2016 Aralik tup bebek

İnsaallah cnm ama ben olmadığını düşünüyorum ztn gercekten bebegimi cok hissedemedim sanki kızlar yaziyir ya o anda yerleştiğini benimle olduğunu anladım diye Bnde olmadı o hic evet cnm vericem tabii bugun kan ins

Resimi atsana canım bi bakalım üzülme kız benim ki çıktı ama güvenemiyorum 3 liralık test sonuçta
Ben erken gebelik testi aldım kızlar early 20 tl aldım 6 gün öncesi erken gebelik yazıyor

canım lütfen kan ver ilk önce.
Belki kan değerin düşüktür ondan idrarda çıkmamıştır.zaten bu dönemde ya çizgi hiç çıkmaz yada çok dikkatli bakınca belli olur çizgi.o kadarki siliktir

Bence hiç moralini bozma.bugün kan ver.

Benim eltimde tüp bebekle hamile kaldı. Hemde ikiz. Kan testinde pozitifi gördüğü halde idrar testinde sürekli negatif çıkıyordu bekle sıkma canını.
İnşş benimde öyle olur ama içimden birşey aktı gitti

pozitif alıp gelirsen en çok kendin şaşıracaksın , inş o şaşkınlıgı yasatır Rabbim sana , bnde merak ettim beklıyrm kan sonucunu

Rabbimin mucizeleri coktur canimm ya bir mucize gerceklesirseeee

embriyo çözdürecekler ya transfer öncesi 5. gune gitmezlerse diye korkuyorum , inş o aşamada sıkıntı yaşamayız. senın az kalmıs artık transfere , sen sonuc alınca ben transfer olacagm muhtemelen
Suan resmen içimi dışarıya döktün cnm bende ondan korkuyodum

eşimin sperm kalitesi %1 di hareketlilik yoktu benim doktorum doğal e vitamini ve proxy yazdı ayrıca hergün keçiboybuzu özü yaptım içirdim sabah akşam ve inanılması güç ama 19 milyon spermi vardı %1 ileri hızlı hasarsız 64 milyona çıktı ve %50 ileri hızlı ve hasarsız doktor aynen pürüssüz spermleriniz bu ay dedi fakat aşılama yaptırmıştık negatif bakalım bu ay tüp deniyoruz inşallah allah yüzümüzü güldürür

Canım benimde eşimden sorun var kullanmadığını neredeyse bir şey kalmadı kararlardan macun karışık çaylar e vitaminide evicap kullandık doğal e vitamini ne oluyor eczaneden satılıyor biraz bilgi verir misin doktor tavsiyesi olmadan kullanan biliyormu

Korkma canım tabiki kesinlikle değiş bak ne güzel sizin yine iyi bizim hic yoktu teseden sonra olaninda kaliteleri düşüktü kesinlikle kendini daraltma başka doktorları deneyin hepsinin numaraları var int ordan iletisime geçip test sonuclarinizi gönderin biraz bilgi almaya çalışın hemen gel diyenlerede gitmeyin derim bi değerlendirme yapmalarını uzakta olduğunuzu ve duruma göre geleceğinizi söyleyin canm benm çünkü gerçekten hiçbir doktorun acimasi yok olan bize oluyo maddi olarakta manevi olarakta yıpranıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…