2016 Aralik tup bebek

Hamile olan butun arkadaslar inanin sizlerin takvimlerinize bakipp bakippp sevincten agliyorummm su annn adiniza cokkkkkkkk seviniyorummm insss rabbimmm gucaginizada almayi nasip ederrr butun dualarim sizlerle ve butun arkadaslarimlaa birbirimizi hic tanimiyoruz ama guzel dostluklar ve arkadasliklar kuruluyor burda birbirimize surekli dualar edip duruyoruz rabbim dualarimizi geri cevirmesin inss

ay yermiyim ben bi dahaaaa
İnş bişey olmamıştır yaa
Resmen çocuk tutunmasın diye elimden geleni yapıyorum sanki
Oyle dusunme cnm lutfennn pisman oldum simdi dedigime yaaa keske direk yeme deseydimmm okadar aci cekip olsun diye ugrasirken nasil tutmasin diye ugrasmisimm dersinnnnn

Burda okadar rahatım ki terapi gibi burası yemin ederim kimseye anlamadıklarımı kimseye soramadıklarımı burda anlatıyorum kimsede art niyet yok hemen cevap geliyor hersesin gönlülün muradını versin Rabbim inşallah

Oyle dusunme cnm lutfennn pisman oldum simdi dedigime yaaa keske direk yeme deseydimmm okadar aci cekip olsun diye ugrasirken nasil tutmasin diye ugrasmisimm dersinnnnn

Yok canım iyiki dedin ben yemeye devam edicektim yoksa.
İnşaallah bişey olmamıştır.Rabbim korusun bütün çocukları inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…