Yihuuuuu iste bekledigim haber aklım sende kalmiştı. Rabbim hayırli etsin kucağına almayıda nasip etsin inşallah. Değerin kac peki?Kizlar giremedim gunduz kusura bakmayin...benim sonucum pozitiff
maşallah hayırlı olsunKizlar giremedim gunduz kusura bakmayin...benim sonucum pozitiff
Gözün aydın canım darısı bize inşallahKizlar giremedim gunduz kusura bakmayin...benim sonucum pozitiff
Gözün aydın canım darısı bize inşallahKizlar giremedim gunduz kusura bakmayin...benim sonucum pozitiff
Arkadaşımm hayırlı olsun bende yarın kan versemmi diyorrum inşşş darısı banaKizlar giremedim gunduz kusura bakmayin...benim sonucum pozitiff
Maşallah hayırlı olsun canımKizlar giremedim gunduz kusura bakmayin...benim sonucum pozitiff
Benimde 9. Gün idrar testi yaptım canım pozitif gördüm 10.gün kan testi yaptım şükür yani yap çıkar inş4.gün transferiydim bende. 11.gün idrarda gördüm 10.günde yapsam çıkarmış koyuluktan onu anladım ama herkeste aynı olamayabilir canım. Eger moralin bozulup motivasyonunu etkilerse yapma çünkü yanıltıcı olabilir. Son karar senin. Çünkü çıkmasa bile pozitif olma durumu var boş yere üzmesin seni
Kız sanki 3.çocugu doğuracaksın vallahi nasıl normal bşymiş gibi söyledin öyle :)))Kizlar giremedim gunduz kusura bakmayin...benim sonucum pozitiff
O Allahin emri cnmmmOlan olmuş daha eğer olurda tutarsa sorun yok ama tutmazsa başının Etini ye mutlaka :)
Evet cnm bobrek ustunde yaglanma yapiyormusss cok zararliymissNasil yani canim bunlari yemicekmiyim
Ne mutlu sanaaa cnmmmm cok sevindimmmmKizlar giremedim gunduz kusura bakmayin...benim sonucum pozitiff
Öyle olmuyo canım insan çok temkinli yazıyo sonuçta herkez bekliyo Rabbim iyisini bilir ama bazen tutmuyo. İnsan hocaya zıplaya söyleyemiyo. İnş herkez tatsın Rabbim kimseyi bırakmasın eli boşyalnız şu sakinliğe hayranım :)
Ben acaba nasıl olurum buraya yazarken :)
Duamdasın canım hayırlısıyla al gel bebişlerini inşallah.Kızlar herkese iyi geceler sabah transfere gidicem dua edin nolur... iptal olacak diye içim içimi yiyor
Kanamamda vardı cnmYa aslinda yatmayin cok diyorlarr 3gunden sonra normal yasantiniza geri donun diyorlar insan tedirgin oluyor tabiki de ama degeerin dusuk olmasiyla yatma arasndaki iliskiyi kuramadim elbetteki dr un bilfigi vardir.Allah korusun kanama fakn olunca mutlaka yatin diyorlar.siz icinizi ferah tutun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?