2016 Aralik tup bebek

Kızlar slm bende bugun iğnelerin 3. Gününü bitirdim cuma basladım tedaviye hayırlısı olsun hepimize
Hayırlı olsun cnm Hosgeldin aramiza :)
Ne guzel düşüncen var cnm benimde oyle oldu cok sukur ilk gun uzuldum ama çabuk topladım bende 15 aralıkta transfer oldu 8. Gun negatif cikti idrarda yarin 11. Gun Hakkı'mızda hayırlısı olsun insaallah :)
Yaa ayni düşüncedeyim üzülüyorum ya ya olmazsa diye sonda diyirum senin bir evladın var sagsalim bak hic olmayanlar umut edenleri dusun diyirum kiziyirum kendime ama galiba biz tattık ya bizde ki sevda da baska yine o lezzeti istiyroruz hasret oluyir yeni bir Bebek hasreti ..
Kizlar giremedim gunduz kusura bakmayin...benim sonucum pozitiff
Ohhh Yaa gunun en guzel haberi sagsalim al cnm kucagina kac cikti değerin :)
Kızlar herkese iyi geceler sabah transfere gidicem dua edin nolur... iptal olacak diye içim içimi yiyor
umarım hersey yolunda gider bebegin 9 ay göbusünde sonra da kucağında olur cnm dualaeimiz seninle :) stres yapma hic cok kolay gercekten ve cok guzel onun icinde olduğunu bilmek bile :)

Allah razı olsun hepimizin gönlüne göre versin Rabbim inşallah o duyguyu hepimiz tadarız

Canım sizin doktorda abartmış kekini kabartmis yani yok öyle bi dünya bizede dediler büyük ihtimal iyiye gitmez tüp bebekten başka çare yok diye ha ben daha fazla bekleyemedim tüp bebek yaptırdım ama bizim 0 olan sperm değerleri normal değerlere nerdeyse yaklaştı böyle giderse artık doğal yolla bebeginize kavusabilirsiniz dedi doktor gerçi demesede ikinci defa tüp bebek yaptıramazdık ama çok şükür düzeldi çıkmadık candan umut kesilmez madem tüp bebek tutuyomus normali niye tutmasin ilaclarla duzeldikten sonra sonuçta tüp bebekte kalitesine bağlı düşün ki bizim hic sperm çıkışı yoktu tese oldu eşim 15 tüp dondurulmuş vardı her ihtimale karşı eşim test verdi ben opuye girince ve çok şükür çıkış olmuş ve onunla yaptılar 9 tane dollendi ilk gün sonra kalitesi yüzünden düşe düşe 1 taneye düştü suan 1 tane dondurulmusum var yarın transfer günüm belli olacak umudunu kesme asla sadece stresten uzak durun yeter :) inşallah düzelir

Bana dr hiçbirşey demedi ben yedim e tabi biraz kilo aldım 4 kg kadar olsun ikiz olursa inş taşırım
herseyy onlar icinnzatenn canimm insallah hamile kaliriz :)

Evet cnm bobrek ustunde yaglanma yapiyormusss cok zararliymiss
banada kimse bise demedi o yuzden bilmiyodumm tesekkur ederimm
azrass hayirliiii olsunn allah tamamina erdirsin cok guzel haberr darisi hepimizeee insalllahhh

Kız sanki 3.çocugu doğuracaksın vallahi nasıl normal bşymiş gibi söyledin öyle :)))
Hadi gözün aydın rabbim tamamını erdirsin inş darısı hepimize:)

hahahaha olayın şokundan canım o.... ben kendimi hepsine haızrlamıstım farkettim ki negatif olma ihtimaline daha çok alıştırmısım ki şok oldum....eşimle bütün gün agladık durduk

hahahaha olayın şokundan canım o.... ben kendimi hepsine haızrlamıstım farkettim ki negatif olma ihtimaline daha çok alıştırmısım ki şok oldum....eşimle bütün gün agladık durduk
Tatlimmmm senin cok belirtim var dedigini hatrlamiomm bn hicccc ohh ohhh ohhh 131 cok guzell masallahh.senin 5.gun embryosumuydu

Tatlimmmm senin cok belirtim var dedigini hatrlamiomm bn hicccc ohh ohhh ohhh 131 cok guzell masallahh.senin 5.gun embryosumuydu
aynen cnm hiç belirtim olmadı benim kasık ağrısı oldu adet olcakmısım gibi hala da var ama o bile hafif yani...adette çıkan sivilcem bile çıktı cumartesi aha dedim adet oluyorum 5. gün embriyosu canım benim 2. embriyo transfer oldu bakalım artık nasıl olcak...tek gibi görünüyor ama hayat mucizelerle dolu

Bende istiyorum burdan pozitif yazabilmeyi. ALLAHIM bizede nasib olsun nolur RABBIM. icim pir pir gunler saatler gecmio. Erken test yapmak istesemde korkudan yapmiom. Kizlar dua edelim birbirimize nolur hepimizanne olalim. Opuyorum hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…