2016 Aralik tup bebek

Yarin kan vericemmmmmmmmm, ayyyyyyyyy çok heyecanlı çooooook

dr uma sordum olur dedi( transfer 19 u)
Bütün günler bir şekilde geçiyor da o son günün heyecanı bambaşka. Yakın zamanda yaşadım bilirim arkadaşım. Allahım inşallah pozitif sonuç, güzel haberler nasip eder :)

kızlar benim vücudum gayet sıcak ama ayaklarım üşüyor sizde de oldumu?
Ayaklarım çoğu zaman buzdur. Vücudum sıcak olsa bile. Transfer sonucunu beklerken de bu değişmedi. Merak etme canım normal bir şey :)

Herkese iyi aksamlar...
Nereden baslayacagimi bilemiyorum.amh hormonum düşük olduğu için doktor aşılama yapsak bile tutmaz dedi ve tüp bebeğe yönlendirildik.Ankara medicana da tedaviye başladık ,dün yumurtalarim toplandi 6 tane ve bugün beni doktor aradi sadece 1 tanesi döllenmiş dedi. Döllenen yumurta içinde pek umutlu konusmadi...
Şimdi merak ediyorum mikro enjeksiyon yöntemiyle dollediler neden olmadi, daha önce bu durumu yaşayan varmi

Sadece yumurta diil spermde önemli benim 13 yunurtam toplandı 11 i olgundu 5 i dollendi ama sadece 2 si gelişti ve transfer edildi bizim sorun spermlerde

Vücudumdaki bütün değişiklikleri hayra yormak istiyorum
Neyse az kaldı test gününe azcık daha sabredeyim
Öyle oluyor canım. Pozitifi gör Allahın izniyle bu sefer de belirti arayışı bitmeyecek emin ol hala devam. Kendimden biliyorumda :))) kaç gün kaldı test gününe. Kaçıncı gün oldu bugün senin

Iyi aksamlar kızlar. 3 gün 187.5 gonal f kullandim. Bugun kontrolüm vardi, 2 gün daha 225 kullanip persembe tekrar kontrole çağırdı doktor. Kaç gün daha kullanmam gerekir acaba? Bir de çatlatmaya kadar gonal f den başka igne iğne ilaç verecek mi?

Sadece yumurta diil spermde önemli benim 13 yunurtam toplandı 11 i olgundu 5 i dollendi ama sadece 2 si gelişti ve transfer edildi bizim sorun spermlerde
Eşimin sperm morfolojisi %2 yani düşük ama spermlerden de kaliteli olanlari secilmiyo mu ?
Eğer sperm kaynakli dollenmeme olduysa nasil bi yol izleyecez

Öyle oluyor canım. Pozitifi gör Allahın izniyle bu sefer de belirti arayışı bitmeyecek emin ol hala devam. Kendimden biliyorumda :))) kaç gün kaldı test gününe. Kaçıncı gün oldu bugün senin

22 aralıkta transfer oldu canım 5aa kalite
Cmt günü test yaptırıcam.
Sonucu öğrenirken bayılmaktan ciddi anlamda korkuyorum.negatife hazırladım kendimi ama pozitif olursa ne tepki vericeğimi hiç tahmin edemiyorum :)

Benimde amh düşük canım ama senin kadar yumurtam toplanmadı . 1 yumurta toplandı oda döllendi. 8 hüçreli birinci kalite embriyom oldu. Transferim yapıldı. Öncesinde bir sürü takviye kullandım. Dhea, teatrio , incir yedim. Allah yardımcın olsun canım. Olur canını sıkma.

Az kalmış canım. Sürekli dua et içinden beklerken seni rahatlatacaktır. Korkma hep o güzel pozitifi aldığın anı düşün :)

Yumurtaların durumuna göre doz ve kaç gün kullanacağını dr belirliyor canım. Kişiden kişiye değişiyor anlayacagın. Ben gonalf ın yanında merional diye bir iğne daha kullandım. Senin dr un gerek görmemiş demekki. Daha sonra yumurtalar belirli olgunluga geldiği zaman bir iğne daha eklenmişti. Erken Çatlamalarını önlemek için. En son da bir tane çatlatma iğnesi yaparsın dr un dediği saat ve günde.yumurta toplama aşamasına kadar böyle bir yol izlemiştik biz

Ne güzel Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Tedavi boyunca ağladım hep psikolojim çok bozuktu kullandığım ilaclardan heralde.
Çok yumurta olmasida bi ise yaramiyo demekki. Yumurtalarin kaliteli olduklari hemen belli oluyo mu, yoksa ilerleyen gunlerde mi soylerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…