2016 Aralik tup bebek

:) allah iyiligini versin :)

İnşallah test günü pozitif sonucunuzu paylaşmak nasip olur. Şimdi çıkmaması çok normal çok erken daha.

Canım Allah hayırlısını nasip etsin inşallah bebeğin seninledir. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasin. Benimde çikolata kistim var hemde 3 tane. Eşinde de morfoloji sorunu var. Bende 2. İğnemi vuruldum bugün perşembe gidicemyl doktora yumurtalıkların durumuna bakacak

minikgelin yaramazlık yok ben bi kere kendiliğinden hamile kaldım bilmiyordum hamile olduğumu şey yaptık kanamam başlamıştı vede düşükle sonuçlandı aman haa bende özledim kocamı adam benden kaçıyor bi kazaya kurban gitmeyelim diye sık dişini gıııı

Ben tüp bebek merkezine gittiğimde millete üzülmekten kendimi unutuyorum çoğu zaman
Kızıma tüp bebek yaptırdığım dönem daha sonucu belli olmamıştı tüp bebek merkezinde bi kadın gördüm 5 yaşlarında bi kızı vardı ve kardeş yapmaya gelmişti öğünü ve o anneyle kızı hiç unutmam öyle imrenmiştimki bi çoçuğum olcak ve kardeş yapmak için bidaha gidecektim hayal gibiydi bana bu .. çok şükür rabbim nasip etti isteyen tüm herkese nasip etsin .. muhteşem bi duygu tarif edin deseler edemem karşılığı Yok çünkü ...

Kız kız yaparmıyım hiç:) kızıma hamileyken 3 aylık olmuştu daha yapalım riski dönem bitti dedik neyse yaptık bi sorun olmadı gece tuvalete kalktım foş diye kan boşaltı Allah'ım o duygu varya ne kötüydü düşürdüm diye aklım çıktı sonra yasak dedi zaten doktor :) bidaha hamile olsam hiç yapmayız ama kızımda rüyalarıma giriyordu libido patlaması yaşıyordum yanaklar al al gezdim vallahi umarım bidaha hamile olursam öyle olmaz :)))

Canimm bir ark 3 liralik testten yspmisti burda negatfi sonra pozitif ciktii o testleriii almayinn ) erken gebelik testii alinnn hayirlisi olsun insalllahhhh

Cnm erken çıkmayabilir sen gününü bekle en azından 10. Gün kan ver sabredebilirsen .. rabbim büyük emeklermizi boşa çıkarmasın inş

hee arkadaşım da dedi hamileyken daha bi şey oluyosun yani azgınhormonlardan zaar

Ay arkadasim inan bende aynen oyleydim.. Bir evlada sahip olmak bana hayaldi.. Ama rabbim o hayalimizi gerceklestirdi.. Ne guzel simdi kardes icin ugrasiyoruz..
Butun arkadaslara bu duygulari yasamayi nasip eder insaallah..

Amin canim insallah, benimde 3. Gun dondurdular.sanirim 5. Gune bekletecekler.cok stresli bir surec. Hepimizin yardimcisi olsun allah, ayni korku bendede var
Aminn allahım hepimize yardım etsin inşallah kaç tane var dondurulmuş inşallah hayırlısı ile 5.güne giderler sonra da bize evlat olarak geri dönerler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…