2016 Aralik tup bebek

Hayırdır inşallah canım. Bu dönemlerde bilinçaltımız karmakarışık oldugu için çok enteresan rüyalar görüyoruz. Ama inşallah pozitifi göreceksin bu rüya da vesilesi olur :))

Ben gunde 1 kere bol suyla iciyorum canim bende pek bi etki olmadi sadece tadi cok kotu icerken zorlaniyorum

Ay canm hiç sorma bende günde 3 tane kullanıyorum ayağa kalktığım dakika sanki yere düşecek gibi oluyorum bide sabahları uyanırken bi karın ağrısı oluyo anlatamam belim karnım kopacak sanki o sanciya rağmen hala gözümü açasım gelmiyo normalde en geç 9da uyanan ben şimdi saat 12 1 oluyo kendimi kaldıramıyorum

Bu benim 3. Denemem insallah bi tam sonuclansin herseyi yazıcam
Hade hayirli olsun. Darisi basimiza insaallah. Nasil bi duygu anlat bakalim biraz. Esine soyledinmi ilk nasil tepki verdi vs vs anlat hadi.
Yuregim pir pir offffffff şükür bakalım şimdi cumaya heyacan

@Su_cetin hosgeldin. Burda her telden insan var. 4. Denemesi olanda ilkinde tutanda vs vs . burda derttas ve birbirimize destek oluyoruz. Her seyin bir caresi var elbet, RABBIM den umud kesilmez. Senin icinde bizim icinde hayirli sonuclar nasib etsin MEVLA TEALA.

Hayırdır inşallah canım. Bu dönemlerde bilinçaltımız karmakarışık oldugu için çok enteresan rüyalar görüyoruz. Ama inşallah pozitifi göreceksin bu rüya da vesilesi olur :))
ay canım ağzından bal damlıyo :)
İnşaallah canım yaa.
Benim tek belirtim kalbim nabzım çok atıyor.önceden duymazdım bile atışını.şimdi hep hissediyorum.gebelikte annenin organları iki kat çalışırmış ya ona yordum ama hakkımızda hayırlısı :)

hormonal değişikliklerin olacak elbet düşünme bunları bebeğine odaklan
tmm cnmmmmm kızımı babaannesine gönderdim yalnız kalınca fazla duygusal oluyorum :)))
Kızlarrrrrrrr, 3.gun emriosu 19 unda transfer oldu, 9. Gün kan bhcg 24,3 .... Allahım şimdi cuma kanı na bakicaz
Hepinizi okuyamadim ama....
Gözün aydın cnm gayet güzel değerin hayırlı olsun :)
Saolasin canimm icim daha cok rahatladi.okulda bazen hamile arkla sohbet edioz sen cok sey biliyon diyo tabi hikayemi bilmiyor:)) icimden diyorum ogrenmk zorunda kaldik
Benim şuanda 4 tane hamile samimi arkadaşım var sürekli beni ararlar bunu böylemi yapsam şöylemi yapsam diye :) herşeyi bana soruyorlar kimi zaman takılıyorum ücretli danışmanlık yapcam size diye :))) malesef ben ilk geceden hamile kalındığını sanarken şimdi doktor kdr olmasada baya bşy biliyorum keşke gerek kalmasaydıda ögrenmeseydik

Hayırlı olsun cnm tedavin genelde 2. Tüp bebekte tutma olasılığı daha Yüksek :)

Evde kimse yoksa yat kalkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…