Obaaaaa saka miiiiii maasallah masalllah acaba bolundu mu embryo belki de ikidir tatlim.Deģerim 775 ben sok hatta doktora normal mi diye sordum sana iki tane koymadik mi biz dedi. Demek ki o transferde hissettigim an yerlestiyse heralde ondan.
Senin insallah 1 haftaya kese kalp atisi gorulurr hayiirlisiyla canimmmmm.Allahim nazarlardan korusunn aminnDeģerim 775 ben sok hatta doktora normal mi diye sordum sana iki tane koymadik mi biz dedi. Demek ki o transferde hissettigim an yerlestiyse heralde ondan.
Deģerim 775 ben sok hatta doktora normal mi diye sordum sana iki tane koymadik mi biz dedi. Demek ki o transferde hissettigim an yerlestiyse heralde ondan.
Maşallah arkadaşım Rabbim sağlıklada kucağına almayı nasip etsin inşş darısı bana ve tümmm isteyen arkadaşlarıma inşşDeģerim 775 ben sok hatta doktora normal mi diye sordum sana iki tane koymadik mi biz dedi. Demek ki o transferde hissettigim an yerlestiyse heralde ondan.
5.gun embriyosu 12.günüm genelde 10.gum yapildığı icin tekrar gerekiyor heralde.maşallah maşallah canım değerin çok güzel...kaçıncı günün bugün senin?
Hayırlisi canim ben hep tek istedim ama olduktan sonra şukur yaniObaaaaa saka miiiiii maasallah masalllah acaba bolundu mu embryo belki de ikidir tatlim.
Amin canim ya 10 gun sonraya çağırdı herhalde ikisini bir ayarladı.Senin insallah 1 haftaya kese kalp atisi gorulurr hayiirlisiyla canimmmmm.Allahim nazarlardan korusunn aminn
Tek embriyo canım doktor bile saşırdıİkizmi canım :)
Amin canim tez vakitte tum arkadaslarima insallahMaşallah arkadaşım Rabbim sağlıklada kucağına almayı nasip etsin inşş darısı bana ve tümmm isteyen arkadaşlarıma inşş
Arkadaşım Rabbim yavrularına can versin kan versin sağlıkla kucağına alırsın inşKızlar şuan transfer oldum hastaneden yazıyorum sizinle paylaşmak istedim dualarınız için tşk ler benle olduklarını bilmek çok güzel
GünayyyddıııınnnKızlar benim bebegim benleymiş pozitif darısı size ve tum bekleyenlere insallah. Nasıl bir duyguymus bu Rabbim hepinize tattırsın
Gözün aydın inşallah kucağınada alırsınKızlar benim bebegim benleymiş pozitif darısı size ve tum bekleyenlere insallah. Nasıl bir duyguymus bu Rabbim hepinize tattırsın
Tek embriyo canım doktor bile saşırdı
Amin canim tez vakitte tum arkadaslarima insallah
Kızlar benim bebegim benleymiş pozitif darısı size ve tum bekleyenlere insallah. Nasıl bir duyguymus bu Rabbim hepinize tattırsın
maşallah çok sevindim canım :)Kızlaaarrrr bugun testimi tekrarlarim 121 çıktı cok guzel artmis cok heyecnlyim tekrarlamana gerek yok dedi 1o gun sonra kontrole cagirdi doktorumuz
Hayırlı olsun canim Allah kucağına almayi da nasip etsin inşallah bizlere de dua et canimKızlar benim bebegim benleymiş pozitif darısı size ve tum bekleyenlere insallah. Nasıl bir duyguymus bu Rabbim hepinize tattırsın
Belirti coktu ilk andan beri hatta üzulmüştüm genelde belirtim olmadi yazılarina denk gelmiştim. Ilk gunden beri kasik agrısı, fazlaca gaz geceleri karnım şişiyordu, 4. 5.gunü ozellikle uyutmayan bel ağrısı, sondan sonrada adet sancısina döndü iki gundurde hafifledi. Insallah darısı başınıza hep duamdiniz hep duamsiniz bundan sonrada insallahGünayyyddıııınnn
Çokk sevindimmm hayırlı olsun hemde çifte mutluluk allahım kolay bir hamilelik saglıklı bebişler nasip etsin. Belirtin varmıydı?
Ayyy cokk sukurr canim en son kacti 38 di sankiKızlaaarrrr bugun testimi tekrarlarim 121 çıktı cok guzel artmis cok heyecnlyim tekrarlamana gerek yok dedi 1o gun sonra kontrole cagirdi doktorumuz
Evet bir onceki ay dondurulmuştu hatta erken adet olunca ay bile dolmadı. Sagol darısı başına inşallahHayırlı olsun cnm.Dondurulmuş embriyomuydu.cok sevindim Rabbim.sag salim.kucagina almayı nasip etsin inşallah
Amin canim saol duamdasınız zatenHayırlı olsun canim Allah kucağına almayi da nasip etsin inşallah bizlere de dua et canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?