5. Gün ama transfer edildiği günle alakalı yada regli günüylemi alakalı acaba bilemedimKacinci gun embryosuydu ki dr 15 gun verdi) bizim merkez 2, 3, 5 farketmiyor herkese 12.gun diyor.yapin tabi ki cikar diye dusunuyorum 15 cok sabir istiyor )
Ayyy hadi bakalım inşallah bir bakarsın ayni gün olur transfer çünkü benimkiler 3.gün dondurulmuş 5.güne bırakacak inşallah hepimiz pozitif haberler veririzarazmda3gün fln olucak snaırım bende 3 de giidicem trannfer için gün wericek beraber sayarız artık gnleri
Bu prednol nasill bir ilactirr yaaa kusmamak icin zor tuttum kendimii aman allahimmm
Allah kabul etsin canım okumak isterdim ama adetimKızlar bizde bu akşam yasin okutucak annem Rabbim kabul ederse herkes içinde duayı yaptırcam sizlerdende okumak isteyen olursa sevinirim
bende kullanıyorum onu,, ağzımda erimeden yutmaya çalışıyorum,, ama acısı kalıyor yinede. bol bol su içiyorum geçsin diye.Bu prednol nasill bir ilactirr yaaa kusmamak icin zor tuttum kendimii aman allahimmm
Olsun Ark niyet etmek bile yeter Allah razı olsun Rabbim herkese nasip etsin inşş kucakları boş bırakmasın sağlıkla inşAllah kabul etsin canım okumak isterdim ama adetimMeryem suresini bile eşime okutuyorum
İnşallah canım amin amin amin. Ben ilaçlara başladım psikolojim alt üst oldu halbuki çok pozitiftim ama herhangi yeni sorun üretiyorum kafamdaOlsun Ark niyet etmek bile yeter Allah razı olsun Rabbim herkese nasip etsin inşş kucakları boş bırakmasın sağlıkla inş
Ben 1 tane okurum bu gece insallah canim ALLAH kabul etsin.Kızlar bizde bu akşam yasin okutucak annem Rabbim kabul ederse herkes içinde duayı yaptırcam sizlerdende okumak isteyen olursa sevinirim
Ben ilk denememde alev topuydum gözünün üsttünde kaşın var diyene atlıyordum bildiğin içimdeki canavar çıkıyordu annem bana sürekli la havle oku dedi birazda olsa sakinliyordum çok normal bendede bugün hem gerginlik hemde sürekli ağlama isteği var Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşşİnşallah canım amin amin amin. Ben ilaçlara başladım psikolojim alt üst oldu halbuki çok pozitiftim ama herhangi yeni sorun üretiyorum kafamda
Allah razı olsun ark Rabbim hepimiz adına isteyen herkez adına kabul etsin inşBen 1 tane okurum bu gece insallah canim ALLAH kabul etsin.
Amin canim aminn. Insaallah. MEVLAM kolaylastirsin zorlastirmasin, hayirla sonuclandirsin insaallah.Allah razı olsun ark Rabbim hepimiz adına isteyen herkez adına kabul etsin inş
Igneye basladim 5gun kullandim 6.gun gittim 2 gun sonra tekrar gitttim.zaten 7 gun igne kullandimKızlar yumurta geliştirme sürecinde doktora kaç günde bir gittiniz siz?
Allah kabul etsin canim ben de opudan sonraki adetimi oldum bugun.Kızlar bizde bu akşam yasin okutucak annem Rabbim kabul ederse herkes içinde duayı yaptırcam sizlerdende okumak isteyen olursa sevinirim
Canim benim arkim normal yolla gebe kaldi ama icerde hafif kanamali bolge oldugu icin dr progestan fitil verdi cok sukur 10 haftadan daha az kaldi dogumuna ,hafif lekenlenmesi vardi gectiKızlar iki gün kahve rengi lekelenme oldu progestan iğne yaptırıyorum geçti bugün şükür acaba iğneden mi geçti kendiliğinden mi bilemedim iyimi kötümü
AminnnOlsun Ark niyet etmek bile yeter Allah razı olsun Rabbim herkese nasip etsin inşş kucakları boş bırakmasın sağlıkla inş
Amin cnm Rabbim seninde yardımcın olsun emeklerin boşa çıkmasın inş sağlıkla kucağına alırsınAllah kabul etsin canim ben de opudan sonraki adetimi oldum bugun.
Allah niyetinizi ve duanızı kabul etsin inşallah ,bende okurum seve seve ,bu arada yarın doktora gidicem pazartesi yoğundur randevuda almadım inşallah çok beklemem ,bugün epey kötüydüm eşim çok ısrar etti burda biyere gidelim baksınlar diye ama cesaret edemedimKızlar bizde bu akşam yasin okutucak annem Rabbim kabul ederse herkes içinde duayı yaptırcam sizlerdende okumak isteyen olursa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?