Canım sperm sayısı çoksa yumurtayı dölleyecek sayıda kaliteli sperm bulunur inşallah.Cnm benim sizde az çekmemişsiniz yani. Bizim sayısında sıkıntımız yok doktorundemesine göre spermler doğuştan eşimin kalitesiz, sordum da hani kalite artırıcı bir ilaç vitamin falan yokmu diye bana yok dediler.
Sağol cnm benim moral verdin bana, bizim sayı sıkıntımız yok kaliteleri kötüymüş dedi doktor. Milyonlarca spermin içinden çok çok azı iyiye yakınmış diyor. Şimdiki denememiz olmazsa doktorumu değişmeyi düşünüyorum bende. En azından bir fikir almak açısından bu konu ile ilgili gitcem başka yerede.Canım sizin doktorda abartmış kekini kabartmis yani yok öyle bi dünya bizede dediler büyük ihtimal iyiye gitmez tüp bebekten başka çare yok diye ha ben daha fazla bekleyemedim tüp bebek yaptırdım ama bizim 0 olan sperm değerleri normal değerlere nerdeyse yaklaştı böyle giderse artık doğal yolla bebeginize kavusabilirsiniz dedi doktor gerçi demesede ikinci defa tüp bebek yaptıramazdık ama çok şükür düzeldi çıkmadık candan umut kesilmez madem tüp bebek tutuyomus normali niye tutmasin ilaclarla duzeldikten sonra sonuçta tüp bebekte kalitesine bağlı düşün ki bizim hic sperm çıkışı yoktu tese oldu eşim 15 tüp dondurulmuş vardı her ihtimale karşı eşim test verdi ben opuye girince ve çok şükür çıkış olmuş ve onunla yaptılar 9 tane dollendi ilk gün sonra kalitesi yüzünden düşe düşe 1 taneye düştü suan 1 tane dondurulmusum var yarın transfer günüm belli olacak umudunu kesme asla sadece stresten uzak durun yeter :) inşallah düzelir
Canım senin daha erken ama 15. gün yap demiş bekle biraz daha sıkma canını.Kızlar dualarınız iyi dilekleriniz için Allah razı olsun testi yaptım bugün 11. Günüm dr bana 15. Gün kan testi yapmamı söylemişdi idrarda kocaman bir negatif çıktı yine olmadı bana nasip olmuycak galiba
5. Gün embriosu cnm ama dr bana 15 gün dedi erken gebelik testi aldımCanım senin daha erken ama 15. gün yap demiş bekle biraz daha sıkma canını.
Kurban olduğum benimki kesin değil daha ama bi de umut oluştu işte inşallah herkesinki pozitif olsun@Tweeetyyazrass @FarahFarah Aden51 kizlaaaaaaar bize ne guzel haberler verdiniz gozlerim dolu suanda cok cok cok Mutlu olun yavrularınız bir omur siiznle olsun
İnsaallah bizleri dua da unutmayın
Yaa erkenn yaptinnn kacinci gununn sana 29 demislerdidglmi yanlis hatirlamiyorsam tahlil gununuu niye takinti ediyonn hem idrarda cikmaya biliyooKızlar dualarınız iyi dilekleriniz için Allah razı olsun testi yaptım bugün 11. Günüm dr bana 15. Gün kan testi yapmamı söylemişdi idrarda kocaman bir negatif çıktı yine olmadı bana nasip olmuycak galiba
Kızlar dualarınız iyi dilekleriniz için Allah razı olsun testi yaptım bugün 11. Günüm dr bana 15. Gün kan testi yapmamı söylemişdi idrarda kocaman bir negatif çıktı yine olmadı bana nasip olmuycak galiba
Canimmnnm cok guzell hayirlii olsunnnKızlar bi bakın normal gebelik testi bu ya
Resimi atsana canım bi bakalım üzülme kız benim ki çıktı ama güvenemiyorum 3 liralık test sonuçtaKızlar dualarınız iyi dilekleriniz için Allah razı olsun testi yaptım bugün 11. Günüm dr bana 15. Gün kan testi yapmamı söylemişdi idrarda kocaman bir negatif çıktı yine olmadı bana nasip olmuycak galiba
Benim eltimde tüp bebekle hamile kaldı. Hemde ikiz. Kan testinde pozitifi gördüğü halde idrar testinde sürekli negatif çıkıyordu bekle sıkma canını.5. Gün embriosu cnm ama dr bana 15 gün dedi erken gebelik testi aldım
Sağol canım hepimizinki hayırlı olsun inşallahCanimmnnm cok guzell hayirlii olsunnn
Allahım ağlıyorum şuan 14 senedir uğraşıyoruz herkeze yaşatsın inşalla çif görmeyi
Can'ım uzme kendini senin test gününe cok var kan vermeden karar verme cnm Hakkı'mızda hayırlısı olsun ama bebim test gunun ztn yarin bugun negatif yine test simdi kan vericem bugun insaallah ..Kızlar dualarınız iyi dilekleriniz için Allah razı olsun testi yaptım bugün 11. Günüm dr bana 15. Gün kan testi yapmamı söylemişdi idrarda kocaman bir negatif çıktı yine olmadı bana nasip olmuycak galiba
kan sonucunu almadan hemen negatif diye üzülme cnm . idararda pozitifi gören oldugu kdr göremeyende var ama kan testleri pozitif çıkıyor. ver bakalım kanını bgn yrnı beklemek zor gelecekse , gebelık varsa bgnde belli olur artık kanda. inş melegun vardır ama kendisini testte göstermemiştirArkadaslar bugun 11. Günüm 5. Gun embriyosu idi biliyirsubuz yine Kocaman bir negatif normal gebelik testi yaptım sanırım olmadı kan vericem bugun olmadıysa biran once adet olayim ilaçları bırakayım .. bu kadar guzel haberin uzerine bu haberi vermek istemezdim sizlere umut olmak cok isterdim ama nasip bu kadarmış tedavimin basında hayirlisi neyse o olsun demiştim Suan da olmamasının benim icin hayırlısı olduğunu düşünüyorum .. Sizlerin guzel haberlerini takip edicem yazamasam da dualarim sizinle insaallah ..
Arkadaslar bugun 11. Günüm 5. Gun embriyosu idi biliyirsubuz yine Kocaman bir negatif normal gebelik testi yaptım sanırım olmadı kan vericem bugun olmadıysa biran once adet olayim ilaçları bırakayım .. bu kadar guzel haberin uzerine bu haberi vermek istemezdim sizlere umut olmak cok isterdim ama nasip bu kadarmış tedavimin basında hayirlisi neyse o olsun demiştim Suan da olmamasının benim icin hayırlısı olduğunu düşünüyorum .. Sizlerin guzel haberlerini takip edicem yazamasam da dualarim sizinle insaallah ..
Yokkk canim korkma bn de yedim pozitiftiiiKorktum şimdi hiç yemesemiydim ben tutunmaya faydası olur diye yemiştim. Ya bebeğime bişi olduysa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?