- 18 Şubat 2015
- 1.202
- 2.072
- 133
MaşaAllah cok guzel bir deger ins kat kat katlanırdeğer 131,10 çıktı canım
Ben tahlil verdim canım bir saate cıkacak doktorla görüşecez falan en kısa zamanda haber veririm inşallah
Hade bakalim hayirli haberlerini bekliyoruz...MaşaAllah cok guzel bir deger ins kat kat katlanır
Ben tahlil verdim canım bir saate cıkacak doktorla görüşecez falan en kısa zamanda haber veririm inşallah
Aaaa 2 tane mii bn tek saniyordumm ewt deger 1 gibi ama bellli olmazaynen cnm hiç belirtim olmadı benim kasık ağrısı oldu adet olcakmısım gibi hala da var ama o bile hafif yani...adette çıkan sivilcem bile çıktı cumartesi aha dedim adet oluyorum5. gün embriyosu canım benim 2. embriyo transfer oldu bakalım artık nasıl olcak...tek gibi görünüyor ama hayat mucizelerle dolu
Aaaa 2 tane mii bn tek saniyordumm ewt deger 1 gibi ama bellli olmaz
Siwilcemm cikinca bn adet olcagimi anliomaynen cnm hiç belirtim olmadı benim kasık ağrısı oldu adet olcakmısım gibi hala da var ama o bile hafif yani...adette çıkan sivilcem bile çıktı cumartesi aha dedim adet oluyorum5. gün embriyosu canım benim 2. embriyo transfer oldu bakalım artık nasıl olcak...tek gibi görünüyor ama hayat mucizelerle dolu
Siwilcemm cikinca bn adet olcagimi anliom))
Kızlar şuan transfer oldum hastaneden yazıyorum sizinle paylaşmak istedim dualarınız için tşk ler benle olduklarını bilmek çok güzel
Rabbim sana bagislasinn canimmmKızlar şuan transfer oldum hastaneden yazıyorum sizinle paylaşmak istedim dualarınız için tşk ler benle olduklarını bilmek çok güzel
Kızlar şuan transfer oldum hastaneden yazıyorum sizinle paylaşmak istedim dualarınız için tşk ler benle olduklarını bilmek çok güzel
ben bu hamilelik takvimini yapamıyorum ekleyemiyorum neden?Evet yaa şuan bebeğin seninle.umarım hep seninle kalır canım benim.
canım ilk önce bebeğinin tahmini doğum tarihine bakıyosunben bu hamilelik takvimini yapamıyorum ekleyemiyorum neden?
ay canım ne güzel bi haber buKızlar benim bebegim benleymiş pozitif darısı size ve tum bekleyenlere insallah. Nasıl bir duyguymus bu Rabbim hepinize tattırsın
Aminnn canimm degeeerr kacccKızlar benim bebegim benleymiş pozitif darısı size ve tum bekleyenlere insallah. Nasıl bir duyguymus bu Rabbim hepinize tattırsın
canım ilk önce bebeğinin tahmini doğum tarihine bakıyosun
Daha sonra o tarihi profiindeki kişisel bilgilerim bölümüne yazıyosun
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi burdan bakabilirsin canım
Deģerim 775 ben sok hatta doktora normal mi diye sordum sana iki tane koymadik mi biz dedi. Demek ki o transferde hissettigim an yerlestiyse heralde ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?