Canim senin 8.gun mus yarinu bekle istersen yine de4.gün transferiyim. Transfer günü dahil 9. Gündeyim. İdrarda test yapsam fikir verir mi acaba
Sagol canım. İnşallah bu sefer hayırlısıyla her şey yolunda gider hepimiz için.Ahh canim cok gecmis olsun.ewet maleesf niye dis niye kimyasal kesin bir sey diyemiyorlar ihtimaller dunyasi maleesef
Tatlimmmm giiiii senin cikti ya niye cikmadi dion normal gebelikte cikacak kadr cok degildir ondan oooo cikmamasiBenim dun sabah 9. Gundu ıdrar testi yaptım cikmadi cnm bugun 10. Gun yarin sanah ıdrar Yapicam tekrar ztn salı günü de test günüm bence yapma var oldugu halde çıkmazsa stres oluyorsun buda iyi degil ben çıkarsa erkenden şevinrim diye yaptım sen bilirsin burada teste çıkan da oldu çıkmayanda
Sıkışma işini ben bayagı abartmıştım :)) dayanamadım bayılacaktım resmen. Kafanı dagıtmaya calıs bir yerlere çık çok yormadan. Evde kendinle kalınca akla geliyor sürekli. Mesela komedi filmleri izle bilmem sever misin ama gülmenin olumlu etkilerini duymuştum ben. Allahın isimlerinin anlamlarına bak onları söyle içinden elini karnına koy inan çok rahatlatıcı manevi bir etkisi var. Hep olacagına inan. Kötülükler aklına geldiği an başka bir şeyle uğraş dagıt kafanı. Bir bakacaksın test günü gelmiş. :)
Amin canimSagol canım. İnşallah bu sefer hayırlısıyla her şey yolunda gider hepimiz için.
Dogum videoları izleyip bende aglamıştım çok tanıdık geldi.:))Hala aglarım hatta. Yok yok gül rahatca bir şey olmaz merak etme.:)ben sinemada bir filme gittim 9.günümdü sanırım inan uzun zamandır o kadar gülmemiştim :))İnşaalah canım sürekli okuyorum elimi karnıma koyup dua ediyorum.biraz önce doğum videolarını izlerken buldum kendimi :) ağladımca azcık :)
Ne güzel bi an yarabbim herkese tattır bu duyguyu.
Ben kahkaha atmaya korkuyorum karnım hopluyo ya sanki zararlıymış gibi geliyor :)
Oyy cnm Yaa ağzından bal damlıyor insaallah ya me bilim erken gebelik testinde cok silik bir cizgi cikti ama 15 dk sonra belli oldu birde durdukça azcik daha belli oldu ama hala cok silik ama baya saatler sonra diyorlar ya 5 dk sonrası dogru degil diye.. Neyse herhalukarda ben var olduğuna inanıyorum konuşuyorum bebisimle :) bak testi ekliyorumTatlimmmm giiiii senin cikti ya niye cikmadi dion normal gebelikte cikacak kadr cok degildir ondan oooo cikmamasi
Yok cnm pozitif çıkınca iki gun sonra tekrarla diyecekler sonra da sana su gün gel keseye bakalim dicek oda bir hafta sonra yada 10 gun çıkan değere gore karar veriyor doktor .keseye esinle gidersiniz ins haftaya çağırirsaNaber kızlar nasılsınız? 11.gunümde bitmek uzere yarın nasipse kan vermeye gidecez. Peki kanda da pozitif görürsem insallah muayene olmam gerekecek mi? Bu hafta eşimin izni iptal oldu eğitim varmış adapte olmustum beraber gidecez diye ama ayarlayamazsa tek gitmem gerekebilir cok stres yapıyorum
Olmasaydı bence o silik cizgi de olmazdı. Insallah seninledir canım ha söyle pozitif olOyy cnm Yaa ağzından bal damlıyor insaallah ya me bilim erken gebelik testinde cok silik bir cizgi cikti ama 15 dk sonra belli oldu birde durdukça azcik daha belli oldu ama hala cok silik ama baya saatler sonra diyorlar ya 5 dk sonrası dogru degil diye.. Neyse herhalukarda ben var olduğuna inanıyorum konuşuyorum bebisimle :) bak testi ekliyorum Eki Görüntüle 1930027
Herhangi bir muayene yapmadı benim dr um. İlaçlara devam dedi sadece. Herhangi fiziksel bir muayene yapmıyorlar. İnş pozitif çıkar sonucunuz hayırlısıyla.Naber kızlar nasılsınız? 11.gunümde bitmek uzere yarın nasipse kan vermeye gidecez. Peki kanda da pozitif görürsem insallah muayene olmam gerekecek mi? Bu hafta eşimin izni iptal oldu eğitim varmış adapte olmustum beraber gidecez diye ama ayarlayamazsa tek gitmem gerekebilir cok stres yapıyorum
Silik de olsa orda bir çizgi var.gebeliğe dair bir şey olmasa fenerle de baksak çizgi göremeyiz:) İnşallah devamı da gelir. Bugün kaçıncı gününüz aceba.Oyy cnm Yaa ağzından bal damlıyor insaallah ya me bilim erken gebelik testinde cok silik bir cizgi cikti ama 15 dk sonra belli oldu birde durdukça azcik daha belli oldu ama hala cok silik ama baya saatler sonra diyorlar ya 5 dk sonrası dogru degil diye.. Neyse herhalukarda ben var olduğuna inanıyorum konuşuyorum bebisimle :) bak testi ekliyorum Eki Görüntüle 1930027
Canım insallah göreceğiz ben inanıyorum yeter ki rabbim ol desinHaklisin cnm anlayisli olmuyorlar mlsf sonra ben aglayinca pisman oldu ama neye yararr ins cnm hepimiz gorelimmm o cift cizgiyiii inssss yaaaa
Cnm bu test 8.gun aksam yaptım fkt bu erken gebelik testi sanki daha belirgin cikmasi gerekmez miydi diye baya üzülmüştüm ama daha rahatımSilik de olsa orda bir çizgi var.gebeliğe dair bir şey olmasa fenerle de baksak çizgi göremeyiz:) İnşallah devamı da gelir. Bugün kaçıncı gününüz aceba.
Canim o koyu cizginin solunda dimi silik cizgi ben de gordum.ewt konus tatlim sen insallah duyuyorr meleginnOyy cnm Yaa ağzından bal damlıyor insaallah ya me bilim erken gebelik testinde cok silik bir cizgi cikti ama 15 dk sonra belli oldu birde durdukça azcik daha belli oldu ama hala cok silik ama baya saatler sonra diyorlar ya 5 dk sonrası dogru degil diye.. Neyse herhalukarda ben var olduğuna inanıyorum konuşuyorum bebisimle :) bak testi ekliyorum Eki Görüntüle 1930027
Canim yok muayene yok yaklasik 10gun sonrasna randewu veriolar kese icinNaber kızlar nasılsınız? 11.gunümde bitmek uzere yarın nasipse kan vermeye gidecez. Peki kanda da pozitif görürsem insallah muayene olmam gerekecek mi? Bu hafta eşimin izni iptal oldu eğitim varmış adapte olmustum beraber gidecez diye ama ayarlayamazsa tek gitmem gerekebilir cok stres yapıyorum
Canim alttan muayene olabilirr genelde benim dr alttan bakiyor icerden daha net goruluyor ornegin 2 embryo varsa ozellile alttan bakmak daha uygun oluyormus 2sini de gormek acisindankızlarrrr bi iki sorum var. şimdi brncisi önümüzdeki hafta doktır kontrolüne gitcez keseyi görelim die. doktor bynda karındanmı vajinal mı ultrason yapıyor? birde ağda yaptırmanın bi sakınvası olurmu sizce ? birde birde ben crinone jel kullanıyorum günde bi kez akşamları. eskiden daha azjel pıhtısı gibi şeyler gelirken artık daha fazla geliyor sizce bunun bi sakıncası varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?