- 4 Temmuz 2009
- 1.207
- 855
- 648
- 43
Bize haber vermeyiii unutmaaa cnmmmKızlar bende eczaneden gebelik testi aldım eve geçip yapıcam Rabbim pozitif sonuç almayı nasip etsin inşş
Sağol canım inşallah hepizin ki tutar Bağcılar Medipol deinşallah hayırlısıyla tutunur allah gönlüne göre versinnerde tedavi görüyosun
Canim insallah insallahAminn allahım hepimize yardım etsin inşallah kaç tane var dondurulmuş inşallah hayırlısı ile 5.güne giderler sonra da bize evlat olarak geri dönerler inşallah
Canim hayirli olsun transferin, guzel sonuclar almayi nasip etsin AllahSağol canım inşallah hepizin ki tutar Bağcılar Medipol de
Guzel haberlerini bekliyoruz canimKızlar bende eczaneden gebelik testi aldım eve geçip yapıcam Rabbim pozitif sonuç almayı nasip etsin inşş
Aminnnn kızlar cümlemize inşallahCanim hayirli olsun transferin, guzel sonuclar almayi nasip etsin Allah
Sen nslsn cnm ne durumdasinnn?Kizlar bugun topik costu yaa ne guzel :) bir bir boyle guzel haberler duyalim insallah, bizlere de umut oluyor
Canim ben iyiyim sen nasilsin? Persembe doktor kontrolum var onu bekliyorum heyecanla :)Sen nslsn cnm ne durumdasinnn?
doğum kntrol hapı 2 gun snra bitiyor cnm yeni yılda adet olup doktora giderim herhalde artık transfer öncesi hazırlıklara başlarız. burda heyecanla arkadaşların hbrlerını okurken artık bende bir an önce transfer olsam da sonuc beklesem diyorum. sende durum ne transfer nezmndıO okaliptus_ canim nasilsin nasil gidiyor ?
Çok sağol cnm, moral verdin bana inan. Eğer şimdiki denememiz de olmazsa zaten başka doktorada gidip fikir almaya karar verdik bizde.Canım hepsini yaşadık ama şuan hamileyim. Eşime evicap verdi bide klomen sonra ben dedimki Dr biz çıktıkça iyi sperm leri dondursak. Dr olur dedi ama sanki pek ümitli değildi 10 tane dondurduk tedarik oldun diye ama Rabbim e şükür gerek kalmadı ilaçlar fayda ediyodum 10 tane zaten öyle çıkmıştı ama taze kullanmaktan yana Drlar. Çıktı o günde işte ama kilomen kaliteli yapıyo Dr danışın yinede
Hayırlı olsun canım inşallah bebişler tutunur sıkı sıkıAminnnn kızlar cümlemize inşallah
Az kalmis canim seninde ,sabirla bekliyoruz bizde yeni yilla birlikte vericez insallah guzl haberleri, transfer tahmini 3 ocak canim, persembe kontrolum var bakalim hayirlisi heyecanliyimdoğum kntrol hapı 2 gun snra bitiyor cnm yeni yılda adet olup doktora giderim herhalde artık transfer öncesi hazırlıklara başlarız. burda heyecanla arkadaşların hbrlerını okurken artık bende bir an önce transfer olsam da sonuc beklesem diyorum. sende durum ne transfer nezmndı
Nerde yaşıyorsun canımÇok sağol cnm, moral verdin bana inan. Eğer şimdiki denememiz de olmazsa zaten başka doktorada gidip fikir almaya karar verdik bizde.
Cnm benim sizde az çekmemişsiniz yani. Bizim sayısında sıkıntımız yok doktorundemesine göre spermler doğuştan eşimin kalitesiz, sordum da hani kalite artırıcı bir ilaç vitamin falan yokmu diye bana yok dediler.Canım benim eşimin hiç spermi yoktu. Hipogonadizm imiş hormon ilaçları ile 300 bine çıktı tüp bebek için 30 -40 tane bile yeterli oluyor sıkma canını olur. Asıl önemli olan yumurta kadın faktörü.Benim yumurtam az eşimin spermi az sonuç olarak embriyom oluştu.
Ben kıbrısta yaşıyorum cnm. Tedavimi de burada yaptırıyorum.Nerde yaşıyorsun canım
embriyo çözdürecekler ya transfer öncesi 5. gune gitmezlerse diye korkuyorum , inş o aşamada sıkıntı yaşamayız. senın az kalmıs artık transfere , sen sonuc alınca ben transfer olacagm muhtemelenAz kalmis canim seninde ,sabirla bekliyoruz bizde yeni yilla birlikte vericez insallah guzl haberleri, transfer tahmini 3 ocak canim, persembe kontrolum var bakalim hayirlisi heyecanliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?