2016 Aralik tup bebek

Kızlar dualarınız iyi dilekleriniz için Allah razı olsun testi yaptım bugün 11. Günüm dr bana 15. Gün kan testi yapmamı söylemişdi idrarda kocaman bir negatif çıktı yine olmadı bana nasip olmuycak galiba

Canım sperm sayısı çoksa yumurtayı dölleyecek sayıda kaliteli sperm bulunur inşallah.

Sağol cnm benim moral verdin bana, bizim sayı sıkıntımız yok kaliteleri kötüymüş dedi doktor. Milyonlarca spermin içinden çok çok azı iyiye yakınmış diyor. Şimdiki denememiz olmazsa doktorumu değişmeyi düşünüyorum bende. En azından bir fikir almak açısından bu konu ile ilgili gitcem başka yerede.

İnşallah hamileyimdirde bu sıkıntıları çekmeme gerek kalmaz.

Canım senin daha erken ama 15. gün yap demiş bekle biraz daha sıkma canını.

Yaa erkenn yaptinnn kacinci gununn sana 29 demislerdidglmi yanlis hatirlamiyorsam tahlil gununuu niye takinti ediyonn hem idrarda cikmaya biliyoo

Canım hemen karamsarlığa girme.
15 gün kan testi yap.
Aynı gün hem idrar hem kan testi yaptıranı duydum.idrarda negatif kanda pozitif görmüş.
Allahtan umut kesilmez sabırla 15.günü bekle.

Resimi atsana canım bi bakalım üzülme kız benim ki çıktı ama güvenemiyorum 3 liralık test sonuçta

Arkadaslar bugun 11. Günüm 5. Gun embriyosu idi biliyirsubuz yine Kocaman bir negatif normal gebelik testi yaptım sanırım olmadı kan vericem bugun olmadıysa biran once adet olayim ilaçları bırakayım .. bu kadar guzel haberin uzerine bu haberi vermek istemezdim sizlere umut olmak cok isterdim ama nasip bu kadarmış tedavimin basında hayirlisi neyse o olsun demiştim Suan da olmamasının benim icin hayırlısı olduğunu düşünüyorum .. Sizlerin guzel haberlerini takip edicem yazamasam da dualarim sizinle insaallah ..

Can'ım uzme kendini senin test gününe cok var kan vermeden karar verme cnm Hakkı'mızda hayırlısı olsun ama bebim test gunun ztn yarin bugun negatif yine test simdi kan vericem bugun insaallah ..

kan sonucunu almadan hemen negatif diye üzülme cnm . idararda pozitifi gören oldugu kdr göremeyende var ama kan testleri pozitif çıkıyor. ver bakalım kanını bgn yrnı beklemek zor gelecekse , gebelık varsa bgnde belli olur artık kanda. inş melegun vardır ama kendisini testte göstermemiştir

sen kanını verde negatif çıkarsa o zaman üzülelim...herkesin hemen idrara geçecek diye bir kural yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…