- 18 Şubat 2015
- 1.202
- 2.072
- 133
O hayaleti bende görüyorum hatta bence hayaletten belirgin. Kan ne zaman vereceksin? Şimdiden hayirli olsunSelam kızlar 17 Aralık 4.gün transferi yani transferin 10. Günü. Test yaptım. Lütfen bakabilir misiniz Hayalet çizgi görüyorum ben.
Perşembe normalde. Ama yarın da verebilirim. Zaten hastanede çalışıyorum.O hayaleti bende görüyorum hatta bence hayaletten belirgin. Kan ne zaman vereceksin? Şimdiden hayirli olsun
Hayirli olsun canim cok net cok sukurrSelam kızlar 17 Aralık 4.gün transferi yani transferin 10. Günü. Test yaptım. Lütfen bakabilir misiniz Hayalet çizgi görüyorum ben.
Benle aynısın canım benimde transfer 17 si 5.gün embriyosu bende dün yaptım silik çıktı seninki gibi bugün kan verdim 138,6çıktı normalde yarın test günüm seninkide göz kırpmış annesi hadi gözün aydınSelam kızlar 17 Aralık 4.gün transferi yani transferin 10. Günü. Test yaptım. Lütfen bakabilir misiniz Hayalet çizgi görüyorum ben.
Sevindim ya insallah bekleyen arkadaslarada nasip olur ve saglikla kucagimıza alırizPerşembe normalde. Ama yarın da verebilirim. Zaten hastanede çalışıyorum.
AminnnnAllahım bize de nasib et yaaa :)
İnşallah ya burada biri yazmıştı "Gelsin bebişler dolsun göbüşler " çok hoşuma gitti.eşimle söyleyip duruyoruz. Gerçekten Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Embriyolarımızın yaşama tutunma mücadelesi mucizeden başka bir şey değil.Sevindim ya insallah bekleyen arkadaslarada nasip olur ve saglikla kucagimıza alıriz
İnşallah ya. Bi de çok zayıfım ben. Çok dikkatli olmam lazım. Allah yardımcımız olsun. Gelsin bebişler dolsun göbüşlerBenle aynısın canım benimde transfer 17 si 5.gün embriyosu bende dün yaptım silik çıktı seninki gibi bugün kan verdim 138,6çıktı normalde yarın test günüm seninkide göz kırpmış annesi hadi gözün aydın
Amin canım bişi olmaz zayıflıkla kafanı takma bende kilo alıcağıma 5kilo verdim bişi yiyemiyorum sıkı sıkı tutunsun annelerine tüm bebekler inşallahİnşallah ya. Bi de çok zayıfım ben. Çok dikkatli olmam lazım. Allah yardımcımız olsun. Gelsin bebişler dolsun göbüşler
Ya ben niye yapamıyorum bu takvimi giriyprum tarihi olmuyor telefondanmı yapılmıyor acabaİnşallah ya burada biri yazmıştı "Gelsin bebişler dolsun göbüşler " çok hoşuma gitti.eşimle söyleyip duruyoruz. Gerçekten Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Embriyolarımızın yaşama tutunma mücadelesi mucizeden başka bir şey değil.
Ben de telden yaptım. Bebeğim Doğum tarihini 07-09-2017 şeklinde aralarına çizgi koyarak yazmak gerekiyor. Sonra da alttan değişiklikleri kaydet diyinYa ben niye yapamıyorum bu takvimi giriyprum tarihi olmuyor telefondanmı yapılmıyor acaba
Bidaha denicem bakalımBen de telden yaptım. Bebeğim Doğum tarihini 07-09-2017 şeklinde aralarına çizgi koyarak yazmak gerekiyor. Sonra da alttan değişiklikleri kaydet diyin
Ne hayaleti canım besbelli ikinci çizgi var hayırlı olsun canım.Selam kızlar 17 Aralık 4.gün transferi yani transferin 10. Günü. Test yaptım. Lütfen bakabilir misiniz Hayalet çizgi görüyorum ben.
Hayırlı olsun canım Rabbim devamını nasip etsin.Selam kızlar 17 Aralık 4.gün transferi yani transferin 10. Günü. Test yaptım. Lütfen bakabilir misiniz Hayalet çizgi görüyorum ben.
Hayirli olsun canim cok sevindim darisi bize insallah yuce Mevla kucagina almayi da nasip etsinSelam kızlar 17 Aralık 4.gün transferi yani transferin 10. Günü. Test yaptım. Lütfen bakabilir misiniz Hayalet çizgi görüyorum ben.
saol cnm. valla işte o dertlere karışalım die uğraşıoz yaa. gelsinde o her türlü derdine razıyız
h
yok canm tabiki de rabbim hayırlısını sağlıklısını veran. arkadaş olunca dersi daha çok oluyor gibisinden söylemiş ya bende o yüzden dedim hani olsun die uğraşıoruz die. yoksa tabikide rabbim en güzelini en dertsizini nasip etsin hepimizeeeCanim benim sakin oyle soyleme. Allah evlatla imtihan etmesin inanki olmamasindansa o daha zor. Niye derdini istiyoruz ki Allahin hazinesi cok genis her seyin en guzelini isteyin.
Yillarca cocugu olmayan insanlar biliyorum olsun da yeter ki derdini cekerum diyenler simd keske olma sa ydi diyor. Allah muhafaza senin o niyetle soylemedigini biliyorum ama agzimizdan cikan dua niyetine geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?