Canım rabbim tut desin yeterki 2nin 5in önemi yok inşallah tutunurBilemedim bide neden 5.gün embriyosu değilde 2.gün embriyosu transfer edildi? Birçok kişinin 5.gün.
Cnm senin 3. Gün madem yapma illa çok istiyorsan 11. Gün yap bakalım. Bende nir arkadaşımız yapmıştı 9. Gğn geçenlerde unuttum hangisiydi. Ondan cesaretlendim. Üç gündür keyfim yok negatif şeyler düşünüyordum , bu bana biraz moral oldu, en azından test günğme kadar biraz rahatlamış oldumHayırlı olsun canım.Benim çıkmaz o zaman idrarda bi de olumsuz diye oturup ağlarım en iyisi ben kan tahlilini bekleyeyim.
Canım benim yumurtalar ptesi gibi toplanacak ama en son kontrolümde baktı doktor ve 9mm dedi iyi yaniArkadas lutfen acil yardim!!
Embryolag aradi ve hersey guzel gidiyor dedi yumoslarin hepsi ayni seviyede buyume yapiyor dedi yarin 4.cu gun tekrar bakip transfer planini yapacagiz ama 5.ci gune gitme ihtimali buyuk dedi...
Fakat ardindan doktorum aradi ve rahim kalinligina bakmam lazim dedi bizde Bursa/inegoldeyiz istanbula gitmemis en az 4-5 saati bulur...
Sorum su:: siz transferden once nezaman rahim kalinligina bakildiniz???
FarahFarah cnm cumartesi günü test günüm.
Birsey kalmamis bence de yapma. Benim 8.gun pozitif cikti ama kan vermek istemedik 12.gune kadar pozitif bir sekilde bekledik ve 12.gunü esimle 100un ustunde olsun diye dua ederken 775 ciktı ve hic o streslere girmemis olduk. Insallah cumartesi sende kabarik bir rakamla gelirsin sevinirizBen test günümden önce kan vermek istemiyorum, daha önce yaşadım o stresi bür daha yaşamak istemiyorum, değerim benim 11 le başlamıştı 196 ile sonlanmıştı. Şimdi yaparsam da düşük çıkar stres olcam, en iyisi gününde yapayım
Çikolata kistim var bende işleme yeni başladım kistim küçük ama 2mÇikolata kisti olup hamile kalan var mı aranızda acaba?
Allhım kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Çok zor süreçlerden geçiyoruz.allahım sabır versin , sayanma gücü versin.Sizinle de paylasmak istiyorum umut olsunn insallah .mayis topicinden bir arkim vardi 38 yasnda esinin sperm problmi vardi 4.kez tup bebek negtfti o zamnki cunlelerini uzuntusunu hic unutmadim hep dua ettim ona yuzunu gormesem de sicakligini cok hissetmistm.dun gece eski msjlarina bakmak istedim ve masallah 20 haftalik olmus hamilelik takwimi eklemis ordan gordum.hemen konustuk tup bebekten sonra kndiliginden olmuss ve esinin sperm 5milyonmus en sonn.bu nasill bir mucizee Rabbim cok buyuk .bu haber bana cok iyi geldi.Rabbim nazarlardan korusun insallah aminn
Kaçtane büyükmüydüben varım canım
Biriktirelim diyebilirler.Kızlar beni hastaneden aradilar bugün 1 tane daha yumurtam döllenmiş, sonradan döllenme olabiliyo demekki şaşırdım.
Madem dollenmem oldu doktor neden dondurma yoluna gidiyo.Sizler böyle birseyle karşılaştınız mi ?
Cok sasirdim canim ertesi gun dolllenme hic duymamistim masallahh cok sukur.dondurma yolu derken neyi kastedyorsunKızlar beni hastaneden aradilar bugün 1 tane daha yumurtam döllenmiş, sonradan döllenme olabiliyo demekki şaşırdım.
Madem dollenmem oldu doktor neden dondurma yoluna gidiyo.Sizler böyle birseyle karşılaştınız mi ?
Aminn canimAllhım kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Çok zor süreçlerden geçiyoruz.allahım sabır versin , sayanma gücü versin.
Yumurtalari donduracaz tekrar tedaviye basliyacaz dedi.yarın yuz yuze görüşeceğiz doktorla kesin birşey söyler o zamanCok sasirdim canim ertesi gun dolllenme hic duymamistim masallahh cok sukur.dondurma yolu derken neyi kastedyorsun
Rabbim ol dedikten sonra ötesi yok.böyle haberleri duymak umut verici gerçektenSizinle de paylasmak istiyorum umut olsunn insallah .mayis topicinden bir arkim vardi 38 yasnda esinin sperm problmi vardi 4.kez tup bebek negtfti o zamnki cunlelerini uzuntusunu hic unutmadim hep dua ettim ona yuzunu gormesem de sicakligini cok hissetmistm.dun gece eski msjlarina bakmak istedim ve masallah 20 haftalik olmus hamilelik takwimi eklemis ordan gordum.hemen konustuk tup bebekten sonra kndiliginden olmuss ve esinin sperm 5milyonmus en sonn.bu nasill bir mucizee Rabbim cok buyuk .bu haber bana cok iyi geldi.Rabbim nazarlardan korusun insallah aminn
Amh değeri 1.09
Eşimin sperm morfolojisi %2
Mikro enjeksiyon yöntemiyle tüp bebege başladık 6 yumurta toplandi 5 i dollenmedi dediler,digeri de pek iyi değilmişAMH çok düşük değil....morfolojiniz düşük ama micro ile en iyi kaliteli spermi alıp yapıyorlar zaten. tüp bebekle bebek sahibi olmamannız için hiçbir sebep yok şimdilik
Anladim canim embryo sayisini cogaltmak istiyor aslinda mantikli geldi buarada amh cok dusuk degil cok sukur Rabbim buyuk insallah olacakYumurtalari donduracaz tekrar tedaviye basliyacaz dedi.yarın yuz yuze görüşeceğiz doktorla kesin birşey söyler o zaman
Canım senin amh değerin gayet iyi benim 0.35 bildiğin menopoz başlangıcı benim. Bence spermler kalitesiz sizin eşine keçi boynuzu özü veya kürü yedir. Ek vitaminler var onları kullansın.Mikro enjeksiyon yöntemiyle tüp bebege başladık 6 yumurta toplandi 5 i dollenmedi dediler,digeri de pek iyi değilmiş
Bugün aradilar bi tanesi daha döllenmiş ama pek umutlu konusmadilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?