Ben yaptım canı 9.gün silik çıktı dünde kan testinde çıktı 5.gün embriyosu ama 3. Günden yapmak nedir ya canınızı sıkmayın yapıpta kızlar üzmeyim bebişleri parolamız TUTSUN BEBİŞLER DOLSUN GÖBÜŞLERCnm senin 3. Gün madem yapma illa çok istiyorsan 11. Gün yap bakalım. Bende nir arkadaşımız yapmıştı 9. Gğn geçenlerde unuttum hangisiydi. Ondan cesaretlendim. Üç gündür keyfim yok negatif şeyler düşünüyordum , bu bana biraz moral oldu, en azından test günğme kadar biraz rahatlamış oldum
Esime sadece vitamin vermislerdi proxeed ayricaKızlar Benim eşim azorspermi yani sperm çıkışı hiç Yok 5 sene önce mikrotese oldu tabi onun öncesinde 3 ay ilaçlar falan kullanmıştı spermler hep kaliteli çıktı 18yumurtam kaliteli döllenmişti
Bize ozaman artan spermler donduruldu daha amlyta gerek kalmaz demişti doktor..
Bizde onu düşünerekten eşim hiç ilaç falan kullanmadı malesef spermler çözülünce kalitesiz olmuşlar tese oldu eşim ama spermler kaliteli çık adı morfoloji %1 çıktı 11 embriyom döllenmiş ama hepsi 4. Günde duraklamış 5. Güne sadece iki tane geldi ve onları trasnfer ettiler çok kaliteli dediler ama benim moralim bikere bozuldu .
Eğer eşinizde sorun varsa mutlaka tüp bebek öncesi ilaç takviyesi yapın gerçekten çok farkediyormuş bunu biz geç öğrendik umarım bu tüp bebeğim tutar ve bidaha gerek kalmaz ama olurda tutmazsa ve bidaha tedavi olursak en az 3 ay öncesinde ilaç kullanacak eşim.. sadece yumurtanın kaliteli olmasıyla iş bitmiyor yada spermin kaliteli olmasıyla .. onun için tüp bebekte karı koca tedavi olmalı.. eşim tedavi olsa dondurulmuş embriyolarım da olabilirdi
Çok erken baktirmissiniz bekleyin lutfenMerhaba bayanlar birşey sormak istiyorum
19.12.2016 tarihinde yumurta toplama işlemim oldu.
21.12.2016 tarihinde de biri a kalite biri b kalite iki adet embriyo transfer edildi. Yaşım 25 ve bu ilk transfer işlemim daha öncede hiçbir şekilde gebelik yaşamadım ve bugün 27.12.2016 da dayanamayıp kan tahlili yaptırdım sonuç 2 çıktı bu sonucun doktorumun verdiği 02.01.2017 tarihinde yapmamı istediği kan tahlili zamanına kadar artar mı böyle bi ihtimal varmı? Böyle bir durum yaşayan varmı?
Hangi ilaclari kullandi eşiniz
Proxeed çok başarılı bi ilaç spermler için eşim şimdi diyo keşke kullansaydım onu alıp ama bize okdr emin konuşmuşlardıki ilk tüp bebekte bidaha gerek kalmaz spermler donduruldu demişti .. daha olan oldu umarım bu tutar gerçekten gücüm kalmadıEsime sadece vitamin vermislerdi proxeed ayrica
Ah guzelim yaa insaallah kalinlasmitir...cnm sizin orada yakın bi doktor varsa muayene olsana merkeze gidene kdr için rahat eder bide bence kalınlaşmıştır adete yaklaştıkça rahim kalınlaşır
Sen modunu dusurme ama canim 5.gune gelmisler cok sukur hem de 2 tane.tabi canimiz sıkiliyorr ama soyle bir soru sorayim.Allah korusun diyelim ki tutmadi bundan dondurulmusun kaldi dondurulmuslari kullanmak sana ne hissettrrdi birazcik modun dusmezmiydi.dondurulmus onemli ama cok takilip dert etme Allahin izniyle tutacak bn bebisleri olan annelerden cok umutlu oluyorum pozitif olacaklari yonundeProxeed plus aklımda kalan cnm 5 sene geçti unuttum tek o akılımda kaldı ama bi kaç tane daha ilaç kulllandı acayip fark ediyormuş onu busefer çok iyi anladım doktorum transferi bile iptal etmeyi düşündüm desi spermleri görünce yinede çok şükür 2 tanesi 5. Güne gelmiş umarım sırf bana moral olsun diye iyi dememişlerdir resimlerini verdiler iyi görünüyor netten baktım .. rabbim nasip eder inş
3. Gün ebriyosuymuş cnm aykumsalın, bende yapma dedim eğer daha kana geçmemişse morali bozulacak, bende senden cesaret aldım cnm zaten de yaptkmBen yaptım canı 9.gün silik çıktı dünde kan testinde çıktı 5.gün embriyosu ama 3. Günden yapmak nedir ya canınızı sıkmayın yapıpta kızlar üzmeyim bebişleri parolamız TUTSUN BEBİŞLER DOLSUN GÖBÜŞLER
Sabahta mı kullanıyorsun. Ben sadece akşam kullanıyorum yatarken uyku yapıyormuş zaten .. adet agrıları hep oluyor şuanda bendede var sanki olcam gibi ama normal ilaçlar yapıyorYa kızlar bişey sorcam ben bu progestan kapsülü kullandıkça sürekli uykum var uykudan uyanamiyorum karnım ve belim sanki adet olacakmisim gibi bi sancı içinde transferimde yarın inşallah kötü bişey olmaz aranızda kullanıp bu durumu yaşayan var mı
Kızlar merhabaaProxeed çok başarılı bi ilaç spermler için eşim şimdi diyo keşke kullansaydım onu alıp ama bize okdr emin konuşmuşlardıki ilk tüp bebekte bidaha gerek kalmaz spermler donduruldu demişti .. daha olan oldu umarım bu tutar gerçekten gücüm kalmadı
Kuzum sadece sabah kullansam yine iyi sabah öğlen akşam günlerimi uyuyarak yada uyuklayarak tamamlıyorum resmenSabahta mı kullanıyorsun. Ben sadece akşam kullanıyorum yatarken uyku yapıyormuş zaten .. adet agrıları hep oluyor şuanda bendede var sanki olcam gibi ama normal ilaçlar yapıyor
Canim proxeed den mk bilmiyorumProxeed çok başarılı bi ilaç spermler için eşim şimdi diyo keşke kullansaydım onu alıp ama bize okdr emin konuşmuşlardıki ilk tüp bebekte bidaha gerek kalmaz spermler donduruldu demişti .. daha olan oldu umarım bu tutar gerçekten gücüm kalmadı
Ohh ohh masallahhhKızlar merhabaa
benim eşiminde sprem sayısı ve kalitesi çok düşüktü 20 gün kadar düzenli olarak e vitamini ve proxeed kullandı tabi hergün sabak akşam aç karnına keçiboynuzu özeü yaptım takviye olsun diye bidahaki ay sperm sayısında ve kalitesinde 3 katı artış oldu şimdi tüp bebeğe başladık eşim hala kullanıyor vitaminlerini inşallah hepimizin yüzü güler
Ben ilk tüp bebeği yaptırdım ve negatif olmuştu ama onda iki denemelik dondurulmuşum kalmıştı .. 2. Denemeyi dondurulmuş ile yaptım kızım oldu belki ondan bu düşüncemSen modunu dusurme ama canim 5.gune gelmisler cok sukur hem de 2 tane.tabi canimiz sıkiliyorr ama soyle bir soru sorayim.Allah korusun diyelim ki tutmadi bundan dondurulmusun kaldi dondurulmuslari kullanmak sana ne hissettrrdi birazcik modun dusmezmiydi.dondurulmus onemli ama cok takilip dert etme Allahin izniyle tutacak bn bebisleri olan annelerden cok umutlu oluyorum pozitif olacaklari yonunde
Hayirli olsun arkadasimmMerhaba arkadaşlar yazmasamda çok fazla sizleri takip ediyorum bende bugün tahlillerim iyi çıkarsa iğnelere başlıyorum
Bak nasıl farketmiş mşlh devam edin mutlaka gerçekten çok etkiliKızlar merhabaa
benim eşiminde sprem sayısı ve kalitesi çok düşüktü 20 gün kadar düzenli olarak e vitamini ve proxeed kullandı tabi hergün sabak akşam aç karnına keçiboynuzu özeü yaptım takviye olsun diye bidahaki ay sperm sayısında ve kalitesinde 3 katı artış oldu şimdi tüp bebeğe başladık eşim hala kullanıyor vitaminlerini inşallah hepimizin yüzü güler
canlarım bende belirti çoktu bide bana 3 yada 4 tane falan koydu tam bilmiyorum ona güvenerek yaptım dün doktor yapmak istemedi kan testini 10.günde idrar testinde çıktığını söyledim öyle yaptı3. Gün ebriyosuymuş cnm aykumsalın, bende yapma dedim eğer daha kana geçmemişse morali bozulacak, bende senden cesaret aldım cnm zaten de yaptkm
Ewet dusunmemelisinn moral ne kadr yuksekk olursa okadr cok progestronnBen ilk tüp bebeği yaptırdım ve negatif olmuştu ama onda iki denemelik dondurulmuşum kalmıştı .. 2. Denemeyi dondurulmuş ile yaptım kızım oldu belki ondan bu düşüncem
Ama 3. Demeyi yine dondurulmuş ile yaptım oda düşük oldu ... mesela dondurulmuşum olsaydı bu seferden eğer tutmasa 3-4 ay sonra hemen denerdim yine .. ama sil baştan hem maddi olarak zorlandık hem bedenen yoruldum olmasa 1 seneye yakın bekleriz .. offffff şimdi bunları düşünmemeliyim demi belkide boşuna üzüyorum kendimi hamile olcam belkide .. şuanda duygusal bi müzik dinliyorum sinirlerim bozuldu sanırım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?