2016 Aralik tup bebek

Allah razı olsun cnm murat hocayı arasana yarın ilk seni alır yada danışmadaki özgeyi ara o yardımcı olur

Igneye basladim 5gun kullandim 6.gun gittim 2 gun sonra tekrar gitttim.zaten 7 gun igne kullandim
Tamam çok teşekkür ediyorum canım arı sütü bal polen karışımı aldım bide çörek otu tarçın bal karışımı yapicam yumurta geliştirme de iyi diyorlar inşallah faydası olur

Amin canım çok stresli bir süreç.pozitif olan arkadaşlara hayran kalıyorum ne güzel. Eşim de kızıyor stres olumsuz etkiliyor rahat ol diyor ama elimde değil

Tamam çok teşekkür ediyorum canım arı sütü bal polen karışımı aldım bide çörek otu tarçın bal karışımı yapicam yumurta geliştirme de iyi diyorlar inşallah faydası olur
Ewet cok duydum ben de.insallahh kaliteli embrolar saglikli bebisler olur

Hayirli aksamlar arkadaslar
Bayagi yazismissiniz :)
Hepinize yazmay ne yazikki suan zamanim yok
Bursaya donduk... Ama benim bayagi agrim oldu opudan sonra... Birde agri kesicilerden kaynaklanan sersemlim var...
Doktorum bana antibiotik, estofem,prednol,birse progresteron ignesi.. Bir tane daha vardi suan aklima gelmiyor...
Aaaman kizlar bu igne nasil birseymis yaaa
minikgelin caniim seni simdi anliyorum vallahi
Ben ilk defa kullaniyorum bu ilaclari hollandada sadece estofem veriyorlardi baskada ilac vermezlerdi opu'dan sonra bakalim kizlar hepimiz icin hayirlisi olsun...
Hepiniz allaha emanet olun

Hadi bakalım o zaman insallah herşey Güzel olur senin kaçıncı gün dondurulmuş embriyon benimkiler 3 ama çözüp 5.güne bırakacak inşallah giderler çok korkuyorum gitmezlerse diye
Amin canim insallah, benimde 3. Gun dondurdular.sanirim 5. Gune bekletecekler.cok stresli bir surec. Hepimizin yardimcisi olsun allah, ayni korku bendede var

En zoru bitti cnm Bnm kaç yumurtan olmuş doktor nededi trasnferin tahmini nezaman olr acaba:)
İlaç manyagı oldum yemin ederim bide üst üste yapınca aylardır ilaç kullanıyor oldum umarım bu negatif olmaz eğer öyle olursa yaza denerim oda dondurulmuşum olursa yoksa nezaman yaparım bilmiyorum yoruldum gerçekten artık sabrım Yok

Keske anlatilabilse onlara her sey normal onlara gore bana verilen listede tes gunune kadar iliskiye girmeyin yaziyo ona gosterdim bana dondu bak burdada sigara icmeyin yaziyor dedii kizdii ona uymuyon buna niye uyuyorsun gel buraya dedii
Olan olmuş daha eğer olurda tutarsa sorun yok ama tutmazsa başının Etini ye mutlaka :)

:) canim benim 8 yumurtam olmus daha fazlasi cikmadi :) bana dediki en erken 3 gun sonra transfer olurdu dedi yokda 5.ci gune insaallah
Yarin ariyacaklar kac tanesi dollendi diye.. Nasil heyecanliyim yaa 6-7 sene once en son tup bebek tedavisi gormustum sanki ilk defaymis gibi heyecan var :)

minikgelin :) guldum yaa
Bakalim bize ne diyecek iliski konusunda :) ama o konuda sagolsun cok anlayislidir benim esim..
Aaaa süper vallahi 5 tanesi döllense iki tane sana koysa 3 tanesi dondurulsa daha ne olsun:) ben ilk kez yaptırıyorum ve hiç çocuğum yok gibi heycandan opu olacağım sıra parmağıma kalp ritmini dinlediği mandalı taktı anestezici neden bukdr heycanlısın dedi :))) ilk kez okdr heyecanlandım ne olcak acaba merak ediyorum negatif olursa üzülmüycem diye kendime söz verdim nkdr yaparım bilmiyorum ama elimden geleni yapıyorum fazlasıyla olmuyorsa rabbim istemiyor diycem.. dondurulmuşum olursa yaza denerim olmazsa nezaman yaparım hiç bilmem :)
minikgelin :) guldum yaa
Bakalim bize ne diyecek iliski konusunda :) ama o konuda sagolsun cok anlayislidir benim esim..

Ben istesem eşim yapmaz korkusundan baksana hala transfer olmamış ama tedavi olduğumdan beri bi zararı olur diyip yine yapmadık .. ama benim canım acayip çekiyor ayıptır söylemesi :)))

Herkese merhabaa.ay basindan beri hergun araliksiz okudum uye olup yazmak bugune kismetmis:) 28 yasinda cikolata kistinden muzdaribim.2 senelik evliyim denedik olmadi biz de daha beklemeden tup bebege basvuralim dedik.femina kadin sagliginda dr.birgul sarikamis in hastasiyim.17 aralikta blastokist transferim yapildi.29 aralikt da test gunum insallah.umitli miyiim? Valla bazen olmamasi icin bi sebep yok diyorum, bazen de her ay hayalkirikligi yasadigim icin imkansiz gibi geliyor.bugun 3liralik testten yaptim negatif cikacagini bile bile ve negatif tabi:) ama dertlenmedik, olmasi gereken olucak sukur inancimiz tam ve bunu bilmek cok huzur veriyor.burasi insani cok motive ediyomus.ben de insallah size motivasyon saglarim pozitif haberim olursa eger:) simdiliik 29u beklicezz..

Ay varya bende ayni oyleyim..
Hic cocugu olmayanlara haksizlik yapiyormusum gibi geliyor.. Ama insan 1 defa annelik duygusunu tattimi bir daha tatmak istiyor ve inanin bana bu duygu cok yogun oluyor...
Daha cocugu olmayan arkadaslarima sesleniyorum insaallah hepiniz anne olacaksiniz ve sonrada ikinci icin can atacaksiniz :) inanin sizlerde cook cok dua ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…