ay yermiyim ben bi dahaaaaDik et cnm olabilir oda dilim agzim uyustu titriyordum yenge dedii sakin yeme diye uyarmisti yeme bir dahaa
Aynen çok sevindim Canım mm allah kucağına almayı nasip etsinAllahım ağlıyorum şuan 14 senedir uğraşıyoruz herkeze yaşatsın inşalla çif görmeyi
pozitif canım az önce haber geldiFarahFarah tan haberi olan varmı testi vardı bugün
Amin inşallahAynen çok sevindim Canım mm allah kucağına almayı nasip etsin
canım benim yaa sen çoktan hakettin bu duyguyuAllahım ağlıyorum şuan 14 senedir uğraşıyoruz herkeze yaşatsın inşalla çif görmeyi
Oyle dusunme cnm lutfennn pisman oldum simdi dedigime yaaa keske direk yeme deseydimmm okadar aci cekip olsun diye ugrasirken nasil tutmasin diye ugrasmisimm dersinnnnnay yermiyim ben bi dahaaaa
İnş bişey olmamıştır yaa
Resmen çocuk tutunmasın diye elimden geleni yapıyorum sanki
Hayırlı olsun canlarım
Burda okadar rahatım ki terapi gibi burası yemin ederim kimseye anlamadıklarımı kimseye soramadıklarımı burda anlatıyorum kimsede art niyet yok hemen cevap geliyor hersesin gönlülün muradını versin Rabbim inşallahHamile olan butun arkadaslar inanin sizlerin takvimlerinize bakipp bakippp sevincten agliyorummm su annn adiniza cokkkkkkkk seviniyorummm insss rabbimmm gucaginizada almayi nasip ederrr butun dualarim sizlerle ve butun arkadaslarimlaa birbirimizi hic tanimiyoruz ama guzel dostluklar ve arkadasliklar kuruluyor burda birbirimize surekli dualar edip duruyoruz rabbim dualarimizi geri cevirmesin inss
Ayyyyyy gozun aydin canim hayırlı olsun cok sevindim darisi bize insallahKızlar bi bakın normal gebelik testi bu ya
Hayırlı olsun canım inşallah sağ salim kucağına alırsın.sen yurt dışından geldin degilmiKızlara mesajlar çok birikmiş okuyamadım.FarahFarah naptın canım bende ikinci testi verdim 10 günümde 84.27. 12. Günümde 236 çıktı maşallah. Sizlerin nasıl
Kim benmiHayırlı olsun canım inşallah sağ salim kucağına alırsın.sen yurt dışından geldin degilmi
İnşallah canım kan testini görmeden güvenemedimAyyyyyy gozun aydin canim hayırlı olsun cok sevindim darisi bize insallah
Oyle dusunme cnm lutfennn pisman oldum simdi dedigime yaaa keske direk yeme deseydimmm okadar aci cekip olsun diye ugrasirken nasil tutmasin diye ugrasmisimm dersinnnnn
Aminnn canim kacinci gunun embriyosu 3 cu gunse cikarmi acaba cnmKızlar bende eczaneden gebelik testi aldım eve geçip yapıcam Rabbim pozitif sonuç almayı nasip etsin inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?