Ben de ayni gun transfer oldum 2 embriyo benim de valla biz de beklemedeyiz Rabbim herkesin ve bizlerin de yuzunu guldurur insallahSelam ben de 19 unda transfer oldum, 2 embrio , beklemedeyiz, hayirlisi
Hayırlı olsun cnm Hosgeldin aramiza :)Kızlar slm bende bugun iğnelerin 3. Gününü bitirdim cuma basladım tedaviye hayırlısı olsun hepimize
Ne guzel düşüncen var cnm benimde oyle oldu cok sukur ilk gun uzuldum ama çabuk topladım bende 15 aralıkta transfer oldu 8. Gun negatif cikti idrarda yarin 11. Gun Hakkı'mızda hayırlısı olsun insaallah :)Herkese merhabaa.ay basindan beri hergun araliksiz okudum uye olup yazmak bugune kismetmis:) 28 yasinda cikolata kistinden muzdaribim.2 senelik evliyim denedik olmadi biz de daha beklemeden tup bebege basvuralim dedik.femina kadin sagliginda dr.birgul sarikamis in hastasiyim.17 aralikta blastokist transferim yapildi.29 aralikt da test gunum insallah.umitli miyiim? Valla bazen olmamasi icin bi sebep yok diyorum, bazen de her ay hayalkirikligi yasadigim icin imkansiz gibi geliyor.bugun 3liralik testten yaptim negatif cikacagini bile bile ve negatif tabi:) ama dertlenmedik, olmasi gereken olucak sukur inancimiz tam ve bunu bilmek cok huzur veriyor.burasi insani cok motive ediyomus.ben de insallah size motivasyon saglarim pozitif haberim olursa eger:) simdiliik 29u beklicezz..
Yaa ayni düşüncedeyim üzülüyorum ya ya olmazsa diye sonda diyirum senin bir evladın var sagsalim bak hic olmayanlar umut edenleri dusun diyirum kiziyirum kendimeAy varya bende ayni oyleyim..
Hic cocugu olmayanlara haksizlik yapiyormusum gibi geliyor.. Ama insan 1 defa annelik duygusunu tattimi bir daha tatmak istiyor ve inanin bana bu duygu cok yogun oluyor...
Daha cocugu olmayan arkadaslarima sesleniyorum insaallah hepiniz anne olacaksiniz ve sonrada ikinci icin can atacaksiniz :) inanin sizlerde cook cok dua ediyorum...
Ohhh Yaa gunun en guzel haberi sagsalim al cnm kucagina kac cikti değerin :)Kizlar giremedim gunduz kusura bakmayin...benim sonucum pozitiff
umarım hersey yolunda gider bebegin 9 ay göbusünde sonra da kucağında olur cnm dualaeimiz seninle :) stres yapma hic cok kolay gercekten ve cok guzel onun icinde olduğunu bilmek bile :)Kızlar herkese iyi geceler sabah transfere gidicem dua edin nolur... iptal olacak diye içim içimi yiyor
Amin, tüm isteyenlerin inşallahRabbim yüzünü güldürsün canım
Allah razı olsun hepimizin gönlüne göre versin Rabbim inşallah o duyguyu hepimiz tadarızHayırlı olsun cnm Hosgeldin aramiza :)
Ne guzel düşüncen var cnm benimde oyle oldu cok sukur ilk gun uzuldum ama çabuk topladım bende 15 aralıkta transfer oldu 8. Gun negatif cikti idrarda yarin 11. Gun Hakkı'mızda hayırlısı olsun insaallah :)
Yaa ayni düşüncedeyim üzülüyorum ya ya olmazsa diye sonda diyirum senin bir evladın var sagsalim bak hic olmayanlar umut edenleri dusun diyirum kiziyirum kendimeama galiba biz tattık ya bizde ki sevda da baska yine o lezzeti istiyroruz hasret oluyir yeni bir Bebek hasreti ..
Ohhh Yaa gunun en guzel haberi sagsalim al cnm kucagina kac cikti değerin :)
umarım hersey yolunda gider bebegin 9 ay göbusünde sonra da kucağında olur cnm dualaeimiz seninle :) stres yapma hic cok kolay gercekten ve cok guzel onun icinde olduğunu bilmek bile :)
Hayirli olsun cnm darisi bekleyen herkeseKizlar giremedim gunduz kusura bakmayin...benim sonucum pozitiff
Hayırlı olur inşallahBen de ayni gun transfer oldum 2 embriyo benim de valla biz de beklemedeyiz Rabbim herkesin ve bizlerin de yuzunu guldurur insallah
Gözünüz aydın, maşallah. Allah sağlıkla tamamlamak nasip etsin inşallahKizlar giremedim gunduz kusura bakmayin...benim sonucum pozitiff
Canım sizin doktorda abartmış kekini kabartmis yani yok öyle bi dünya bizede dediler büyük ihtimal iyiye gitmez tüp bebekten başka çare yok diye ha ben daha fazla bekleyemedim tüp bebek yaptırdım ama bizim 0 olan sperm değerleri normal değerlere nerdeyse yaklaştı böyle giderse artık doğal yolla bebeginize kavusabilirsiniz dedi doktor gerçi demesede ikinci defa tüp bebek yaptıramazdık ama çok şükür düzeldi çıkmadık candan umut kesilmez madem tüp bebek tutuyomus normali niye tutmasin ilaclarla duzeldikten sonra sonuçta tüp bebekte kalitesine bağlı düşün ki bizim hic sperm çıkışı yoktu tese oldu eşim 15 tüp dondurulmuş vardı her ihtimale karşı eşim test verdi ben opuye girince ve çok şükür çıkış olmuş ve onunla yaptılar 9 tane dollendi ilk gün sonra kalitesi yüzünden düşe düşe 1 taneye düştü suan 1 tane dondurulmusum var yarın transfer günüm belli olacak umudunu kesme asla sadece stresten uzak durun yeter :) inşallah düzelirKızlar iyi akşamlar, bizim sorunumuz eşimin sperm kalitesizliği. Doktorun demesine göre doğuştan oluyormuş ve tedavisi de yokmuş. İlla ki tüp de tutacakmış ancak kaçıncı denemede belli değil diyor bize. Tabloya baktıpımda sanırım bizimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var, fikir alma açısından bana nilgi verebilirlermi lütfen? Tedavi durumu ne ? Doktorun söylediği bir ilaç falan varmı? Durumlarında düzelme oldumu?
Kizlar giremedim gunduz kusura bakmayin...benim sonucum pozitiff
herseyy onlar icinnzatenn canimm insallah hamile kaliriz :)Bana dr hiçbirşey demedi ben yedim e tabi biraz kilo aldım 4 kg kadar olsun ikiz olursa inş taşırım
banada kimse bise demedi o yuzden bilmiyodumm tesekkur ederimmEvet cnm bobrek ustunde yaglanma yapiyormusss cok zararliymiss
Canim hayirli olsun rabbim saglikli gebelik nasip etsin hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin öpüyorum çokKizlar giremedim gunduz kusura bakmayin...benim sonucum pozitiff
Yihuuuuu iste bekledigim haber aklım sende kalmiştı. Rabbim hayırli etsin kucağına almayıda nasip etsin inşallah. Değerin kac peki?
Kız sanki 3.çocugu doğuracaksın vallahi nasıl normal bşymiş gibi söyledin öyle :)))
Hadi gözün aydın rabbim tamamını erdirsin inş darısı hepimize:)
Allllllahimmmmmm icim icimi yediii gelmedinn negatf dieeee cokkk sukurrrrrrKizlar giremedim gunduz kusura bakmayin...benim sonucum pozitiff
Tatlimmmm senin cok belirtim var dedigini hatrlamiomm bn hicccc ohh ohhh ohhh 131 cok guzell masallahh.senin 5.gun embryosumuyduhahahaha olayın şokundan canım o....ben kendimi hepsine haızrlamıstım farkettim ki negatif olma ihtimaline daha çok alıştırmısım ki şok oldum....eşimle bütün gün agladık durduk
aynen cnm hiç belirtim olmadı benim kasık ağrısı oldu adet olcakmısım gibi hala da var ama o bile hafif yani...adette çıkan sivilcem bile çıktı cumartesi aha dedim adet oluyorumTatlimmmm senin cok belirtim var dedigini hatrlamiomm bn hicccc ohh ohhh ohhh 131 cok guzell masallahh.senin 5.gun embryosumuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?