2016 Aralik tup bebek

Selam kızlar 17 Aralık 4.gün transferi yani transferin 10. Günü. Test yaptım. Lütfen bakabilir misiniz Hayalet çizgi görüyorum ben.
Benle aynısın canım benimde transfer 17 si 5.gün embriyosu bende dün yaptım silik çıktı seninki gibi bugün kan verdim 138,6çıktı normalde yarın test günüm seninkide göz kırpmış annesi hadi gözün aydın

Sevindim ya insallah bekleyen arkadaslarada nasip olur ve saglikla kucagimıza alıriz
İnşallah ya burada biri yazmıştı "Gelsin bebişler dolsun göbüşler " çok hoşuma gitti.eşimle söyleyip duruyoruz. Gerçekten Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Embriyolarımızın yaşama tutunma mücadelesi mucizeden başka bir şey değil.

İnşallah ya. Bi de çok zayıfım ben. Çok dikkatli olmam lazım. Allah yardımcımız olsun. Gelsin bebişler dolsun göbüşler

A
İnşallah ya. Bi de çok zayıfım ben. Çok dikkatli olmam lazım. Allah yardımcımız olsun. Gelsin bebişler dolsun göbüşler
Amin canım bişi olmaz zayıflıkla kafanı takma bende kilo alıcağıma 5kilo verdim bişi yiyemiyorum sıkı sıkı tutunsun annelerine tüm bebekler inşallah

Ya ben niye yapamıyorum bu takvimi giriyprum tarihi olmuyor telefondanmı yapılmıyor acaba

Ya ben niye yapamıyorum bu takvimi giriyprum tarihi olmuyor telefondanmı yapılmıyor acaba
Ben de telden yaptım. Bebeğim Doğum tarihini 07-09-2017 şeklinde aralarına çizgi koyarak yazmak gerekiyor. Sonra da alttan değişiklikleri kaydet diyin

saol cnm. valla işte o dertlere karışalım die uğraşıoz yaa. gelsinde o her türlü derdine razıyız

h

Canim benim sakin oyle soyleme. Allah evlatla imtihan etmesin inanki olmamasindansa o daha zor. Niye derdini istiyoruz ki Allahin hazinesi cok genis her seyin en guzelini isteyin.
Yillarca cocugu olmayan insanlar biliyorum olsun da yeter ki derdini cekerum diyenler simd keske olma sa ydi diyor. Allah muhafaza senin o niyetle soylemedigini biliyorum ama agzimizdan cikan dua niyetine geciyor

yok canm tabiki de rabbim hayırlısını sağlıklısını veran. arkadaş olunca dersi daha çok oluyor gibisinden söylemiş ya bende o yüzden dedim hani olsun die uğraşıoruz die. yoksa tabikide rabbim en güzelini en dertsizini nasip etsin hepimizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…