2016 Aralik tup bebek

ohhhh ohhh senin haftaya kalmaz keselerinde görünür maşallahhh

Aminnn bizede nasip olsun,sorumlulugu çok hamişlerin hepimiz dua bekliyıruz
Birde süt kesigi akıntı oldumu benim bir biokimyasal gebelikte olmuştu acaba tüm gebeliklerde oluyormu son soru hangi hastane hangi dr'da yaptırdın?

Bugun ikinizden guzel haberi okuyunca cok pisssssss gaza geldim. Kalbim yerinden cikcak bi heycan bi heycann. Bu heycanla gidip test yapmazsam iyidir. Onu yapmayada cesaretim yok. Yusufff yusuffff

Tweeetyy FarahFarah azrass kızlar şuan yaşadığınız mutluluğu yaşamak bizlerede nasip olur umarım. hepinizin gebeliği sağlıklı ilerlesin evlatlarınızı kucaklarınızı almka nasip olsn inş:) pozitif sonuçlar arttıkça kendi adımıza da umudumuz artıyor. yarın da dilfeza senin sonucuna sevineceğiz inş :)

Bugun ikinizden guzel haberi okuyunca cok pisssssss gaza geldim. Kalbim yerinden cikcak bi heycan bi heycann. Bu heycanla gidip test yapmazsam iyidir. Onu yapmayada cesaretim yok. Yusufff yusuffff
ay dimi yaaa
Bende günler çabucam geçsin istiyorum.
Böyle beklemek çok zor.içimdemi değilmi belkide bebeğim benimle değil kendi kendime hayal kuruyorum diye düşünüyorum.tüp bebeğin en zor kısmı bence bu

nasip olacak önce sen inan buna...ve sakinlik ona verebileceğin en güzel hediye.. stres yapınca oda stres oluyor...sen farketmezsende...allah hepimizin kucaklarını dolduracak ben inanıyorum dilfeza yaptırdın mı test nerelerdesin?

ben tutundugunu hissetmiştim...son 3 gün hiçbirşey hissetmedim ama...su an bile birşey yok...ama ilk günler kedi tırmalar gibi kasıklarımı birşey tırmalıyor sanki yiyordu dedim yerinini arıyor bu....sonra batmalarım oldu ama o benim adete yakında olur ondan üstünde durmadım çok...

Canım bende transferden hemen sonra rahim bölgem güm güm attı çok şaşırdım.orda bişeyler olduğunu hissettim ama sonra geçti.şimd hiç belirtim yok sadece hafif kasık ağrıları adet ağrıları oluyor.
İnş tutunmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…