5. Gun embriyosu muydu canim.Aminnnnnnnn
Ins cnmmHayır cnm 6. Gün daha transfer günün sayılmıyor.Sabret güzel haberler alacaksın insallah
Bütün günler bir şekilde geçiyor da o son günün heyecanı bambaşka. Yakın zamanda yaşadım bilirim arkadaşım. Allahım inşallah pozitif sonuç, güzel haberler nasip eder :)Yarin kan vericemmmmmmmmm, ayyyyyyyyy çok heyecanlı çooooook
dr uma sordum olur dedi( transfer 19 u)
Ayaklarım çoğu zaman buzdur. Vücudum sıcak olsa bile. Transfer sonucunu beklerken de bu değişmedi. Merak etme canım normal bir şey :)kızlar benim vücudum gayet sıcak ama ayaklarım üşüyor sizde de oldumu?
Herkese iyi aksamlar...
Nereden baslayacagimi bilemiyorum.amh hormonum düşük olduğu için doktor aşılama yapsak bile tutmaz dedi ve tüp bebeğe yönlendirildik.Ankara medicana da tedaviye başladık ,dün yumurtalarim toplandi 6 tane ve bugün beni doktor aradi sadece 1 tanesi döllenmiş dedi. Döllenen yumurta içinde pek umutlu konusmadi...
Şimdi merak ediyorum mikro enjeksiyon yöntemiyle dollediler neden olmadi, daha önce bu durumu yaşayan varmi
Ayaklarım çoğu zaman buzdur. Vücudum sıcak olsa bile. Transfer sonucunu beklerken de bu değişmedi. Merak etme canım normal bir şey :)
Öyle oluyor canım. Pozitifi gör Allahın izniyle bu sefer de belirti arayışı bitmeyecek emin ol hala devam. Kendimden biliyorumda :))) kaç gün kaldı test gününe. Kaçıncı gün oldu bugün seninVücudumdaki bütün değişiklikleri hayra yormak istiyorum
Neyse az kaldı test gününe azcık daha sabredeyim
Eşimin sperm morfolojisi %2 yani düşük ama spermlerden de kaliteli olanlari secilmiyo mu ?Sadece yumurta diil spermde önemli benim 13 yunurtam toplandı 11 i olgundu 5 i dollendi ama sadece 2 si gelişti ve transfer edildi bizim sorun spermlerde
Öyle oluyor canım. Pozitifi gör Allahın izniyle bu sefer de belirti arayışı bitmeyecek emin ol hala devam. Kendimden biliyorumda :))) kaç gün kaldı test gününe. Kaçıncı gün oldu bugün senin
Benimde amh düşük canım ama senin kadar yumurtam toplanmadı . 1 yumurta toplandı oda döllendi. 8 hüçreli birinci kalite embriyom oldu. Transferim yapıldı. Öncesinde bir sürü takviye kullandım. Dhea, teatrio , incir yedim. Allah yardımcın olsun canım. Olur canını sıkma.Herkese iyi aksamlar...
Nereden baslayacagimi bilemiyorum.amh hormonum düşük olduğu için doktor aşılama yapsak bile tutmaz dedi ve tüp bebeğe yönlendirildik.Ankara medicana da tedaviye başladık ,dün yumurtalarim toplandi 6 tane ve bugün beni doktor aradi sadece 1 tanesi döllenmiş dedi. Döllenen yumurta içinde pek umutlu konusmadi...
Şimdi merak ediyorum mikro enjeksiyon yöntemiyle dollediler neden olmadi, daha önce bu durumu yaşayan varmi
Az kalmış canım. Sürekli dua et içinden beklerken seni rahatlatacaktır. Korkma hep o güzel pozitifi aldığın anı düşün :)22 aralıkta transfer oldu canım 5aa kalite
Cmt günü test yaptırıcam.
Sonucu öğrenirken bayılmaktan ciddi anlamda korkuyorum.negatife hazırladım kendimi ama pozitif olursa ne tepki vericeğimi hiç tahmin edemiyorum :)
Yumurtaların durumuna göre doz ve kaç gün kullanacağını dr belirliyor canım. Kişiden kişiye değişiyor anlayacagın. Ben gonalf ın yanında merional diye bir iğne daha kullandım. Senin dr un gerek görmemiş demekki. Daha sonra yumurtalar belirli olgunluga geldiği zaman bir iğne daha eklenmişti. Erken Çatlamalarını önlemek için. En son da bir tane çatlatma iğnesi yaparsın dr un dediği saat ve günde.yumurta toplama aşamasına kadar böyle bir yol izlemiştik bizIyi aksamlar kızlar. 3 gün 187.5 gonal f kullandim. Bugun kontrolüm vardi, 2 gün daha 225 kullanip persembe tekrar kontrole çağırdı doktor. Kaç gün daha kullanmam gerekir acaba? Bir de çatlatmaya kadar gonal f den başka igne iğne ilaç verecek mi?
Benimde amh düşük canım ama senin kadar yumurtam toplanmadı . 1 yumurta toplandı oda döllendi. 8 hüçreli birinci kalite embriyom oldu. Transferim yapıldı. Öncesinde bir sürü takviye kullandım. Dhea, teatrio , incir yedim. Allah yardımcın olsun canım. Olur canını sıkma.
Yumurtaların durumuna göre doz ve kaç gün kullanacağını dr belirliyor canım. Kişiden kişiye değişiyor anlayacagın. Ben gonalf ın yanında merional diye bir iğne daha kullandım. Senin dr un gerek görmemiş demekki. Daha sonra yumurtalar belirli olgunluga geldiği zaman bir iğne daha eklenmişti. Erken Çatlamalarını önlemek için. En son da bir tane çatlatma iğnesi yaparsın dr un dediği saat ve günde.yumurta toplama aşamasına kadar böyle bir yol izlemiştik biz
Az kalmış canım. Sürekli dua et içinden beklerken seni rahatlatacaktır. Korkma hep o güzel pozitifi aldığın anı düşün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?