2016 Aralik tup bebek

Nereye gidiyorsun canım muayenesi nekadar

Benimde 9 Ocak gidip görücez nasipse allah kimsenin boynunu bükmeden verirse almasın hakkımızda en güEl ini yaşamak duasıyla canlarım
Hadi hayırlısiyla insallah takdirden oteye gidemeyiz tabi dilerim ki Rabbim hepimize nasip eder bir omur onlarla olmayı

Nereye gidiyorsun canım muayenesi nekadar
Emsey hospitale randevu aldim sgklı 140 lira yine pahali ama saglik calısanlarina indirim yapıyorlar galiba. Ve de ozellikle normal dogumu destekleyen doktorlar varmiş o yüzden ilk bi oraya gidip bakalim dedik. Sen nereye gideceksin?

zaten sağlık sektöründe de güzel paralar dönüyo maşallah ,şişlik şikayetim vardı epey bi rahatsız edince burda bi doktora gözükmek istemedim nolur nolmaz diye kalktım çorludan ,İstanbul'a gittim neyse pos cihazına tam şifreyi gircem baktım kız farklı bi rakam girmiş hayırdır dedim ?? muayene ücretleri zamlandı dedi , daha yeni yıla girmedik yahuu neyin zammı dedim ama paşa paşa ödüyoruz işte el mecbur.İçin rahat etsin bence herkes tüp bebek tedavisine başladığı hastanede devam etmiyo sonuçta gebelik takibinde ,bende öyle yapıcam çünkü burda güvendiğim bi doktor bulup kalan süreçte onunla devam etmeyi düşünüyorum

Sancım çoğaldı kızlar daha dün transfer oldum heran adet olacakmış gibi korkuyla beklemek... Ne olur bana da dualarınız da yer verin ancak burayı okuyunca biraz rahatlıyorum pozitif haberler belirtiler falan. Rabbim kan, Can versin meleklerimize inşallah. inşallah tutunma belirtisidirhiç iyi değilim

Emsey hospitale randevu aldim sgklı 140 lira yine pahali ama saglik calısanlarina indirim yapıyorlar galiba. Ve de ozellikle normal dogumu destekleyen doktorlar varmiş o yüzden ilk bi oraya gidip bakalim dedik. Sen nereye gideceksin?
Benim aklımada bugün nedense Doğum olayı takıldı ,telefonda onu sordum doktora normal Doğum yapabilecekmiyim diye ?kızımı normal Doğumla dünyaya getirdim ve iyikide normal olmuş diyorum:) bi çok yer tüple olanları sezeryana yönlendirmeye çalışır ama şartlar müsait olursa normalde ısrarcı olun dedi bakalım kısmet tabii artık o günleri bi görelimde,..

İlk bir iki gün sancı ağrı genelde oluyo hiç telaş yapma gayet normal

Rabbim hayirli kapılar acsın inşallah. Dunden beri arastırıyorum nereye gitsem diye iyi denilenlerin fiyatları ucuk. Maddiyat uyunca maneviyat uymuyo. E bu ozellere hic prim verme git devlete desem istanbulda devlet hastanelerininn durumu belli. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.

Masallahh canimmm.aminnn

Canim ya bu kez de git selen hanima eet cok pahali ama olsun su ilac dozunu da ayarlasin sonra gitmezsn ona cunku onlar isin ehli

Rabbim sana bagislasin canim stres yapma iyi degil okadr erkenn adet gelir mi korkma canimm

Ne mutlu sana canım. Rabbim devamını getirsin . Darısı başımıza :) alttan mı baktı dr
evet canm alttan baktı. 3 aya kadar alttan daha sağlıklı görüntü oluyor dedi

Ayy gözün aydın canım zoru gitmiş maşallah
sağıl canm valla bilmiom gitti bişeyler ama zorumu gitti bnm ömrümmü bilmiom

Mşlh suphanallah gözün aydın cnm İnan doğurana kdr hep vesvese ederek insan kontrollere gidiyor anne olmak böyle bşy sanmaki doğunca bitecek asıl zor kısmı ondan sonra:))))
saol cnm. valla işte o dertlere karışalım die uğraşıoz yaa. gelsinde o her türlü derdine razıyız

ya ne bilim içimde hep öyle bişe vardı. çok şükür ama bi sıkıntı çıkmadı. sıkcan dişini napcan işallah güzel haberler duyarız hepimiz için.

Canım benim kucağına Alman duasıyla inş

amin işallahh canım hepimize işallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…