İnsaallah cnm ama ben olmadığını düşünüyorum ztn gercekten bebegimi cok hissedemedim sanki kızlar yaziyir ya o anda yerleştiğini benimle olduğunu anladım diye Bnde olmadı o hickan sonucunu almadan hemen negatif diye üzülme cnm . idararda pozitifi gören oldugu kdr göremeyende var ama kan testleri pozitif çıkıyor. ver bakalım kanını bgn yrnı beklemek zor gelecekse , gebelık varsa bgnde belli olur artık kanda. inş melegun vardır ama kendisini testte göstermemiştir
Canım çok sevindim, Allahım tamamına erdirsin inşallahKızlar benim bebegim benleymiş pozitif darısı size ve tum bekleyenlere insallah. Nasıl bir duyguymus bu Rabbim hepinize tattırsın
Bu gun 7 ci gunum cnm hic bir belirtim yok sadece rahimim aciyo okadarCanim ben iyiyim sen nasilsin? Persembe doktor kontrolum var onu bekliyorum heyecanla :)
Cnm ikizler bak görürsün demedi demeDeģerim 775 ben sok hatta doktora normal mi diye sordum sana iki tane koymadik mi biz dedi. Demek ki o transferde hissettigim an yerlestiyse heralde ondan.
Ben erken gebelik testi aldım kızlar early 20 tl aldım 6 gün öncesi erken gebelik yazıyorResimi atsana canım bi bakalım üzülme kız benim ki çıktı ama güvenemiyorum 3 liralık test sonuçta
canım lütfen kan ver ilk önce.Arkadaslar bugun 11. Günüm 5. Gun embriyosu idi biliyirsubuz yine Kocaman bir negatif normal gebelik testi yaptım sanırım olmadı kan vericem bugun olmadıysa biran once adet olayim ilaçları bırakayım .. bu kadar guzel haberin uzerine bu haberi vermek istemezdim sizlere umut olmak cok isterdim ama nasip bu kadarmış tedavimin basında hayirlisi neyse o olsun demiştim Suan da olmamasının benim icin hayırlısı olduğunu düşünüyorum .. Sizlerin guzel haberlerini takip edicem yazamasam da dualarim sizinle insaallah ..
İnşş benimde öyle olur ama içimden birşey aktı gittiBenim eltimde tüp bebekle hamile kaldı. Hemde ikiz. Kan testinde pozitifi gördüğü halde idrar testinde sürekli negatif çıkıyordu bekle sıkma canını.
kaçıncı gün bugün?Eki Görüntüle 1930347
Ben erken gebelik testi aldım kızlar early 20 tl aldım 6 gün öncesi erken gebelik yazıyor
pozitif alıp gelirsen en çok kendin şaşıracaksın , inş o şaşkınlıgı yasatır Rabbim sana , bnde merak ettim beklıyrm kan sonucunuİnsaallah cnm ama ben olmadığını düşünüyorum ztn gercekten bebegimi cok hissedemedim sanki kızlar yaziyir ya o anda yerleştiğini benimle olduğunu anladım diye Bnde olmadı o hicevet cnm vericem tabii bugun kan ins
Rabbimin mucizeleri coktur canimm ya bir mucize gerceklesirseeeeArkadaslar bugun 11. Günüm 5. Gun embriyosu idi biliyirsubuz yine Kocaman bir negatif normal gebelik testi yaptım sanırım olmadı kan vericem bugun olmadıysa biran once adet olayim ilaçları bırakayım .. bu kadar guzel haberin uzerine bu haberi vermek istemezdim sizlere umut olmak cok isterdim ama nasip bu kadarmış tedavimin basında hayirlisi neyse o olsun demiştim Suan da olmamasının benim icin hayırlısı olduğunu düşünüyorum .. Sizlerin guzel haberlerini takip edicem yazamasam da dualarim sizinle insaallah ..
11. Gün 4 gün sonra kan testi yapıcamkaçıncı gün bugün?
Suan resmen içimi dışarıya döktün cnm bende ondan korkuyodumembriyo çözdürecekler ya transfer öncesi 5. gune gitmezlerse diye korkuyorum , inş o aşamada sıkıntı yaşamayız. senın az kalmıs artık transfere , sen sonuc alınca ben transfer olacagm muhtemelen
eşimin sperm kalitesi %1 di hareketlilik yoktu benim doktorum doğal e vitamini ve proxy yazdı ayrıca hergün keçiboybuzu özü yaptım içirdim sabah akşam ve inanılması güç ama 19 milyon spermi vardı %1 ileri hızlı hasarsız 64 milyona çıktı ve %50 ileri hızlı ve hasarsız doktor aynen pürüssüz spermleriniz bu ay dedi fakat aşılama yaptırmıştık negatifCnm benim sizde az çekmemişsiniz yani. Bizim sayısında sıkıntımız yok doktorundemesine göre spermler doğuştan eşimin kalitesiz, sordum da hani kalite artırıcı bir ilaç vitamin falan yokmu diye bana yok dediler.
Hiç canını sıkma gününü bekle hayırlısı olur inşallah. Belki kana geçmemiştir daha pozitif düşün sen varsa bile etkilersin bebeği üzüntüden.11. Gün 4 gün sonra kan testi yapıcam
sen hangi aşamadasın cnm transfere az mı kaldı? her aşaması stres ya ne olacak diye beklıyoruz inş mükafatını alırırzSuan resmen içimi dışarıya döktün cnm bende ondan korkuyodum
Canım benimde eşimden sorun var kullanmadığını neredeyse bir şey kalmadı kararlardan macun karışık çaylar e vitaminide evicap kullandık doğal e vitamini ne oluyor eczaneden satılıyor biraz bilgi verir misin doktor tavsiyesi olmadan kullanan biliyormueşimin sperm kalitesi %1 di hareketlilik yoktu benim doktorum doğal e vitamini ve proxy yazdı ayrıca hergün keçiboybuzu özü yaptım içirdim sabah akşam ve inanılması güç ama 19 milyon spermi vardı %1 ileri hızlı hasarsız 64 milyona çıktı ve %50 ileri hızlı ve hasarsız doktor aynen pürüssüz spermleriniz bu ay dedi fakat aşılama yaptırmıştık negatifbakalım bu ay tüp deniyoruz inşallah allah yüzümüzü güldürür
11. Gün 4 gün sonra kan testi yapıcam
Korkma canım tabiki kesinlikle değiş bak ne güzel sizin yine iyi bizim hic yoktu teseden sonra olaninda kaliteleri düşüktü kesinlikle kendini daraltma başka doktorları deneyin hepsinin numaraları var int ordan iletisime geçip test sonuclarinizi gönderin biraz bilgi almaya çalışın hemen gel diyenlerede gitmeyin derim bi değerlendirme yapmalarını uzakta olduğunuzu ve duruma göre geleceğinizi söyleyin canm benm çünkü gerçekten hiçbir doktorun acimasi yok olan bize oluyo maddi olarakta manevi olarakta yıpranıyoruzSağol cnm benim moral verdin bana, bizim sayı sıkıntımız yok kaliteleri kötüymüş dedi doktor. Milyonlarca spermin içinden çok çok azı iyiye yakınmış diyor. Şimdiki denememiz olmazsa doktorumu değişmeyi düşünüyorum bende. En azından bir fikir almak açısından bu konu ile ilgili gitcem başka yerede.
İnşallah hamileyimdirde bu sıkıntıları çekmeme gerek kalmaz.
5. Gün dondurulmuş embriotamam sakin sakin kan testini bekle canım...doktor 15. gün dediyse vardır bir bildiği değil mi....kaçıncı gün embiryosu
Hiç üzülme benim belki negatif senin pozitif çıkacak üzülme ne olur ya umudunu kesmeEki Görüntüle 1930347
Ben erken gebelik testi aldım kızlar early 20 tl aldım 6 gün öncesi erken gebelik yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?