- 18 Şubat 2015
- 1.202
- 2.072
- 133
5.gun embriyosu 12.günüm genelde 10.gum yapildığı icin tekrar gerekiyor heralde.
Hayırlisi canim ben hep tek istedim ama olduktan sonra şukur yani
Amin canim ya 10 gun sonraya çağırdı herhalde ikisini bir ayarladı.
31 di canm cok sukur artmis insallah hayrlisiyla kesemizi goruruzAyyy cokk sukurr canim en son kacti 38 di sanki
Aminnn bizede nasip olsun,sorumlulugu çok hamişlerin hepimiz dua bekliyıruzBelirti coktu ilk andan beri hatta üzulmüştüm genelde belirtim olmadi yazılarina denk gelmiştim. Ilk gunden beri kasik agrısı, fazlaca gaz geceleri karnım şişiyordu, 4. 5.gunü ozellikle uyutmayan bel ağrısı, sondan sonrada adet sancısina döndü iki gundurde hafifledi. Insallah darısı başınıza hep duamdiniz hep duamsiniz bundan sonrada insallah
Insallahh canim benimm amin31 di canm cok sukur artmis insallah hayrlisiyla kesemizi goruruz
Amin canm insallah kendimi bosuna uzmusum deger 2 katt olmaynca perisan etmisim kendimi simdi kese icin gun sayicaz ama bu daha güzel bir bekleyistr herhlde :)Tweeetyy masallah kuzum ayni gun kese gormeye gidecez insallah. Rabbim bebislerimizi sağliklı eylesin
Amin canım ama benim 2013 dondurulmustu biri iyi kalite diğeri orta kalitede.acaba uzun süre dondurulmusla kısa süre dondurulmuş aynimidir.Evet bir onceki ay dondurulmuştu hatta erken adet olunca ay bile dolmadı. Sagol darısı başına inşallah
Amin canim saol duamdasınız zaten
Hayırlı olsun canım sağ salim.kucagina alırsın inşallah.Kizlar giremedim gunduz kusura bakmayin...benim sonucum pozitiff
Canim cok farketmiuor diye biliyorum zaten cozecekler ya anlasilir oAmin canım ama benim 2013 dondurulmustu biri iyi kalite diğeri orta kalitede.acaba uzun süre dondurulmusla kısa süre dondurulmuş aynimidir.
ay dimi yaaaBugun ikinizden guzel haberi okuyunca cok pisssssss gaza geldim. Kalbim yerinden cikcak bi heycan bi heycann. Bu heycanla gidip test yapmazsam iyidir. Onu yapmayada cesaretim yok. Yusufff yusuffff
Tweeetyy FarahFarah azrass kızlar şuan yaşadığınız mutluluğu yaşamak bizlerede nasip olur umarım. hepinizin gebeliği sağlıklı ilerlesin evlatlarınızı kucaklarınızı almka nasip olsn inş:) pozitif sonuçlar arttıkça kendi adımıza da umudumuz artıyor. yarın da dilfeza senin sonucuna sevineceğiz inş :)
ay dimi yaaa
Bende günler çabucam geçsin istiyorum.
Böyle beklemek çok zor.içimdemi değilmi belkide bebeğim benimle değil kendi kendime hayal kuruyorum diye düşünüyorum.tüp bebeğin en zor kısmı bence bu
Hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza.Deģerim 775 ben sok hatta doktora normal mi diye sordum sana iki tane koymadik mi biz dedi. Demek ki o transferde hissettigim an yerlestiyse heralde ondan.
inşallah hayırlısıyla tutunur allah gönlüne göre versinKızlar şuan transfer oldum hastaneden yazıyorum sizinle paylaşmak istedim dualarınız için tşk ler benle olduklarını bilmek çok güzel
ben tutundugunu hissetmiştim...son 3 gün hiçbirşey hissetmedim ama...su an bile birşey yok...ama ilk günler kedi tırmalar gibi kasıklarımı birşey tırmalıyor sanki yiyordudedim yerinini arıyor bu....sonra batmalarım oldu ama o benim adete yakında olur ondan üstünde durmadım çok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?