ilk denemem haziran ayında oldu canım 1 tane 1.kalite konuldu onda e2 388 p4 15 di.onda o kadar emindimki olacağına ve olduda ama mağlesef 8 haftalıkken kalbi durdu kaybettim.şimdi 2 tane yine iyi kalite emb. konuldu.Progesteron değerleri gebelerde 3.34-25.56dır. Benim e2 ye hiç bakılmadı canım bugün p4 hormonuna bakıldı 12,43 çıktı oda sen neye göre olumsuz diyosun anlamadım ben...
Geliyor dayakkkksabretsene kızzz....
Gönül isterki bu yaşanan olumsuzluklar hiç yaşanmasın her şey güzelce gelişsin. Bu kimi insanlar için böyleyken her şey çok iyi bir şekilde sorunsuzca ilerlerken kimi insanların en zor sınavı oluyor. Kendi adıma 2 kimyasal düşük 1dış gebelikten sonra tedirginlik içinde keseyi görmeyi bekliyorum. Ne pozitif olmasına ne degerin artmasına sevinemiyorum ben hamileyim diyemiyorum hala. Sadece dua ediyorum bu da benim sınavım ilk tüp denememdi diğer 3ü tüp değildi. Bu tür örnekler insanları olumsuz etkiliyor elbette ama herkes bunları yaşayacak diye bir şey yok. Rabbimize sığınıp en hayırlısını dileyelim hep. Allah kimseyi bu zor sınavla sınamasın inşallah.8.haftada kalbi durdu, 6.haftada düştü , dış gebelikti v.s gibi mesajları okuyunca çok tedirgin oluyorum ben arkadaşlar tüp bebekte pozitifi görmekle sevinemiyomuş insan ,bu kadar risklimi yaşanıyo gebelikler her an bişey olcakmış gibi hissediyorum içim bi tuhaf ,korku endişe sardı heryanımı( allahım herkese sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin ,sonuç bekleyen herksinde pozitif olsun inşllh
Allah inşallah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin canımGönül isterki bu yaşanan olumsuzluklar hiç yaşanmasın her şey güzelce gelişsin. Bu kimi insanlar için böyleyken her şey çok iyi bir şekilde sorunsuzca ilerlerken kimi insanların en zor sınavı oluyor. Kendi adıma 2 kimyasal düşük 1dış gebelikten sonra tedirginlik içinde keseyi görmeyi bekliyorum. Ne pozitif olmasına ne degerin artmasına sevinemiyorum ben hamileyim diyemiyorum hala. Sadece dua ediyorum bu da benim sınavım ilk tüp denememdi diğer 3ü tüp değildi. Bu tür örnekler insanları olumsuz etkiliyor elbette ama herkes bunları yaşayacak diye bir şey yok. Rabbimize sığınıp en hayırlısını dileyelim hep. Allah kimseyi bu zor sınavla sınamasın inşallah.
Aminnnnn canımmm aminnnnnnmAllah inşallah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım
bu sefer mükafatını alırsın ,yaşadığın olumsuzlukları unutursun inşallah arkadaşım . Sevinemiyoruz işte maalesef ,bende kızıma normal yolla hamile kalmıştım adetim 3 gün geçince evde yapılan basit bi testle tüm aileye duyurmuştum , ama bu sefer anca doğurunca haberleri olcak sanırım korkmaktan kimseye bişeycikte diyemiyo insan hamilemiyim değilmiyim kendimi bile ikna edemedim ki henüz;(Gönül isterki bu yaşanan olumsuzluklar hiç yaşanmasın her şey güzelce gelişsin. Bu kimi insanlar için böyleyken her şey çok iyi bir şekilde sorunsuzca ilerlerken kimi insanların en zor sınavı oluyor. Kendi adıma 2 kimyasal düşük 1dış gebelikten sonra tedirginlik içinde keseyi görmeyi bekliyorum. Ne pozitif olmasına ne degerin artmasına sevinemiyorum ben hamileyim diyemiyorum hala. Sadece dua ediyorum bu da benim sınavım ilk tüp denememdi diğer 3ü tüp değildi. Bu tür örnekler insanları olumsuz etkiliyor elbette ama herkes bunları yaşayacak diye bir şey yok. Rabbimize sığınıp en hayırlısını dileyelim hep. Allah kimseyi bu zor sınavla sınamasın inşallah.
Hislerime tercuman olmuşsun bir de diyorlar ki normal gebeliklerle ayni oranda riskli ama normal gebeliklerde bu kadar olumsuzluģa ben rastlamadım. Allah yardimcimiz olsun pozitif almak yetmiyor Rabbim herkesin evladını bagıslasın hepimiz kucağımız dolu yazalım buralar insallah8.haftada kalbi durdu, 6.haftada düştü , dış gebelikti v.s gibi mesajları okuyunca çok tedirgin oluyorum ben arkadaşlar tüp bebekte pozitifi görmekle sevinemiyomuş insan ,bu kadar risklimi yaşanıyo gebelikler her an bişey olcakmış gibi hissediyorum içim bi tuhaf ,korku endişe sardı heryanımı( allahım herkese sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin ,sonuç bekleyen herksinde pozitif olsun inşllh
Gecmis olsun cok zor seyler yasamışsın Rabbim insallah bu bebisini sana bağıslar.Gönül isterki bu yaşanan olumsuzluklar hiç yaşanmasın her şey güzelce gelişsin. Bu kimi insanlar için böyleyken her şey çok iyi bir şekilde sorunsuzca ilerlerken kimi insanların en zor sınavı oluyor. Kendi adıma 2 kimyasal düşük 1dış gebelikten sonra tedirginlik içinde keseyi görmeyi bekliyorum. Ne pozitif olmasına ne degerin artmasına sevinemiyorum ben hamileyim diyemiyorum hala. Sadece dua ediyorum bu da benim sınavım ilk tüp denememdi diğer 3ü tüp değildi. Bu tür örnekler insanları olumsuz etkiliyor elbette ama herkes bunları yaşayacak diye bir şey yok. Rabbimize sığınıp en hayırlısını dileyelim hep. Allah kimseyi bu zor sınavla sınamasın inşallah.
Aminnnn canım Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah bu sefer. Aynen inanamıyor insan korkudan hamile olduguna hala kendine yakıştıramıyorbu sefer mükafatını alırsın ,yaşadığın olumsuzlukları unutursun inşallah arkadaşım . Sevinemiyoruz işte maalesef ,bende kızıma normal yolla hamile kalmıştım adetim 3 gün geçince evde yapılan basit bi testle tüm aileye duyurmuştum , ama bu sefer anca doğurunca haberleri olcak sanırım korkmaktan kimseye bişeycikte diyemiyo insan hamilemiyim değilmiyim kendimi bile ikna edemedim ki henüz;(
Sagol canım aminnnnn. Bu da benim sınavım. İnşallah bu sefer güzel olacak Rabbimin izniyle olumsuz düşünmüyorum.Hislerime tercuman olmuşsun bir de diyorlar ki normal gebeliklerle ayni oranda riskli ama normal gebeliklerde bu kadar olumsuzluģa ben rastlamadım. Allah yardimcimiz olsun pozitif almak yetmiyor Rabbim herkesin evladını bagıslasın hepimiz kucağımız dolu yazalım buralar insallah
Gecmis olsun cok zor seyler yasamışsın Rabbim insallah bu bebisini sana bağıslar.
Ne mutlu sana canım. Rabbim devamını getirsin . Darısı başımıza :) alttan mı baktı drteyzoşları ben bugün kontrole gittim. 5+0 bugün. 17 aralıkta test yaptım 99 çıktı 19unda yaptım 240 çıktı. içimde bir küçük tereddüt vardı dep dış gebelik vs. için. bugün keseyi gördüm içinde mipmini yavruşu gördüm. sesini duyamasamda ilkel kalbinin pıtırtısını gördüm. işallah sağlıkla devam eder. rabbim bekleyen isteyen dileyen herkeslere nasip etsin. rabbim hepimizi tez zamanda anne eylesin.
Hislerime tercuman olmuşsun bir de diyorlar ki normal gebeliklerle ayni oranda riskli ama normal gebeliklerde bu kadar olumsuzluģa ben rastlamadım. Allah yardimcimiz olsun pozitif almak yetmiyor Rabbim herkesin evladını bagıslasın hepimiz kucağımız dolu yazalım buralar insallah
değil canım maalesef normal gebeliklerle aynı değil ,bugün değer ikiye katlamış hatta iki katında üzerinde ,farklı şehirde olduğu için sevinçle merkezi arıyorum , 12.haftaya kadar geöbekten iğneye devam , 10.haftaya kadar jele devam coraspirin almaya devam edin, 12.haftaya kadar sakın cinsel ilişkide bulunmak yok o saydıkça ben gerildim,birde burda yazılan örnekleri okuyunca düşükler,kalp durmaları ,kimyasallar stres yapmamak mümkün değil.Oysa ben kızımda sadece folik,asit elevit ,Demir hapı tarzı besleyici takviye ilaçlar kullanmıştım,.
Ayy gözün aydın canım zoru gitmiş maşallahteyzoşları ben bugün kontrole gittim. 5+0 bugün. 17 aralıkta test yaptım 99 çıktı 19unda yaptım 240 çıktı. içimde bir küçük tereddüt vardı dep dış gebelik vs. için. bugün keseyi gördüm içinde mipmini yavruşu gördüm. sesini duyamasamda ilkel kalbinin pıtırtısını gördüm. işallah sağlıkla devam eder. rabbim bekleyen isteyen dileyen herkeslere nasip etsin. rabbim hepimizi tez zamanda anne eylesin.
Mşlh suphanallah gözün aydın cnm İnan doğurana kdr hep vesvese ederek insan kontrollere gidiyor anne olmak böyle bşy sanmaki doğunca bitecek asıl zor kısmı ondan sonra:))))teyzoşları ben bugün kontrole gittim. 5+0 bugün. 17 aralıkta test yaptım 99 çıktı 19unda yaptım 240 çıktı. içimde bir küçük tereddüt vardı dep dış gebelik vs. için. bugün keseyi gördüm içinde mipmini yavruşu gördüm. sesini duyamasamda ilkel kalbinin pıtırtısını gördüm. işallah sağlıkla devam eder. rabbim bekleyen isteyen dileyen herkeslere nasip etsin. rabbim hepimizi tez zamanda anne eylesin.
Hiç bşy okumamak Laz'ım bana doktorum çok kızmıştı kızıma hamileyken kurup kurup geliyorsun kafanda diye nete bakıp bakıp pskolojim bozuluyordu .. ben sadece bu gruba giriyorum diğer yerlere bakmıyorum kafam karışıyor vallahi8.haftada kalbi durdu, 6.haftada düştü , dış gebelikti v.s gibi mesajları okuyunca çok tedirgin oluyorum ben arkadaşlar tüp bebekte pozitifi görmekle sevinemiyomuş insan ,bu kadar risklimi yaşanıyo gebelikler her an bişey olcakmış gibi hissediyorum içim bi tuhaf ,korku endişe sardı heryanımı( allahım herkese sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin ,sonuç bekleyen herksinde pozitif olsun inşllh
MaşaAllah subhanallah onun kalpcigini sevsinler darısı başımıza insallah. Bende galiba 4+4üm bugün emin olmamakla birlikte ama benim randevum ocak 6 bu stresle nasil dayanacam bilemiyorum. Peki sen neden dis gebelikten suphelenmistin bende korkuyorum sol tarafım hep agrıyoteyzoşları ben bugün kontrole gittim. 5+0 bugün. 17 aralıkta test yaptım 99 çıktı 19unda yaptım 240 çıktı. içimde bir küçük tereddüt vardı dep dış gebelik vs. için. bugün keseyi gördüm içinde mipmini yavruşu gördüm. sesini duyamasamda ilkel kalbinin pıtırtısını gördüm. işallah sağlıkla devam eder. rabbim bekleyen isteyen dileyen herkeslere nasip etsin. rabbim hepimizi tez zamanda anne eylesin.
Canım benim kucağına Alman duasıyla inşteyzoşları ben bugün kontrole gittim. 5+0 bugün. 17 aralıkta test yaptım 99 çıktı 19unda yaptım 240 çıktı. içimde bir küçük tereddüt vardı dep dış gebelik vs. için. bugün keseyi gördüm içinde mipmini yavruşu gördüm. sesini duyamasamda ilkel kalbinin pıtırtısını gördüm. işallah sağlıkla devam eder. rabbim bekleyen isteyen dileyen herkeslere nasip etsin. rabbim hepimizi tez zamanda anne eylesin.
Benimde 9 Ocak gidip görücez nasipse allah kimsenin boynunu bükmeden verirse almasın hakkımızda en güEl ini yaşamak duasıyla canlarımMaşaAllah subhanallah onun kalpcigini sevsinler darısı başımıza insallah. Bende galiba 4+4üm bugün emin olmamakla birlikte ama benim randevum ocak 6 bu stresle nasil dayanacam bilemiyorum. Peki sen neden dis gebelikten suphelenmistin bende korkuyorum sol tarafım hep agrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?