Hayırdır inşallah canım. Bu dönemlerde bilinçaltımız karmakarışık oldugu için çok enteresan rüyalar görüyoruz. Ama inşallah pozitifi göreceksin bu rüya da vesilesi olur :))Kızlar rüyamda habire kan testi veriyodum
65 yada 75 çıkıyodu sonucum :)
Bide rüyamda esra erolun küçük çocuğuna bakıyodum
Çocuk ağzına benim gonolf iğnelerimi doldurmuş.bi panikle ağzını boşaltıyorum.
Emanet çocuk yani :)
Daha ben arkamı dönmeden çocuk ağzına bir avuç boncuk dolduruyo ve yutuyo birazını.sırtına vura vura çıkartıyorum.
Bi yandan da içimden düşünüyorum ben kendi çocuğuma nasıl bakıcam ne zormuş çocuk bakmak diyorum
Benim psikoloji yerlerde sürünüyor
Taze transfer bir tanede fazla kaldı dondurttukOlsun canim burda bir ark vardi arada yapmisti 3.7 cikmisti sonra pozitif cikfii 6 cok cok erken hem 2 bile umut verici taze transfer mi dondurulmus mu
Ben gunde 1 kere bol suyla iciyorum canim bende pek bi etki olmadi sadece tadi cok kotu icerken zorlaniyorumYa kızlar bişey sorcam ben bu progestan kapsülü kullandıkça sürekli uykum var uykudan uyanamiyorum karnım ve belim sanki adet olacakmisim gibi bi sancı içinde transferimde yarın inşallah kötü bişey olmaz aranızda kullanıp bu durumu yaşayan var mı
Ay canm hiç sorma bende günde 3 tane kullanıyorum ayağa kalktığım dakika sanki yere düşecek gibi oluyorum bide sabahları uyanırken bi karın ağrısı oluyo anlatamam belim karnım kopacak sanki o sanciya rağmen hala gözümü açasım gelmiyo normalde en geç 9da uyanan ben şimdi saat 12 1 oluyo kendimi kaldıramıyorumCanım normalde progestan hap olarak içiliyor tansiyon düşüklüğü yaptığı içi fitil olarak veriliyor ilk hamileliğimde içiyordum onu kendimi kapı önünde mutfakta buluyordum tansiyonum birden düşüp bayılıyormuşum sonra fitil olarak kullandım etkisi baya azaldı onu kullanırken dinlenicen canım fazla gezme kullanmayıda bırakma ben şuanda 3tane birden koyuyorum sabah akşam leyla gibi geziyorum
İnşAllah :)Canım rabbim tut desin yeterki 2nin 5in önemi yok inşallah tutunur
Sağlık ocağına erken gidersen çıkıyor 3 gibi 9 da git inşallah pozitif olur canımkızlar sağlık ocağında yada devlet hastanesinde kan testi hemen çıkıyormu?
Sanki ben ertesi gün çıkıyor diye biliyorum.
Çizgi var tutmuş bebişin ya da bebişlerin hayırlı bir şekilde devamını nasip etsin Rabbim canım. :)Kızlar dayanamadım 9. Gün test uaptım resim çok kaliteli değil ama bariz 2. Çizgim var silik kırmızı şeklinde
Bu benim 3. Denemem insallah bi tam sonuclansin herseyi yazıcamHAYIRLISI OLSUN, BBEĞİNİZİ SAĞLICAKLA KUCAĞINIZA ALIN İNŞALLAH. YENİ GİRDİMBU SAYFAYA TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞIR MISINIZ? İLK DENEYİMİM HÜSRANLASONUÇLANDI İKİNCİSİ DEÖYLE OLACAK DİYE KORKUYORUM BİRAZ.
Yuregim pir pir offffffff şükür bakalım şimdi cumaya heyacanHade hayirli olsun. Darisi basimiza insaallah. Nasil bi duygu anlat bakalim biraz. Esine soyledinmi ilk nasil tepki verdi vs vs anlat hadi.
@Su_cetin hosgeldin. Burda her telden insan var. 4. Denemesi olanda ilkinde tutanda vs vs . burda derttas ve birbirimize destek oluyoruz. Her seyin bir caresi var elbet, RABBIM den umud kesilmez. Senin icinde bizim icinde hayirli sonuclar nasib etsin MEVLA TEALA.HAYIRLISI OLSUN, BBEĞİNİZİ SAĞLICAKLA KUCAĞINIZA ALIN İNŞALLAH. YENİ GİRDİMBU SAYFAYA TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞIR MISINIZ? İLK DENEYİMİM HÜSRANLASONUÇLANDI İKİNCİSİ DEÖYLE OLACAK DİYE KORKUYORUM BİRAZ.
sağlık ocağında ertesi gün çıkıyor....ama devlet hastanesinde güğn içinde veriyolar sanırım abah verirsen öğleden sonra 3 gibi çıkar
Devlet Hastanesi acilinde 1 yada 2 sa sonra çıkar
Ben ağızdan değil vajinadan alıyorum canm ya suda ilk zamanki kadar çok icmiyorum ne yalan söyleyimBen gunde 1 kere bol suyla iciyorum canim bende pek bi etki olmadi sadece tadi cok kotu icerken zorlaniyorum
ay canım ağzından bal damlıyo :)Hayırdır inşallah canım. Bu dönemlerde bilinçaltımız karmakarışık oldugu için çok enteresan rüyalar görüyoruz. Ama inşallah pozitifi göreceksin bu rüya da vesilesi olur :))
Bembeyaz oluyor ikinci çizginin yeri. Ayrıca zorlasanda fenerle de baksan orda çizgi görmüyorsun eger negatifse :)))))Ay şoklardayım daha , acaba bu testlerde negatif olduğunda 2. Çizgi hiçmi çıkmıyor?
tmm cnmmmmm kızımı babaannesine gönderdim yalnız kalınca fazla duygusal oluyorum :)))hormonal değişikliklerin olacak elbet düşünme bunları bebeğine odaklan
Gözün aydın cnm gayet güzel değerin hayırlı olsun :)Kızlarrrrrrrr, 3.gun emriosu 19 unda transfer oldu, 9. Gün kan bhcg 24,3 .... Allahım şimdi cuma kanı na bakicaz
Hepinizi okuyamadim ama....
Benim şuanda 4 tane hamile samimi arkadaşım var sürekli beni ararlar bunu böylemi yapsam şöylemi yapsam diye :) herşeyi bana soruyorlar kimi zaman takılıyorum ücretli danışmanlık yapcam size diye :))) malesef ben ilk geceden hamile kalındığını sanarken şimdi doktor kdr olmasada baya bşy biliyorum keşke gerek kalmasaydıda ögrenmeseydikSaolasin canimm icim daha cok rahatladi.okulda bazen hamile arkla sohbet edioz sen cok sey biliyon diyo tabi hikayemi bilmiyor:)) icimden diyorum ogrenmk zorunda kaldik
Hayırlı olsun cnm tedavin genelde 2. Tüp bebekte tutma olasılığı daha Yüksek :)MERHABA ARKADAŞLAR, BENDE 2.TÜP BEBEK TRANSFERİMİ YAPTIRACAĞIM 3 OCAKTA İLKİ KİMYASAL GEBELİKLE SONUÇLANDI. BU AKŞAM CRİNONE JELE BAŞLAYACAĞIM. UMARIM BU YOLDA UĞRAŞAN HERKESİN HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLARI OLUR.
Sağlık ocağına erken gidersen çıkıyor 3 gibi 9 da git inşallah pozitif olur canım
Evde kimse yoksa yat kalkmaAy canm hiç sorma bende günde 3 tane kullanıyorum ayağa kalktığım dakika sanki yere düşecek gibi oluyorum bide sabahları uyanırken bi karın ağrısı oluyo anlatamam belim karnım kopacak sanki o sanciya rağmen hala gözümü açasım gelmiyo normalde en geç 9da uyanan ben şimdi saat 12 1 oluyo kendimi kaldıramıyorum
Saglık ocağı ertesi günkızlar sağlık ocağında yada devlet hastanesinde kan testi hemen çıkıyormu?
Sanki ben ertesi gün çıkıyor diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?