaz. Tabi kendimi aşırı yormadım agır kaldırmadım ama. Raporluydum. Dışarı da çıktım. Hani hareketsiz yatmadım. Normal devam ettim. Tek fark işe gidip iş stresini çekmedim :)
2sene önce 2yumurtlıktan açık kist ameliyatı oldum. Çıkan kistlerin patolojik sonucu pek iyi değildi. Ve kistleri yumurtalıklardan kazıdılar. Haliyle yumurtalıklarda zarar gördü. Kistler yenilemeden acele edelim bir daha olursa yumurtalıkarı alacagını söyledi dr um. Sonra klomenle 3 gebelik ama neden kimyasal neden dış gebelik bunun cevabını kimse net veremedi. Kromozom genetik test yaptırdık. Sadece bende pıhtılaşmaya meyillilik varmış. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum artık yum toplamadan itibaren. Tüpde de 4 ve 3 yumurtam toplandı sadece 2seferde.Rabbim ol der inşallah bu sefer. Kolay şeyler yaşamadım. Kimse kolay şeyler yaşamıyor tabi inş burdaki dualarla birbirimize destek oluruzPeki sizde ki problem neydi
Bende prednol kullandim cnm 5 gun tutunmasi icinn. Ins dilfezaa oyle olurCan'ım kızlarda şöylemis ciddi bir zararı olacağını sanmıyorum üzülme artık ..
Hosgeldin cnm haydi bismillah umarım gobusun bebis dolu bitirirsin tedavini :)
Aa hemen bakıyorum ztn herseye aglar oldum biraz da onlara bakıp ağlarım
Oh Masallah cnm hepsi guzel guzel sağlıkli bebisler olsunlar insaallah :)
Kortizon cnm bende transfere kadar 5 gun ictim RAHİMe cok faydalıymış yanı yine tutunmaya yardımcı bir ilac
Transfer sonrası öksürme isteği bende de oldu bogazım gıcıklandı sanki. Dedim ne oluyor şimdi sırası mı :) transfer bitti odaya aldılar anında sürgüyü istedim beklemeden. Yarım saat dolunca da direk tuvalete attım kendimi:))ben günde 1kere hapsurdum devamlı günde 1kere. Evet herkes kendinden bir şeyler buluyor burda. Test günün ne zaman canımSırt üstü yatma stresini hiç yaşamamışsınız ne güzel :) bende yatamadım hiç sırt üstü.benim astımım stresten dolayı sanırım azdı.transferden önce hiçbişeyim yokken transfer masasında öksürmeye başladım.
Ve ilk gün çok öksürdüm eyvah gitti bebek gitti bütün emeklerimiz dedim.
Sağolsun burdaki arkadaşlar çok destek verdi.inşaallah bişey olmamıştır.
Allaha emanet ettim yavrumu
Cnm onu kullanirken sifir tuz sifir yag sifir sekerrr cok dik ettt kortizondurrMonodoxda smdilik bise olmadida prednol mahvetti beni ya cok kotuymuss
Monodoxta antibiotik cnm tutunmaya yardimci oluyormussNe için bu ilaçlar arkadaşlar
Transfer sonrası öksürme isteği bende de oldu bogazım gıcıklandı sanki. Dedim ne oluyor şimdi sırası mı :) transfer bitti odaya aldılar anında sürgüyü istedim beklemeden. Yarım saat dolunca da direk tuvalete attım kendimi:))ben günde 1kere hapsurdum devamlı günde 1kere. Evet herkes kendinden bir şeyler buluyor burda. Test günün ne zaman canım
Sıkışma işini ben bayagı abartmıştım :)) dayanamadım bayılacaktım resmen. Kafanı dagıtmaya calıs bir yerlere çık çok yormadan. Evde kendinle kalınca akla geliyor sürekli. Mesela komedi filmleri izle bilmem sever misin ama gülmenin olumlu etkilerini duymuştum ben. Allahın isimlerinin anlamlarına bak onları söyle içinden elini karnına koy inan çok rahatlatıcı manevi bir etkisi var. Hep olacagına inan. Kötülükler aklına geldiği an başka bir şeyle uğraş dagıt kafanı. Bir bakacaksın test günü gelmiş. :)Cumartesi günü canım daha bir hafta var
Günler geçmiyor bi türlü.
Ben sürgü istemedim 20 dk bekledim.20 dk biter bitmez wc ye koştum.5 dk sonra yine wcye koştum :) koşmadım daha doğrusu ağır ağır yürüdüm mecbur :)
Haklisin cnm anlayisli olmuyorlar mlsf sonra ben aglayinca pisman oldu ama neye yararr ins cnm hepimiz gorelimmm o cift cizgiyiii inssss yaaaa
Canım kendini suçlu hissetme artık olan olmuş keşke biraz daha sabırlı olsaydı eşin.Benim bildiğim enfeksiyon açısından risk taşıyor birlikte olmak bir de bizim yaşadığımız doğal bir süreç değil dışardan müdahale ediliyor.Ben ogluma hamileyken ilk 3 ay ilişki yasakti (tup bebek)Erkekler bizim yaşadığımız psikolojiyi yaşamıyor. Bütün hormon ilaçlarını biz alıyoruz burda eşlere çok büyük sorumluluk düşüyor. Allah korusun küçük meleklerimizi.inşallah pozitif haberlerle dön bize
4.gün transferiydim bende. 11.gün idrarda gördüm 10.günde yapsam çıkarmış koyuluktan onu anladım ama herkeste aynı olamayabilir canım. Eger moralin bozulup motivasyonunu etkilerse yapma çünkü yanıltıcı olabilir. Son karar senin. Çünkü çıkmasa bile pozitif olma durumu var boş yere üzmesin seni4.gün transferiyim. Transfer günü dahil 9. Gündeyim. İdrarda test yapsam fikir verir mi acaba
Benim dun sabah 9. Gundu ıdrar testi yaptım cikmadi cnm bugun 10. Gun yarin sanah ıdrar Yapicam tekrar ztn salı günü de test günüm bence yapma var oldugu halde çıkmazsa stres oluyorsun buda iyi degil ben çıkarsa erkenden şevinrim diye yaptım sen bilirsin burada teste çıkan da oldu çıkmayanda4.gün transferiyim. Transfer günü dahil 9. Gündeyim. İdrarda test yapsam fikir verir mi acaba
Canim ben fikir verr diye dsnuyorum ama olumsz cikarsa kndini cok uzer misin peki cunku 11de cikmayip 12.gun cikan da var kndini iyi taniyorsan eger ona gore yap4.gün transferiyim. Transfer günü dahil 9. Gündeyim. İdrarda test yapsam fikir verir mi acaba
Transfer günü dahil 9.günse 8.gün oluyor erken bence tatlım. Ben ona sonradan dikkat ettim4.gün transferiyim. Transfer günü dahil 9. Gündeyim. İdrarda test yapsam fikir verir mi acaba
Ahh canim cok gecmis olsun.ewet maleesf niye dis niye kimyasal kesin bir sey diyemiyorlar ihtimaller dunyasi maleesef2sene önce 2yumurtlıktan açık kist ameliyatı oldum. Çıkan kistlerin patolojik sonucu pek iyi değildi. Ve kistleri yumurtalıklardan kazıdılar. Haliyle yumurtalıklarda zarar gördü. Kistler yenilemeden acele edelim bir daha olursa yumurtalıkarı alacagını söyledi dr um. Sonra klomenle 3 gebelik ama neden kimyasal neden dış gebelik bunun cevabını kimse net veremedi. Kromozom genetik test yaptırdık. Sadece bende pıhtılaşmaya meyillilik varmış. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum artık yum toplamadan itibaren. Tüpde de 4 ve 3 yumurtam toplandı sadece 2seferde.Rabbim ol der inşallah bu sefer. Kolay şeyler yaşamadım. Kimse kolay şeyler yaşamıyor tabi inş burdaki dualarla birbirimize destek oluruz
İlişki aslında hamilelik şansını arttırıyor bildiğim kadarıyla. Dışardan alınan progesteron hormonu doğal yoldan alınmış oluyor. Kendinizi üzmeyin. Olan olmuş.Kizlar cok kotuyum bu gunntransferin 6 ci gunundeyim esim az once dayanamadi illaki iliskiye girecem dedi zorladi 1 aydir girmiyorduk Allah buyuktur dedi normal yolla hamile kalanlar iliskiye girmiyormu dedii ve yapti bir sey olmusmudur yaaa piskolojikman bittimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?