- 27 Kasım 2016
- 579
- 510
- 33
- 46
:) allah iyiligini versin :)Aaaa süper vallahi 5 tanesi döllense iki tane sana koysa 3 tanesi dondurulsa daha ne olsun:) ben ilk kez yaptırıyorum ve hiç çocuğum yok gibi heycandan opu olacağım sıra parmağıma kalp ritmini dinlediği mandalı taktı anestezici neden bukdr heycanlısın dedi :))) ilk kez okdr heyecanlandım ne olcak acaba merak ediyorum negatif olursa üzülmüycem diye kendime söz verdim nkdr yaparım bilmiyorum ama elimden geleni yapıyorum fazlasıyla olmuyorsa rabbim istemiyor diycem.. dondurulmuşum olursa yaza denerim olmazsa nezaman yaparım hiç bilmem :)
Ben istesem eşim yapmaz korkusundan baksana hala transfer olmamış ama tedavi olduğumdan beri bi zararı olur diyip yine yapmadık .. ama benim canım acayip çekiyor ayıptır söylemesi :)))
İnşallah test günü pozitif sonucunuzu paylaşmak nasip olur. Şimdi çıkmaması çok normal çok erken daha.Herkese merhabaa.ay basindan beri hergun araliksiz okudum uye olup yazmak bugune kismetmis:) 28 yasinda cikolata kistinden muzdaribim.2 senelik evliyim denedik olmadi biz de daha beklemeden tup bebege basvuralim dedik.femina kadin sagliginda dr.birgul sarikamis in hastasiyim.17 aralikta blastokist transferim yapildi.29 aralikt da test gunum insallah.umitli miyiim? Valla bazen olmamasi icin bi sebep yok diyorum, bazen de her ay hayalkirikligi yasadigim icin imkansiz gibi geliyor.bugun 3liralik testten yaptim negatif cikacagini bile bile ve negatif tabi:) ama dertlenmedik, olmasi gereken olucak sukur inancimiz tam ve bunu bilmek cok huzur veriyor.burasi insani cok motive ediyomus.ben de insallah size motivasyon saglarim pozitif haberim olursa eger:) simdiliik 29u beklicezz..
Canım Allah hayırlısını nasip etsin inşallah bebeğin seninledir. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasin. Benimde çikolata kistim var hemde 3 tane. Eşinde de morfoloji sorunu var. Bende 2. İğnemi vuruldum bugün perşembe gidicemyl doktora yumurtalıkların durumuna bakacakHerkese merhabaa.ay basindan beri hergun araliksiz okudum uye olup yazmak bugune kismetmis:) 28 yasinda cikolata kistinden muzdaribim.2 senelik evliyim denedik olmadi biz de daha beklemeden tup bebege basvuralim dedik.femina kadin sagliginda dr.birgul sarikamis in hastasiyim.17 aralikta blastokist transferim yapildi.29 aralikt da test gunum insallah.umitli miyiim? Valla bazen olmamasi icin bi sebep yok diyorum, bazen de her ay hayalkirikligi yasadigim icin imkansiz gibi geliyor.bugun 3liralik testten yaptim negatif cikacagini bile bile ve negatif tabi:) ama dertlenmedik, olmasi gereken olucak sukur inancimiz tam ve bunu bilmek cok huzur veriyor.burasi insani cok motive ediyomus.ben de insallah size motivasyon saglarim pozitif haberim olursa eger:) simdiliik 29u beklicezz..
Aaaa süper vallahi 5 tanesi döllense iki tane sana koysa 3 tanesi dondurulsa daha ne olsun:) ben ilk kez yaptırıyorum ve hiç çocuğum yok gibi heycandan opu olacağım sıra parmağıma kalp ritmini dinlediği mandalı taktı anestezici neden bukdr heycanlısın dedi :))) ilk kez okdr heyecanlandım ne olcak acaba merak ediyorum negatif olursa üzülmüycem diye kendime söz verdim nkdr yaparım bilmiyorum ama elimden geleni yapıyorum fazlasıyla olmuyorsa rabbim istemiyor diycem.. dondurulmuşum olursa yaza denerim olmazsa nezaman yaparım hiç bilmem :)
Ben istesem eşim yapmaz korkusundan baksana hala transfer olmamış ama tedavi olduğumdan beri bi zararı olur diyip yine yapmadık .. ama benim canım acayip çekiyor ayıptır söylemesi :)))
Ben tüp bebek merkezine gittiğimde millete üzülmekten kendimi unutuyorum çoğu zamanAy varya bende ayni oyleyim..
Hic cocugu olmayanlara haksizlik yapiyormusum gibi geliyor.. Ama insan 1 defa annelik duygusunu tattimi bir daha tatmak istiyor ve inanin bana bu duygu cok yogun oluyor...
Daha cocugu olmayan arkadaslarima sesleniyorum insaallah hepiniz anne olacaksiniz ve sonrada ikinci icin can atacaksiniz :) inanin sizlerde cook cok dua ediyorum...
Amin canim sana da hayirli olsun insallahKızlar slm bende bugun iğnelerin 3. Gününü bitirdim cuma basladım tedaviye hayırlısı olsun hepimize
Kız kız yaparmıyım hiç:) kızıma hamileyken 3 aylık olmuştu daha yapalım riski dönem bitti dedik neyse yaptık bi sorun olmadı gece tuvalete kalktım foş diye kan boşaltı Allah'ım o duygu varya ne kötüydü düşürdüm diye aklım çıktı sonra yasak dedi zaten doktor :) bidaha hamile olsam hiç yapmayız ama kızımda rüyalarıma giriyordu libido patlaması yaşıyordum yanaklar al al gezdim vallahi umarım bidaha hamile olursam öyle olmaz :)))minikgelin yaramazlık yok ben bi kere kendiliğinden hamile kaldım bilmiyordum hamile olduğumu şey yaptık kanamam başlamıştı vede düşükle sonuçlandı aman haa bende özledim kocamı adam benden kaçıyor bi kazaya kurban gitmeyelim diye sık dişini gıııı
Canimm bir ark 3 liralik testten yspmisti burda negatfi sonra pozitif ciktii o testleriii almayinnHerkese merhabaa.ay basindan beri hergun araliksiz okudum uye olup yazmak bugune kismetmis:) 28 yasinda cikolata kistinden muzdaribim.2 senelik evliyim denedik olmadi biz de daha beklemeden tup bebege basvuralim dedik.femina kadin sagliginda dr.birgul sarikamis in hastasiyim.17 aralikta blastokist transferim yapildi.29 aralikt da test gunum insallah.umitli miyiim? Valla bazen olmamasi icin bi sebep yok diyorum, bazen de her ay hayalkirikligi yasadigim icin imkansiz gibi geliyor.bugun 3liralik testten yaptim negatif cikacagini bile bile ve negatif tabi:) ama dertlenmedik, olmasi gereken olucak sukur inancimiz tam ve bunu bilmek cok huzur veriyor.burasi insani cok motive ediyomus.ben de insallah size motivasyon saglarim pozitif haberim olursa eger:) simdiliik 29u beklicezz..
Cnm erken çıkmayabilir sen gününü bekle en azından 10. Gün kan ver sabredebilirsen .. rabbim büyük emeklermizi boşa çıkarmasın inşHerkese merhabaa.ay basindan beri hergun araliksiz okudum uye olup yazmak bugune kismetmis:) 28 yasinda cikolata kistinden muzdaribim.2 senelik evliyim denedik olmadi biz de daha beklemeden tup bebege basvuralim dedik.femina kadin sagliginda dr.birgul sarikamis in hastasiyim.17 aralikta blastokist transferim yapildi.29 aralikt da test gunum insallah.umitli miyiim? Valla bazen olmamasi icin bi sebep yok diyorum, bazen de her ay hayalkirikligi yasadigim icin imkansiz gibi geliyor.bugun 3liralik testten yaptim negatif cikacagini bile bile ve negatif tabi:) ama dertlenmedik, olmasi gereken olucak sukur inancimiz tam ve bunu bilmek cok huzur veriyor.burasi insani cok motive ediyomus.ben de insallah size motivasyon saglarim pozitif haberim olursa eger:) simdiliik 29u beklicezz..
Okur ark Allah razı olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin inşCanim suresi ne zamana kadar sabah namazda okusam olur mu?
hee arkadaşım da dedi hamileyken daha bi şey oluyosun yani azgınKız kız yaparmıyım hiç:) kızıma hamileyken 3 aylık olmuştu daha yapalım riski dönem bitti dedik neyse yaptık bi sorun olmadı gece tuvalete kalktım foş diye kan boşaltı Allah'ım o duygu varya ne kötüydü düşürdüm diye aklım çıktı sonra yasak dedi zaten doktor :) bidaha hamile olsam hiç yapmayız ama kızımda rüyalarıma giriyordu libido patlaması yaşıyordum yanaklar al al gezdim vallahi umarım bidaha hamile olursam öyle olmaz :)))
Nasil yani canim bunlari yemicekmiyimCnm onu kullanirken sifir tuz sifir yag sifir sekerrr cok dik ettt kortizondurr
Ay arkadasim inan bende aynen oyleydim.. Bir evlada sahip olmak bana hayaldi.. Ama rabbim o hayalimizi gerceklestirdi.. Ne guzel simdi kardes icin ugrasiyoruz..Ben tüp bebek merkezine gittiğimde millete üzülmekten kendimi unutuyorum çoğu zaman
Kızıma tüp bebek yaptırdığım dönem daha sonucu belli olmamıştı tüp bebek merkezinde bi kadın gördüm 5 yaşlarında bi kızı vardı ve kardeş yapmaya gelmişti öğünü ve o anneyle kızı hiç unutmam öyle imrenmiştimki bi çoçuğum olcak ve kardeş yapmak için bidaha gidecektim hayal gibiydi bana bu .. çok şükür rabbim nasip etti isteyen tüm herkese nasip etsin .. muhteşem bi duygu tarif edin deseler edemem karşılığı Yok çünkü ...
Amin canlar aminnAy arkadasim inan bende aynen oyleydim.. Bir evlada sahip olmak bana hayaldi.. Ama rabbim o hayalimizi gerceklestirdi.. Ne guzel simdi kardes icin ugrasiyoruz..
Butun arkadaslara bu duygulari yasamayi nasip eder insaallah..
Kızla azrass dan haberiniz varmı test bügün dü galiba inşallah pozitiftirAy arkadasim inan bende aynen oyleydim.. Bir evlada sahip olmak bana hayaldi.. Ama rabbim o hayalimizi gerceklestirdi.. Ne guzel simdi kardes icin ugrasiyoruz..
Butun arkadaslara bu duygulari yasamayi nasip eder insaallah..
Aminn allahım hepimize yardım etsin inşallah kaç tane var dondurulmuş inşallah hayırlısı ile 5.güne giderler sonra da bize evlat olarak geri dönerler inşallahAmin canim insallah, benimde 3. Gun dondurdular.sanirim 5. Gune bekletecekler.cok stresli bir surec. Hepimizin yardimcisi olsun allah, ayni korku bendede var
Bugün hicKızla azrass dan haberiniz varmı test bügün dü galiba inşallah pozitiftir
Anaaaaammm bugünmüydü test günü tüm sayfaları okuyamadım görmemiştim inş sevinçten fırsat bulamamıştır buraya:)Kızla azrass dan haberiniz varmı test bügün dü galiba inşallah pozitiftir
Bana dr hiçbirşey demedi ben yedim e tabi biraz kilo aldım 4 kg kadar olsun ikiz olursa inş taşırımNasil yani canim bunlari yemicekmiyim
Bana doktor degil eczacı soyledi tuz kullanma diye bende 5gün herşeyi tuzsuz yaptım ama zaten takipte almistım alacağimıBana dr hiçbirşey demedi ben yedim e tabi biraz kilo aldım 4 kg kadar olsun ikiz olursa inş taşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?