2016 Aralik tup bebek

Deģerim 775 ben sok hatta doktora normal mi diye sordum sana iki tane koymadik mi biz dedi. Demek ki o transferde hissettigim an yerlestiyse heralde ondan.
Maşallah arkadaşım Rabbim sağlıklada kucağına almayı nasip etsin inşş darısı bana ve tümmm isteyen arkadaşlarıma inşş

maşallah maşallah canım değerin çok güzel...kaçıncı günün bugün senin?
5.gun embriyosu 12.günüm genelde 10.gum yapildığı icin tekrar gerekiyor heralde.
Obaaaaa saka miiiiii maasallah masalllah acaba bolundu mu embryo belki de ikidir tatlim.
Hayırlisi canim ben hep tek istedim ama olduktan sonra şukur yani
Senin insallah 1 haftaya kese kalp atisi gorulurr hayiirlisiyla canimmmmm.Allahim nazarlardan korusunn aminn
Amin canim ya 10 gun sonraya çağırdı herhalde ikisini bir ayarladı.

Kizlar kullandigimiz ilaclar adeti engellemiyormuu yaa neden adet bekliyorsunuzz estrafem ve progestan etkiliyor dedi bana hemsiree

Kızlar benim bebegim benleymiş pozitif darısı size ve tum bekleyenlere insallah. Nasıl bir duyguymus bu Rabbim hepinize tattırsın
Günayyyddıııınnn
Çokk sevindimmm hayırlı olsun hemde çifte mutluluk allahım kolay bir hamilelik saglıklı bebişler nasip etsin. Belirtin varmıydı?

Günayyyddıııınnn
Çokk sevindimmm hayırlı olsun hemde çifte mutluluk allahım kolay bir hamilelik saglıklı bebişler nasip etsin. Belirtin varmıydı?
Belirti coktu ilk andan beri hatta üzulmüştüm genelde belirtim olmadi yazılarina denk gelmiştim. Ilk gunden beri kasik agrısı, fazlaca gaz geceleri karnım şişiyordu, 4. 5.gunü ozellikle uyutmayan bel ağrısı, sondan sonrada adet sancısina döndü iki gundurde hafifledi. Insallah darısı başınıza hep duamdiniz hep duamsiniz bundan sonrada insallah

Hayırlı olsun cnm.Dondurulmuş embriyomuydu.cok sevindim Rabbim.sag salim.kucagina almayı nasip etsin inşallah
Evet bir onceki ay dondurulmuştu hatta erken adet olunca ay bile dolmadı. Sagol darısı başına inşallah
Hayırlı olsun canim Allah kucağına almayi da nasip etsin inşallah bizlere de dua et canim
Amin canim saol duamdasınız zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…