2016 Aralik tup bebek

Tatlimmmm giiiii senin cikti ya niye cikmadi dion normal gebelikte cikacak kadr cok degildir ondan oooo cikmamasi

İnşaalah canım sürekli okuyorum elimi karnıma koyup dua ediyorum.biraz önce doğum videolarını izlerken buldum kendimi :) ağladımca azcık :)
Ne güzel bi an yarabbim herkese tattır bu duyguyu.
Ben kahkaha atmaya korkuyorum karnım hopluyo ya sanki zararlıymış gibi geliyor :)

Dogum videoları izleyip bende aglamıştım çok tanıdık geldi.:))Hala aglarım hatta. Yok yok gül rahatca bir şey olmaz merak etme.:)ben sinemada bir filme gittim 9.günümdü sanırım inan uzun zamandır o kadar gülmemiştim :))

Tatlimmmm giiiii senin cikti ya niye cikmadi dion normal gebelikte cikacak kadr cok degildir ondan oooo cikmamasi
Oyy cnm Yaa ağzından bal damlıyor insaallah ya me bilim erken gebelik testinde cok silik bir cizgi cikti ama 15 dk sonra belli oldu birde durdukça azcik daha belli oldu ama hala cok silik ama baya saatler sonra diyorlar ya 5 dk sonrası dogru degil diye.. Neyse herhalukarda ben var olduğuna inanıyorum konuşuyorum bebisimle :) bak testi ekliyorum

Naber kızlar nasılsınız? 11.gunümde bitmek uzere yarın nasipse kan vermeye gidecez. Peki kanda da pozitif görürsem insallah muayene olmam gerekecek mi? Bu hafta eşimin izni iptal oldu eğitim varmış adapte olmustum beraber gidecez diye ama ayarlayamazsa tek gitmem gerekebilir cok stres yapıyorum

Yok cnm pozitif çıkınca iki gun sonra tekrarla diyecekler sonra da sana su gün gel keseye bakalim dicek oda bir hafta sonra yada 10 gun çıkan değere gore karar veriyor doktor .keseye esinle gidersiniz ins haftaya çağırirsa

Olmasaydı bence o silik cizgi de olmazdı. Insallah seninledir canım ha söyle pozitif ol

Herhangi bir muayene yapmadı benim dr um. İlaçlara devam dedi sadece. Herhangi fiziksel bir muayene yapmıyorlar. İnş pozitif çıkar sonucunuz hayırlısıyla.

Silik de olsa orda bir çizgi var.gebeliğe dair bir şey olmasa fenerle de baksak çizgi göremeyiz:) İnşallah devamı da gelir. Bugün kaçıncı gününüz aceba.

kızlarrrr bi iki sorum var. şimdi brncisi önümüzdeki hafta doktır kontrolüne gitcez keseyi görelim die. doktor bynda karındanmı vajinal mı ultrason yapıyor? birde ağda yaptırmanın bi sakınvası olurmu sizce ? birde birde ben crinone jel kullanıyorum günde bi kez akşamları. eskiden daha azjel pıhtısı gibi şeyler gelirken artık daha fazla geliyor sizce bunun bi sakıncası varmı

Silik de olsa orda bir çizgi var.gebeliğe dair bir şey olmasa fenerle de baksak çizgi göremeyiz:) İnşallah devamı da gelir. Bugün kaçıncı gününüz aceba.
Cnm bu test 8.gun aksam yaptım fkt bu erken gebelik testi sanki daha belirgin cikmasi gerekmez miydi diye baya üzülmüştüm ama daha rahatım
Simdi :) umarım vardır kuzum benimledir .. Seninde Rabb'im sagsalim kucagina almayı nasip etsin cnm

Canim o koyu cizginin solunda dimi silik cizgi ben de gordum.ewt konus tatlim sen insallah duyuyorr meleginn

Canim yok muayene yok yaklasik 10gun sonrasna randewu veriolar kese icin

Canim alttan muayene olabilirr genelde benim dr alttan bakiyor icerden daha net goruluyor ornegin 2 embryo varsa ozellile alttan bakmak daha uygun oluyormus 2sini de gormek acisindan
Agdayi bnde cok merak ediyordum tecrubeli arklar sikinti yok demuslerdi bn de hemsreye sormustum o da problem degil demisti bna agda yapilan yer ile bebusin oldugu yer farkliymis sanirim jelin sikinti oldugunu dsnmuyorum zira bir cok kisiden geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…