2016 Aralik tup bebek

Aminn allahım hepimize yardım etsin inşallah kaç tane var dondurulmuş inşallah hayırlısı ile 5.güne giderler sonra da bize evlat olarak geri dönerler inşallah
Canim insallah insallah bunu hepimiz icin yurekten diliyorum allah anneligi yasatsin hepimize benim 10 tane dondurulmus oldu canim sanirim doktor hepsini cozdurmeyecekmis oyle soylemisti

Valla benim bebeğim tutunursa sol bacağım çok uyuşuyor ve ağrıyor tek belirtim bu olacak sanırım.Tabi böyle bir gebelik belirtisi varsa.

O okaliptus_ canim nasilsin nasil gidiyor ?
doğum kntrol hapı 2 gun snra bitiyor cnm yeni yılda adet olup doktora giderim herhalde artık transfer öncesi hazırlıklara başlarız. burda heyecanla arkadaşların hbrlerını okurken artık bende bir an önce transfer olsam da sonuc beklesem diyorum. sende durum ne transfer nezmndı

Çok sağol cnm, moral verdin bana inan. Eğer şimdiki denememiz de olmazsa zaten başka doktorada gidip fikir almaya karar verdik bizde.

Az kalmis canim seninde ,sabirla bekliyoruz bizde yeni yilla birlikte vericez insallah guzl haberleri, transfer tahmini 3 ocak canim, persembe kontrolum var bakalim hayirlisi heyecanliyim

Cnm benim sizde az çekmemişsiniz yani. Bizim sayısında sıkıntımız yok doktorundemesine göre spermler doğuştan eşimin kalitesiz, sordum da hani kalite artırıcı bir ilaç vitamin falan yokmu diye bana yok dediler.

Az kalmis canim seninde ,sabirla bekliyoruz bizde yeni yilla birlikte vericez insallah guzl haberleri, transfer tahmini 3 ocak canim, persembe kontrolum var bakalim hayirlisi heyecanliyim
embriyo çözdürecekler ya transfer öncesi 5. gune gitmezlerse diye korkuyorum , inş o aşamada sıkıntı yaşamayız. senın az kalmıs artık transfere , sen sonuc alınca ben transfer olacagm muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…